Recent Posts

10 Kasım 2009 Salı

Kiminin Düşmanı Kiminin Dostu Ama Haftanın 1.'si Röportajı..


İsim : Erdem Ergenç
Yaş : 28
Takım Adı: FC ŞIRNAKSPOR
Hedef : Şampiyonlar Ligi :))
Röportaj : Barış Akdemir

Çok uğraştırdı beni röportaj konusunda kendisi biraz naz yaptı . öle herkesle röportaj yapmam falan dedi.. ( fazla havaya girmiş gördüm onu ) ama sonunda kabul etti.. evet bugünkü konuğumuz Haftanız 1. FC Şırnakspor Erdem Ergenç..

B- Çok sevgili can dostum erdem ergenç..Hoşgeldin kardeşim..

Hoşbuldukta geç bunları laf kalabalığı yapma :))

Öncelikle arkadaşlara kendimi tanıtayım mı kanka.

B- Tanıt bakalım hadi ..

Ben erdem ergenç 30/04/1981 istanbul doğumluyum . tekirdağlı üç beşim yani aslında selanik göçmeniyiz yaşasın konstantinapolis :):):). ilköğetim ve liseyi istanbulda okuduktan sonra balıkesir üniversitesinden inşaat teknikerliği diploması aldım. ama 6 yıldır inşaatla ilgilenmeyip özel bir dershanede çalışıyorum.sporun her dalını severim fakat futbol ve basketbolun yeri ayrıdır. bu arada keşke basketbol içinde fantezi basketbol kurulsa. birde takım ismimle ilgili açıklama yapiyim ŞIRNAKSPOR nerden çıktı , askerliğimi şırnakta yaptım we böle bir hatıra olsun şırnaksporu başarılara koşturayım diye fantezi futbol takımım ismini böyle koydum.

B- Tamam uzatma yeter ulan sorulara geciyorum gevezelik yapma yeter..:))

İyi geç bakalım cvplarımla bitiricem seni kanka :))

B- İlk Fantezi ye ( Pardon ) Fantezi futbol oyununa nezaman kimin önerisi ile başladınız ?

Beni ilk harika avcı fanteziye alıştırtı :)) sonra harika avcının yerini barış akdemir aldı :):) Şaka bi yana kanka senin sayende başladım fantezi futbola , futbolla ilgiyim zaten eskiden ntv de takım kurardım ama aklıma estikçe. artık ciddi ciddi bakıyorum araştırıyorum hepsi sayende oldu kanka tesekkürler...

B- Ben tşk ederim ...Peki sizce bu oyunun bir bağımlılık etkisi varmı ?

Play station kadar yok ancak haftanın çabuk geçmesini sağlıyor. iş güç arasında vakit geçirtiyor. diyorum Çarşamba olsa takım kursam cuma olsa son değişiklikleri yapsam birde P.tesi olsa 1. olsam :):) bağımlılık daha olmadı sadece sempati durumundayım ...( hayalperest kankam benim ya :)) )

B- Takım kurarken neleri dikkate alıyorsunuz ?

Tabikide oyuncuların istatislikleri we rakip takımların durumu (mantık olarak) genelde ofans ağırlıklı olsun istiyorum defans alırken bile gol atabilecek defanslara bakıyorum takım gol yese bile gol atarak o puanı rahatca telafi ederim diye düşünüyorum. ( baksennn :)) )

B- BFFK' ya bu sene katıldınız ve ortamı nasıl buldunuz ?

İlk sezonum we çok güzel bir muhabbet war bunları ara ara fasıl geceleriyle bütünleştirsek tam süper olacak :):) hatta halı saha maçları yapalım. ortam çok güzel aslında arkadaşlar birbirini daha fazla tanısa birbirini bilse daha güzel muhabbetler , yarışlar ve hırslanma durumları olur. bu arada burda olmaktan çok mutluyum we beni bu sene bffk ligine alan bffk ailesine tesekkür ederim.

B- Kendine rakip olarak gördüğünüz isimleri alalım ?

Ali Tarık Uçur haricinde herkesi rakip olarak görüyorum :):) bu konuda ciddiyim ilk senem olduğu için kim daha ofansif kim defansa yönelik yada orta sahadan puan toplamaya çalışan durumunda bilemiyorum. daha önceki sezonlarda tunç ve engin 1.likler almış bu da demek oluyorki en büyük rakipler onlar , 12. haftaya bakıldığında barış tanrıkulu da bu sezonun en büyük favorisi , puanlar birbirine çok yakın o yüzden dediğim gibi Ali Tarık hariç herkes rakibim ....

B- Son hafta Alex De Souza ' nın oynamayabileceğini öğrenip en yakın arkadaşınıza bile haber vermemişsiniz bu olayı nasıl açıklayacaksınız ?

Herşey karşılıklı diyerek bu konuyu kapatıyorum :):):) kanka ben her türlü bilgiyi paylaşırdım 1.lik hedefim yoktu. muhabbet olsun vakit geçsin tatlı atışmalar yaşayalım diye oynuyodum o yüzden 5. yada 6. haftaya kadar ölesine bakıodum duygusal takım kuruyodum artık bi hedef var o yüzden bundan sonra böyle :):):) ( bittin olum sen elime düşme :)) )

B- BFFK daki yıl sonu hedefiniz neresidir ?

