Recent Posts

8 Ekim 2009 Perşembe

Haftanın Sms Mesajı ...


Hafta sonu F.Bahçe- G.Birliği maçındayız . Yanımda çoçukluktan beri hep yanyana olduğum kardeşten öte Fc Şırnakspor Erdem Ergenç var . Düşünün bu kişiyle birlikte geçen sene ben , Eray Abi , Tunç ve Önem Neidik fantezi futbol kulvarında başka bir ligde de kapışıyorduk . Esamesi okunmuyordu o zamanlar bunun , çok ilgisizdi ve ben itekliyordum hep . Bu sene ise BFFK'da aramıza katıldı ve çok değişti , hele son hafta beni oldukça şaşırttı . İlk defa maç öncesi yanıma geldi Kızıltoprak'a , hayret dedim (Hep tribünde buluşuyorduk da) . Hadi hayırlısı dedim .

Maç başladı bitti hepimizde bir mutluluk var . Tabiki Alex'in 2 gol atması ile ayrıca mutluyuz . Bir baktım ki Erdem Ergenç cebinden kadrosunu yazdığı kağıtları çıkardı . İnanması güçtü ama acayip hırs yaptığı gaz aldığı ortadaydı .

Ve o an telefonum çaldı . Arayan Tunç Bozacılar . Abi ; Erdem 1. heralde hem bu hafta hem de genel sıralamada , hadi ya vay anasını diyorum . Ondan sonra olan oluyor tabiki Erdem ile Tarık kendi aralarında kapışıyorlar . Hatta Tarık Erdem'i geçeyim başka bişey istemiyorum bile diyor ve Erdem ; Tarık bitti diyor ve bir mesaj atıyor .

Canım Cicim
Arım Balım Peteğim
Hem haftalık hem de genel sıralamada
1. ye bakabilir misin ?


Sonrası malum ; Erdem'de büyük bir hayal kırıklığı tabiki . Kadrosunu yazmayanlardan iki kişi geçerek haftanın üçüncülüğünü itiyorlar kardeşimi . Genel sıralama tek tesellisi oluyor ama Tarık'ın dilinden asla kurtulamıyor .

0 yorum: