Recent Posts

14 Eylül 2009 Pazartesi

7/8


Kayseri - Ankara maçının ertelenmesi ile yine sekize düşen haftalık maç sayımız kısıtlı oyuncu tercihlerine sebep olsa da haftalık tahminlerin tuturulması açısından küçük de olsa bir avantaj yaratıyor . İki çifte şans ve iki alt-üst ile 9/9 yapmak yerine aynı şartlarla 8/8 yapmak daha kolay gibi görünüyor . Sezon başında bir arkadaşımızın bir sürü 9/9 yapılır söylemi şu ana kadar havada kalsa da rekora ve hediyeye göz kırpan arkadaşlarımız da yok değil . Bu haftaki maçlar kabul etmek gerekirki zordu (Birol Sezgin beni andı) . Tüm zorluklara rağmen bu senenin süpriz ikilisi Çağrı Vatansever ve Barış Tanrıkulu 7/8 yaparak haftanın en iyi tahmincileri olmayı başardılar . Hem de erkenden (Perşembe öğlen saatleri) yazdıkları tahminlerle . Özellikle Çağrı Vatansever hiç çifte şans seçeneğini kullanmadan 7/8 yaptı ki ; bu başarısı ile Barış Tanrıkulu'ndan bir adım öne çıktı . Fenerbahçe maçına 1 deme cesareti ile iki sevinci bir arada yaşamak vardı ya , neyse . Olsun . Mustafa Denizli gibi konuşalım ; ''Daha önümüzde 29 hafta var!'' . Barış Tanrıkulu ise Mendoza'nın ayak içine baktı ancak futbolcu bir türlü topu ağlara yollayamadı . Bunlarla beraber Engin Gürses 6/8 yaparak haftanın en iyi üçüncü tahmincisi oldu . Fakat hiç bir kişi Seçkin Köksal kadar dikkat çekici olamadı ! Bu haftanın en çok puan alan yarışmacılarından biri ve sıkı iddiacı olmasına rağmen 3/8 yaparak tüm ağızları açıkta bıraktı . Neye el attıysa kuruyan arkadaşımzla birlikte 7 gol atılan İBB-Trabzonspor maçına ''alt'' olur diyen Erdem Ergenç'i de saygıyla selamlıyoruz .

Çağrı Vatansever : 7/8
Denizli-Diyarbakır - A
Manisaspor- Sivasspor - 1
Galatasaray-Beşiktaş - 1
İBB-Trabzonspor - 2

Bursaspor-Fenerbahçe - 1
Gaziantep-Kasımpaşa - 1
G.birliği-Eskişehir - 0
Antalya-Ankaragücü - A


Barış Tanrıkulu : 7/8
Denizli-Diyarbakır - 2
Kayseri-Ankaraspor - 1
Manisaspor- Sivasspor - 10
Galatasaray-Beşiktaş - 1
İBB-Trabzonspor - ust
Bursaspor-Fenerbahçe - 2
Gaziantep-Kasımpaşa - 1
G.birliği-Eskişehir - 01
Antalya-Ankaragücü - alt


Engin Gürses : 6/8
K.Bülent Şener : 5/8
Bilgin Gürses : 5/8
Tunç Bozacılar : 5/8
Erdem Ergenç : 4/8
Hasan Bünül : 4/8
Ali Tarık Uçur : 4/8
Barış Akdemir : 4/8
Seha Yeşildere : 4/8
Eray Tayyar : 4/8
Birol Sezgin : 4/8
Seçkin Köksal : 3/8

4 yorum:

Seçkin Köksal dedi ki...

Bu hafta bir acayip geçti benim için. Sadece Türkiye Ligi değilk, tüm maç tercihlerinde oldukça hatalı tercihler yaptım. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.

Ali Tarık Uçur dedi ki...

Bütün arkadaş çevremizin Bu mübarek Kandil akşamında hayırlara vesile edilmesini en içten dileklerimle temenni ederim.Beşiktaşımada başarılar dilerim.

Tunç Bozacılar dedi ki...

Bu mübarek gecede tüm Türk takımlarına Avrupa arenasında başarılar . Beşiktaş'a ise ayrıca iyi şanslar ... ALLAHTAN MAÇI YÖNETECEK HAKEM TÜRK DEĞİL , TEK GÜVENCEMİZ O !!!

callpatriot dedi ki...

bu arada lig tv eror verdi büyük ihtimal.hala sonuçlar açıklanacak...