Recent Posts

18 Ağustos 2009 Salı

Bu Ne Yaman Çelişki Offff







Fantazi Futbolda oyuncu alırken dikkat ettiğimiz en önemli unsurlardan biride penaltı atan oyuncuyu almaktır. Galatasaray'da geçen sezon Baros'tan bayağı ekmek yemiştik. Bu sene de öyle olacağını düşünürken Denizli maçında 2 penaltıyı da Harry Kewell kullandı. Şimdi yeni penaltıcı Kewell mı? Peki oysa, ne yapacağız? Çünkü Kewell her maça ilk 11 başlamıyor, O olmayınca Baros atar herhalde. Peki ya başlarsa, bence Galatasaray' dan adam alırken Baros ve Kewell arsında bayağı sıkıntı çekeceğiz. Hele benim gibi kararsız biri için....

7 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

Gokhan Tavukcu buraya yazı yazmışsa artik bu dünyada hiç bir seye sasirmamak lazım ... Güzel başlangıç Gokhaynttt inşallah devamı gelir ... Emegine saglık ... (Ama söylemeden de gecemeyecigim ; lan yine mı Galatasaray;))))

callpatriot dedi ki...

abi ben baros la yola devam diyorum.Bugün olmassa yarın voleyi vuracam barosla.Zaten hala gs maçındaki son pozisyonun etkisindeyim.keitanın kestiği top adamın orasına burasına çarpıp gol olmassa baros atacaktı golu,keitaya da asist olacaktı.

callpatriot dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Engin Gürses dedi ki...

şımdı nöbetten geldım. Herhalde uykusuz kaldığım ve bayağı yoruldum ıçın halusınasyon goruyorum ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

Ali Solüsyon !

Barış Akdemir dedi ki...

tunç gökhan onu bunu bıraksında her topun başına ardada geçiyor kornerler - serbest vuruşlar adam seç seçebilirsen..

Hasan Bünül dedi ki...

gökhan abi,ne kewell ne baros ölümüne arda diyorum:)) galatasaraylı oyunculara ne kadar elim hiç gitmiyo olsada iki haftadır hiç düşünmeden ardayı koyuyorum takıma:)) illede baros -kewell seçimi yapıcaksak kesin baros bence,geçen yıl hatrı var:))

Buarada bu,sitedeki ilk yorumum.
Birçoğunu gıyabında tanıdığım,bu siteye emek veren fantazi futbol tutkunları ellerinize sağlık..Bu site futbola doyuruyor:)))