Recent Posts

27 Eylül 2009 Pazar

Guiza'nın Çaldığı Puanlar



Dün akşam yine Guiza rüzgarı esti! Fenerbahçe’nin İspanyol “yıldızı” eline geçen tüm fırsatlara rağmen yine parlayamadı. Şüphesiz yeteneğini sorgulamak mümkün değil,daha doğrusu özellikle İspanyada attığı gol sayısından,Fenerbahçe forması altında ara sıra da olsa yaptığı usta vuruşlardan kumaşına dair eleştiri yapmayı pek de doğru bulmuyorum.Gel gör ki kaçırdığı gollere akıl sır ermiyor.Saç baş yolmamak elde değil.
İşte dün akşam da böyle bir akşamdı. Hem Fenerli olarak hem de kadrosuna Alex ve Dos Santosu almış bir fantezi futbol sever olarak her şey çok güzel başlamıştı dün akşam.Alex nefis bir pas verdi Kazım golü yaptı asistten 3 puanı kaptık.Üstüne üstlük Alex çok istekli belli ki epey puan yapacak diyorum içimden.Dakikalar ilerliyor,golü yiyoruz.Santostan puan umudu kalmadı tek umut Alex diyorum artık.Tam da bu noktada Guiza çıkıyor meydana..



Alex arka arkaya Guizaya jeneriklik paslar atıyor. Guiza imkansıza yakın vuruşlar yapıyor.Topun altına girme sevdalısı İspanyol bu defa her topu yerdeki kalecinin üstüne nişanlıyor.Çabuk teslim olup anında yere yatan kalecinin üzerine üzerine vurarak bir kahraman yaratıyor.Sonrada yine o tanıdık “dünyası yıkılmış” insan bakışları:



Son dakikada Antalya görülmemiş bir kıyak yapıyor. Hem bizi hem Guizayı ipten alıyor. Alex nefis bir pas çıkarıyor Guizaya.Guiza topu sürüyor önünde kimse yok.Bu sefer ben Guiza vurmasın diye dua ediyorum.Çünkü asist,ff,alex kalmış ikinci planda.Yeter ki gol olsunda iki puanımız gitmesin düşüncesindeyim.Neyse ki bizim delikanlı topu Semihe çıkarıyor gol oluyor ve derin bir oh çekiyorum.Son dakika,Guiza kenara gelirken galibiyete rağmen yüzünde ki ifade çok şeyi anlatıyor.Bence kendi de inanamıyor neler yaptığına.




Herşeye rağmen “okçu” bizim okçu. Sezona da iyi başlamıştı. Bir sürü de para verdik, hal böyleyken vazgeçip sövüp, gitsin demek olmaz. Bu durumda bize yine iki kelam etmek düşüyor zannediyorum : “HEP DESTEK TAM DESTEK! :))”

3 yorum:

Barış Akdemir dedi ki...

Aynı duyguları yaşadım seninle dün akşam hasan kardeşim valla :))

Hasan dedi ki...

Abi allahtan kazandık ve iyiki ikisinden biri kaptanımız değildi.

Herşeye rağmen olaya pozitif bakmaya çalışıyorum:))

CHİCKENER dedi ki...

Yavrum sezon başında satıp kurtulacaktınız.....