Recent Posts

22 Kasım 2009 Pazar

Patlattınız Sonunda !!!


Oyunumuzun üstüne mayınları döşeyen Mayıncı Kuruluş dedik ama bugün o mayınların hepsini bir kerede patlattılar. Böylece bu oyunun da içine ettiler. Haftanın açılış maçında, maç başlamadan bir saat önce sonlandırılması gereken güncelleme maçın 35. dakikasına kadar açık kaldı ki bu gerçekten bir rezalet. Geçen hafta güncellemeyi yine maç başlamasından 2 dakika geç kapatarak sinyalleri vermişlerdi aslında.

Verilmeyen asistler, yanlış hesaplanan puanlar, hatalı futbolcu mevkileri, güncellenemeyen transferler falan hepsini sineye çektik ama bu yaptığınız bu oyunun tüm zevkini kaçıran bir rezillik. Bu oyunu oynayan 200.000 kişiye küfür etmekten farksız bu. O dakikaya kadar bir gol olsa ne olacaktı ??? Hadi gol olmadı ama 35 dakika boyunca gol kaydedemeyen Bursa-Antepli forvet ve ortasahaların değiştirilmiş olma ihtimali ne olacak ??? Ya resmen oyunun da zevkimizin de içine ettiniz yav!!! Bu işi beceremeyecekseniz Adam Gibi İstifa Edin Lan !!!

NOT :
Affınıza sığınarak bu patlama fotosunu Lig Tv Fantezi Futbol Yönetimine ithaf ediyorum !!! Sabrımızı taşırdınız en sonunda !!!

1 yorum:

BeOne dedi ki...

oooo pasa aşmışsın kendini