Şampiyonlar ligi tabikide ... ilk senemde hedef aslında orta sıralarda bitirmekti ilk 5 te olmak bile başarıydı ama 12 hafta sonunda 2. sıradayım 1.liğe bile yükseldim o yüzdende daha ciddi bakıorum artık we hedefim artık şampiyonlar ligi yani İLK 2 de olmak istiyorum.
( inter totoya yollayacam seni ben merak etme :)) )

B- Sn.Erdem Ergenç Geçen seneye oranla fantezi futbol oyununda sizi daha hırslı ve takip mesafesini hiç bırakmadığınızı görüyorum.Bunun Sebeblerini öğrenebilirmiyiz ?

Güzelim saçma bi soru benim ilk senem varımı yoğumu ortaya koyuyorum :):):) yukarıdaki sorulardada verdiğim cewaplardan anlaşılacağı gibi ilk oyuna başlarken hatta 6. haftaya kadar çok ciddi bakmadım duygusal davrandım takım kurarken kaç puan alırım diye düşünmedim sadece muhabbet olsun konuşalım atışalım sataşalım yeni dostlar kazanalım oyunla ilgili büyük hedeflerim yoktu yani . belki şansda yanımda oldu we ilk 5 içinde yer almaya başladım buda benim oyuna daha ciddi bir şekilde bakmama neden oldu we bir hedef koydum her hafta 70-80 arası almam gerek diye.

B- Fantezi Futbolda en fazla Güvendiğiniz oyuncuları alabilirmiyiz ?

Alex De Souza , Sercan (eğer ki oynaya bilse) , kaleci hep Petkoviç derdim bu sene yalan oldu. defans için bilica hem ucuz hemde gol atıo. özellikle şu takımdan kimseyi almam diye bir huyum yok fakat bu sene trabzon (colman hariç) beni hep yakıyor :(:(:(: ( seni bende yakıcam kaynar kazanda beter ol !! )

B- Tuttuğunuz takımın rakibinden oyuncu alırmısınız alırsanız utanmazmısınız?

Oyuncu almam we hiç öle bişi yapmadım . galatasaraydan oyuncu almak ızdırap werebilir ama 6 hafta arda turan'ı aldım. ( utanmadan sölüyorsun ) we kaptan yaptım kewell nonda baros bu oyuncular puan kazandırır duygusal davranmadan almak lazım herkese tavsiyem ...

B- Maç seyrederken bu oyunla tanıştıktan sora tuttuğunuz takımın kazanması mı öncelikli yada aldığınız oyuncuların istatistik yapması mı öncelik oluşturuyor sizde öğrenebilirmiyiz ?

Maç başlayana kadar oyuncu istatisliği önemli gibi geliyor. başlama düdüğüyle birlikte sadece fenerbahçe öncelik oluşturuyor. ( yalan söylüyorsun ama neyse .. :)) )

B- Fantezi Futbol oyununa başladığınızdan beri hayatınızda ne gibi değişiklikler yaşadınız ?

Reklam olucak ama www.ligtv.com.tr ye daha çok tıklamaya başladım :):):):) daha çok oyuncuları tanımaya başladım diğer maçları takip etmeye çalışıyorum sadece golleri izlemiyorum artık... ( vay be aşmışsın kendini)

B- Peki bir özel soru var bide.. Fenerbahçe sevgisi mi kız arkadaşa duyulan sevgi arasında nasıl bir fark vardır ? ( bu soru özel istek üzerine Ali Tarık Uçur tarafında sorulmuştur. )

Kız arkadaş sürekli değişebildiği için basit bir sevgi vardır :):):) ama fenerbahçe sevgisi ömür boyu sürecektir. (ali tarık bey bu yazıyı copy paste yapıp bi yere monte etmeyiniz :):):):) ) ( malzememiz oldu bu soru güzel oldu :)) )

B -Tamam kanka saol bu kadar yeter .. Çok saol bana vakit ayırdığın için..

Ben tşk ederim kardeşim .. Herkese başarılar . bol şanslar..

İlerki haftalarda başarılarının devamını diliyorum. ( yalandan ) kendisine ve uğurluyorum..

kal sağlıcakla...

4 yorum:

Ali Tarık Uçur dedi ki...

erdemcim bu sayfayı print screenle aldım.ismini tagliyip fotoyu facebooka koyacam sende gelecek ay ki sevgilini araştır bul bence..:)

Tunç Bozacılar dedi ki...

ali tarık uçur - erdem ergenç ve barış akdemir üçlüsü çok süper muhabbetteler . güzel üçlüden güzel bir yazı konusu çıkar . yakında kokusu da çıkar :) bekleyin anacığım ...

eray dedi ki...

güzel röportaj olmuş

yalnız Erdemin v tuşu w basıyaor yanlışlıkla sanırım.Umarım yanlışlıkladır. Türkçemizde w diye birharf yok...

Sevgiyle arzederim

İmza:Hakkı Devrim

Ali Tarık Uçur dedi ki...

alkış kıyamet ...

Eray abi için...