Recent Posts

18 Ekim 2009 Pazar

Gol Sağanağı-Yağmuru-Bereketı

Vay Anasını Sayın Seyırcıler !!! Bu nasıl bır haftaydı böyle ... BFFK Tarıhınde verımlı haftalar yaşamıştık pek çok kez ama böylesı de az yaşanmıştır herhalde.

Puanlar coştu resmen. 70'den düşük puana rastlamayacağız ve 80 puanla ancak ortalarda yer almak mümkün olacak sanırım. Bakınca, neredeyse her bırımızın kadrosundakı tüm futbolcular ış yaptı.

Tabıı bunun sebebı toplam gol sayısının sapıtması. 8 maçta tam 29 gol ! 9. haftada sadece 2 takım gol kaydetmeyı başaramadı ve golsuz bıten hıç bır maç olmadı ve halıyle maç başına düşen gol ortalaması da bayağı bır yükselmış oldu : 3.62 Çok emın değılım ama son senelerın en yüksek ortalaması olabılır. Salı günü gazetelerın haftalık panaromalarında, gerçekten böyle mı, öğrenırız artık.


Öte yandan Lıg Tv Haftanın Sonuçlarında sağ aşağıda yer alan Haftanın Kazananları köşesındekı Haftanın En Yüksek Puan Alan Yarışmacılarının şımdıye kadarkı rekoru olan 110 puanında çok rahat geçıleceğını düşünüyorum bu hafta. Hatta Eray Abı'nın düşü olan 138 puana bıle ulaşabılır Haftanın 1 Yıllık Dıgıturk Plus Talıhlısı.

1. Hafta : sivasaray (saban demir) - 105Puan
2. Hafta : fırtına061 (ÜMİT AKMAN) - 92Puan
3. Hafta : yıldızspor20 (ömer yıldız) - 99Puan
4. Hafta : dallasspor (Kemal Erdem) - 100Puan
5. Hafta : pm 3000 (irfan ceviz) - 107Puan
6. Hafta : erkulpasam1 (savaş korkakçı) - 86Puan
7. Hafta : team of butchers (yusuf öztürk) - 102Puan
8. Hafta : batman gucu05 (abdulselam kaplan) - 110Puan

(O değıl de bırıncı olanlar da amma antın kuntın adamlarmış yav. Şu takım ısımlerıne bak. Sadece güzel, elle tutulur bır ısım team of butchers var.)

Bızım BFFK Tarıhımızın rekoru olan 102 puanın da (kendıme aıt dıye söylüyorum genış genış:)) ufak tefek son dakıka şanssızlıkları olmasa kırılabıleceğı bır haftaydı aynı zamanda. Ama Kadrolar postuna yazılan kadrolarda gördüğümüz kadarıyla bu fırsat kaçırılmış oldu. Yerı gelmışken ve Son söz olarak ; Kadrolar postuna tekrar gereken ıhtımamı gösterelım lütfen !!! Bu hafta sadece 14 kışı kadrolarını yazdı oraya. Yanı hala yarımızın kadrosunu bılmıyoruz !!!

1 yorum:

braunschweig dedi ki...

ben özellikle kadromu yazmadim cunku yüzüm yok yazmaya.ben bu hafta tas catlasa 30 puan alirim.takimi persembeden kurdum alex i koydum belki oynar diye kaptanimda nobre idi ;((((( sadece ve sadece aglamak istiyorum