Recent Posts

21 Ekim 2009 Çarşamba

Altı Sıfır


Sevgili Galatasaraylı arkadaşlarım ; hemen alınmayın , gücenmeyin . Önce bir dinleyin . Derbi haftasında eski kötü günlerden birini anacak değilim . Söyleyeceğim şey çok başka .

Biliyorsunuz Sencer Zora arkadaşımız 32 puan alarak haftanın sonuncusu olmayı başardı . 32 puanı kadro yaparak görmek de apayrı bir durum ya neyse . Meraktan kadrosuna bir göz gezdireyim istedim ne hikmetse birden yukarıdaki skoru hatırladım . Yukarıdaki skorun altındaki dakika yazan sayıyı 9. hafta kabul edin , skoru da altı tane oyuncudan sıfır çeken arkadaşımıza hediye edin . Evet yanlış duymadınız Fenerbahçeli Sencer Zora sanki 5 gün sonra oynanacak büyük derbiye nazire yaparcasına ve 6 Kasım tarihini hatırlatırcasına 6 oyuncudan 0 çekmeyi başardı .

Ivankov
Alex
Emre Aktaş
Sercan
Fatih Yiğen
Murat Önür


Bu oyuncuların ortak özelliklerinden birisi hafta sonu hiç oynamamaları yanında ayrıca sakat oldukları çok iyi bilinen oyunculardan olmaları . Yani Sencer Zora'nın tuttuğu takımdan mütevvellit ; insanın aklına bir kuşku düşmüyor değil . Hani , acaba ve sanki bilerek yaptı da , bize ve Galatasaray'a inceden bir selam mı çaktı ; olmaz olmaz demeyin olmaz olmaz . Mümkün ! 32 puanı ve 32 dişi ile bizlere gülüyordur belki de şu an uzaklarda bir yerde . Sencer yapma bunu , yapma bunu ...

Hafta sonu oynanacak derbinin ahlaklı , temiz ve fair-play içinde geçmesini dilerken maç sonundaki skordan ziyade maç içindeki futbolcuların iyi niyetlerinin önemli olduğunu belirtmek isterim (yerseniz) . Hakeden kazansın alttan gelene yol açsın ...

4 yorum:

Barış Akdemir dedi ki...

Tunç Kardeşim güzel tesadüf olmuş.valla renkdaşım benim belki bilerek yapmıştır..biliyodur yani... cin gibi bir beşiktaşlı Tunç Bozacılar ın böle birşeyi kaçırmayacağını bir post yazdırtmak için yapmıştır :))).. hadi bakalım.. Bu Hafta güzel bir derbi olmasını diliyorum..
işallah gelenek bozulmaz...diyorum

Engin Gürses dedi ki...

Sencer şu an Zuakta. Zıon un yanında burası ...

Engin Gürses dedi ki...

eMRE aKTAŞ IN SAKATLIĞINI KIM BILIYOR YA ???

DAHA DOĞRUSU EMRE AKTAŞ I KIM BILIYOR YA :)))

Engin Gürses dedi ki...

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ , APAÇI. NERDESIN OLM SEN. ILK HAFTALARDA HER GÜN YAZIYORDUN. DEPLASMANDA MI KALDIN ???