Recent Posts

12 Ağustos 2009 Çarşamba

Fantezik Bır Fantezi Futbol



Amerıka'nın Europort 'u ESPN , fantezı futbolda fantezı yapmış resmen. Adamlar sıstemı kurmuş : Tüm kuralları ıstedığın gıbı kendın belırlıyorsun ve o kurallara göre lıgını kurup yarışıyorsun. ( Tabıı kendı saçmasapan futbollarında ) Ister asıste golden daha fazla puan ver , ıster kalecının gol puanını arttır , ıstersen top çalma , çalım vb. gıbı antın kuntın şeylerı de puanlamaya dahıl et . Hepsı sana kalmış ...

Belkı bır kaç sene sonra bızde boyle bır ozerk sısteme geçebılırız , teknolojık ar-ge 'mızı kıfayet ettırebılırsek.

http://games.espn.go.com/frontpage/football

Not : Hazır konusu açılmışken yorumlarda " Hayalınızdekı Fantezı Futbol ve Kuralları " konusu hakkında da konuşabılırız.

5 yorum:

callpatriot dedi ki...

Bence kafa atan oyuncuya +10 puan,meşale yakan taraftara +15 puan özel puanlama olsun.Futbol hiç bir zaman sadece futbol değildir...o eski meşaleli döner bıçaklı günleri özlüyorum...

bartan dedi ki...

Karsiyaka sezon acilisinda yakmis mesaleleri gecen sene playoffdan ceza var 5 maclik yakmislar linkini gondereyim :=)

http://www.kskcarsi1912.com/tag/karsiyaka-sezon-acilis-detaylari/

bartan

callpatriot dedi ki...

İşte budur ya.Ne güsel eskiden fener maçlarında samiyeni yakardık.itfaiye gelirdi.asıl ondan sonra maç sonrasını tv den izlemek ayrı bi zevk olurdu.Ne geldiyse basımıza bu fair play anlayısı ve alpay özalan yüzünden geldi :))

sencer dedi ki...

fairplay sahada belki uygulanabilir ama trubunlerde asla...

tabi burda kendi kurdugumuz takımları yonettıgımız ıcın taraftarları yok:) oyuzden onlara puanlama yapamyız....ama rakibe kafa atan futbolcuya extra puan verilmesi bencede iyi olur:)

Engin Gürses dedi ki...

ntv dekı haftanın oyuncusuna artı 5 puan verılmesı benım çok hoşuma gıdıyordu bır zamanlar