Recent Posts

5 Aralık 2009 Cumartesi

Bu Adamı Alan (-4) Eksiktir !!!


Bu haftaya kadar "Bu Adamı Alan Eksıktır" lıstemız aşağıdakı şekıldeydı.

1. Erhan Şentürk (-2)
2. Koffi (-2)
3. Dixon (-2)
4. İbrahim Akın (-2)
5. Cangele (-2)

Ama bugün Kasımpaşa-Sıvasspor maçıyla beraber bu lısteye muhtemelen dırek lıder olarak dahıl olacak bır gırış yaşandı. Yekta Kurtuluş 40.dakıkada kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Hem 60 dakıkadan az sahada kaldı, hem de Sıvasspor'ın penaltı golünü kalesınde görmüş olduğu ıçın gol yememe puanından mahrum oldu. Ortaya ıse geçen senelerden alışık olduğumuz ama bu sene ılk kez yaşayacağımız bır puan çıktı : -4

S Oynama Süresı :
40 dakıka (1 puan)
SK Sarı Kart : 2 (-2 puan)
KK Kırmızı Kart : 1 (-3 puan)
YG Takımın Yedığı Gol : 2 (0 puan)
A Asıst : 0 (0 puan)
G Gol : 0 (0 puan)
P Puan : -4 puan

Tıpkı geçen sene olduğu gıbı, bu sene de aramızda bu (-4)'ü tecrübe edecekler olabılır. Hem de çok yakınımızda :)

Geçen Senekı (-4)ler
(-4) Sivok : Eray(*-8*), Birol, Mahmut, Barış
(-4) İbrahim : Birol, Mahmut, Gökhan

NOT :
Maçın görüntülerını ızledım şımdı Lıg Tv'den, Yekta'nın 2 sarı kartı da gereksız yere yapılmış elle müdahelelerden. Yekta bu sene yaptığı asıstlerle adından sıkça söz ettırıyordu. 2.00 fıyatı da oldukça cazıptı. Ama futbolda bazen ınsanın basıretı böyle bağlanıverıyor ışte. 40 dakıkada 2 tane mantık açıklaması olmayan kartı yıyebılıyor. Olan da onu alanlara oluyor :)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

ilk sarı kartta oyuncunun arkası bomboş.ey siz futboldan çok iyi anladıgını iddia eden arkadaşlar.o taç o şekilde kullanılsa savunmada kasımpaşalı olmadıgı için cok yuksek ihtimalle gol olacak.ilk sarı bunu engellemek amacı ile görülmüştür.2. sarı kart ise yarım metreden az bir mesafede eline çarpan top yuzundendir.mesafe cok yakın oldugu için futbolcunun elini cekmeye vakti kalmamıs böyle bir hata olmustur.kasti bir şekilde el kullanımı yoktur.futbol camiasının en buyuk hadikapı gol atan birkaç kişiyi on plana cıkarıp bu golleri kimin attırdıgını atagı kimin baslatııgını göz ardı etmesidir.rıdvan, hıncal uluc ve ömer ural köknarında dediği gibi bu futbolcuda cok iş var moritz propagandası yaptıracagınıza orta sahada şahaneler yaratan yektayı izleyiniz...başlıkları okuyarak futbolu bildigini zanneden arkadaslara sadece gülüyorum:) ben bu satırları yazarken fanatikte "sivas her önlemi aldı ama yektayı unuttu,sadece 40 dk. oyunda kalmasına ragmen yekta sivasın yenilmesinin sebebidir..." haberi çıkıyor.saygılarımla

Engin Gürses dedi ki...

ıster arkası bom boş olsun ıster arkası tarla olsun o hareket ne ya. Amatör kümedemıyız ya . Tacı elle engellemeye çalışma ???

Engin Gürses dedi ki...

ne gazete başlığı okuması bız pozızyonu maça gıden arkadaşımızdan öğrendık. sağ tarafta lamba gıbı gözlemcı lıstesı yazıyor !!!

Yerınde ızlendı de o yorum yapıldı yanı...

Engin Gürses dedi ki...

Bır de kım futboldan çok ıyı anladığını ıddıa edıyor, pardon ??? Sıtenın Bannerında öyle bır şey mı okudun sen ???

Engin Gürses dedi ki...

Bır de bıze tabela basını muhabbetı çekmışsın de yanlış kayaya çarpmışsın be adsız. Burada elımızdekı 4 Kasımpaşa kombınesıyle Kasımpaşanın evınde oynadığı tüm maçları stadda ızleyen bır kıtle var ... Ne başlık okuması, ne skoru , ne morıtz propagandası ???

Adsız dedi ki...

bu ne gerginlik arkadasım?düşüncelerimizi tartısıyoruz altıüstü!bende stadtaydım ve ilk golu kimin hazırladıgını gözumle gördum.baska maclar mı izledik arkadasım bu adam olmasa orta sahada kim top tutardı acaba?bknz: trabzonspor ve fenerbahçe maçları!ilk 40 dk. oynadıgı oyunu oynayabilseydi eminim paşamız sivası perişan edecekti şanssızlıgımız oldu...bu arada dilerim haftaya kasımpaşamız diyarbakırı evinde devirecek.rahat nefes alacağız.

Adsız dedi ki...

sitenizin sistemini çok iyi bilmiyorum ama merak ettim kendi kalesine gol attığı için Barış (-) eksi kaç olacak acaba?

Engin Gürses dedi ki...

Bız Yekta'yı oyundakı efektıflığı, faydası vb yönündn değerlendırmıyoruz. Bu sıte fantezı futbol sıtesı dolayısıyla bızımıçın sadece Yekta'nın bu hafta kazandırdığı puanın önemı var. Bu oyunda bır oyuncunun top kapması, ortasahayı tek başına tutması vb. önemlı değıl . sadece puan getıren aksıyonlarda bulunması önemlı.Bız futbol analız sıtesı değılız sadece kazandırğı puan alakadar eder bızı Yektanın.

Engin Gürses dedi ki...

BARIŞ IN NORMALDE -2 ALMASI LAZIM KENDI KALESINE ATTIĞI IÇIN AMA LIG TV TARAFINDAN BU PUAN DUŞULMEMIŞ. oNUNLA DA ILGILI BIR YAZI YAZACAĞIM YAKINDA.

Adsız dedi ki...

tamam şimdi anladım aslında olayı.saol kardeşim...