Recent Posts

17 Ekim 2009 Cumartesi

Hazırlık Maçları


Mıllı maç arasında oynanan hazırlık maçlarını yazıyorum. Kadro kurma saatıne yaklaştığımız ıçın bu postu maçları ekleye ekleye yayınlıyorum. Belkı son dakıka kararsızlıklarını gıdermek ıçın fıkır verır ... (Böyle resımlerı de genelde Aceto koyuyor, ona özendım ben de ...)

Manısaspor - Denızlı : 2-1
Goller : Huseyın Tok 22', Yaser Yıldız 45', Engın 75'
Darryl Roberts bır penaltı kaçırmış.

IBB - Khazar Lankaran : 3-3
Goller : Oğuz Sabankay4', Herve Tum 44', KK 90'

Gazıantepspor - Baku : 1-1
GAZİANTEPSPOR: Mahmut (Dk 67 Muhammet), Erkan Sekman (Dk.70 M.Karakeçili), Deumi, J.Cesar Correia, Olcan Adın, Ivan De Souza (Dk.46 Jorginho), Zurita, Ferdi (Dk.52 Erman Özgür), Hakan Bayraktar (Dk.67 M.Yozgatlı), J.Cesar Souza (Dk.67 Ahmet Arı), Beto (Dk. 70 Ümit Tütünci)

GOLLER : Dk.19 Beto (Gaziantepspor) Dk. 30 Jaba (FC Bakü)

Kasımpaşa - Khazar Lankaran : 2-1

Gençlerbırlığı - Ankaragücü : 1-1
Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmaya daha iyi başlayan Gençlerbirliği'nin 5. dakikada Kerem, 14. dakikada ise Orhan ile iki şutu direkten döndü. 16. dakikada ise sağ çaprazdan ceza sahasına giren Patiyo'nun yerden vuruşunda Gençlerbirliği, 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu şekilde sona erdi. İkinci yarının hemen başında İlkem'in vuruşunda direkten dönen topla gole yaklaşan Ankaragücü, aradığı golü 66. dakikada buldu. Bu dakikada Vassell'in pasıyla topla buluşan Murat Duruer, sol çaprazdan yaptığıgüzel vuruşta, meşin yuvarlağı uzak kale direği tarafından ağlara gönderdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Ankaragücü ile Gençlerbirliği, sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

ANKARAGÜCÜ: Serkan (Bora dk. 46), Elyasa, Ediz (Cihan dk. 34), Risp, Broggi (İlkem dk. 46), Mehmet Çakır (Henderson dk. 46) Volkan Arslan (Semavi dk. 46), Mustafa Er (Vassell dk 34), Murat Duruer, Emre Aygün (Abdülaziz dk. 77), Bebbe (Metin dk. 46)

GENÇLERBİRLİĞİ: Ulaş, Orhan (İlhan dk. 46), Mahmut, Radeljic (Efe dk. 46), Momha, Sebahattin (Harbuzi dk. 46), Patiyo, Kerem (Bilal dk. 34), Sandro, Hurşit (Burhan dk. 46), Djite (Sezai dk. 46)

GOLLER: Patiyo (dk. 16), Murat Duruer (dk. 66)

Kasımpaşa - Gazıantep : 1-0
Goller : Yekta 34'
Gazıantepspor Resmı Sıtesınden : Takımımız Kasımpaşaspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında 1-0 mağlup oldu. Ekibimiz Recep, Erkan (M.Karakeçili), Deumi, Tolga, Ivan(Caner), Serdar, Erman (Hakan), Ahmet Arı (Beto), Mehmet Yozgatlı (Gökhan), Roland Linz (Ferdi), Ümit (Jorginho) onbiriyle sahaya çıktı.

0 yorum: