Recent Posts

3 Kasım 2009 Salı

Geriden Rekor !!!


Geçen hafta Tunç mutlu bir 13 haberi yazmıştı. Benim şimdi yazacağım 13 postunda ise bu uğursuz rakam gerçek fıtratına dönüyor. Kasımpaşa maçına girerken Emre İpal'in kadrosunu yapmayı yine unuttuğu itirafını öğrenmiştik kendisinden. Amaçsız amaçsız maç izlemek zorunda kaldı ama sıkı apaçi olduğundan yine de ortama hemen uyum sağladı. "Tam yükselecekken yine patladım bu hafta ama Alex yine kurtarır beni" demişti son sözler olarak ...

Haftanın Sonuçlarına bakınca tam bir şok geçirdim. Düşük puan alacağını tahmin ediyordum da bu kadarı da ??? Emre sadece 13 puan kazanmıştı bu hafta.

Geçen haftadan kalma kadrosunu inceledim. Adam öyle bir haftada unutmuş ki kadro yapmayı daha kötü bir zamanlama olamazmış herhalde. Trabzon'un bay çekiyor olması, Sarı ve Kırmızı Kart cezalıları, Sakatlar, Kadro dışılar, oyundan çıkmalar hepsi üst üste bu haftaya denk gelince ortaya böyle bir rekor çıkmış.

As Takım
Tony Sylvia 0 (TS bay)
Eren Aydın 0 (sarı kart cezalısı)
Dixon 0 (kırmızı kart cezalısı)
Murat Sözgelmez 1 (2 gol yedi)
Volkan Şen 3
Alex (*) 0 (sakat)
Moritz 3
Kamanan 1 (sonradan oyuna girdi)
Sercan 0 (sakat)
Nihat Kahveci 1 (Denizli kurbanı, oyundan çıktı)
Umut Bulut 0 (TS bay)
Yedekler
Dos Santos 0 (kadro dışı)
Cristian Keller 3
Colman 0 (TS bay)

Keller, son 4 dakikada oyuna girip 3 puan almasaymış, 11 puanla kapatacakmış. Rekoru geliştirme imkanı varken yazık olmuş gerçekten (!)

0 yorum: