Recent Posts

18 Ağustos 2009 Salı

Çekirgenin Laneti




Öncelikle bana burda yazma firsati veren sayin Tunç Beye (bknz yalakalik:=) ) sonra bana olan inanciyla gazlayan Çağrı Beye çok teşekkür ediyorum.

Yazimizin konusuna gelirsek : Çekirgeler ... Daha onceki bi yorumumda da belirttigim gibi ben gecen hafta hayatimda ilk defa bir fantezi futbol kadrosu kurdum, fena bir sonuc almadim ( 10 dk da secmistim o kadroyu) beni bffk kadrosuna aldiginizda cok gaza geldim , oturdum calistim resmen , butun hafta cumartesi gelsin de bakalim Alex ne iş yapacak dedim ( dk 8 oldu guzel oldu :) )

Bu iki haftanin bana kattigi en guzel sey ise uzaktan da olsa sizinle birlikte birseyler paylasmak oldu, anladim 3 senedir bu oyunu nasil boyle tutkuyla oynadiginizi . Ilerde bu birinciligimi surdurecegimi sanmiyorum , o yuzden bu guzel cekirgeyi koydum , bir sicradim iki sicradim ... :=)

2 yorum:

callpatriot dedi ki...

Geçen hafta yazdığım yorumlarda hegemonyanın bittiğini söylemiştim.Ben birinci olmazsam da kimin olacağını işaret etmiştim.
Tebrik ediyorum...

Tunç Bozacılar dedi ki...

Mütevazı cocuk canım :)
Baris sen ilk defa aramıza aldığımız tanımadığımız birisin , omzundaki yük çok . Güven ve durustlukle sene sonuna kadar bizimle beraber olman demek önümüzdeki senelerde çok daha kalabalık olacağız demektir. Sorumluluğunu bil ve başladığın gibi bu oyuna hakettiği degeri vererek bitir . Aramıza tekrar hosgeldin ...