Recent Posts

22 Aralık 2009 Salı

İlk Yarı Geldi İstatistikler Nerede Kaldı ?

17 hafta ne zaman geçti , ilk yarı ne ara geldi vallahi farkına varamadık . Vardığımız tek şey ligin devre arası , oyun ak ise bu mola da oyunun karası ! 7 Ağustos Cuma günü yaşanan koşuşturma , telefon trafiği ve alelacele yapılan kadro şekillendirmesi için ayrı bir post açmak gerekir etiketi Mayıncı Kuruluş olanından . Yaftalamak bizlere yakışmaz ama yine deli etti bizleri Şansal ile Erman'ın yer aldığı tivi . Yeni arkadaşlarımız , ilginç birincilerimiz , komik hallerimiz ile asıl hedefin varılacak nokta değil o yolda geçirilen zaman olduğunu bilmemiz . İşte bizler hep eleleyiz ... (We are the woooorld we are the çıldırııınnn ...)

28 kişi başladığımız oyunumuz her sene olduğu gibi verilen firelerle 25 kişilik kemik kadroya dönüştü . İyi mi oldu , tabiki evet . Emek veren , uğraşan , kadrosunu yapan ve Pazartesi gününü iple çeken (İp Al Emre İpal :) arkadaşların bizlerle aynı gemide olması sevindirici . Diğerleri de ders alır , fikir değiştirir ve oyuna zaman harcamayı düşünürlerse öbürkü sene BFFK4 platformunda görüşmek üzere (Without You - Mariah Carey Çetinkaya) ! Site düzeninde , arşiv bölümünde ve Fantezi Futbol düzleminde profesyonelleşmeye adım adım ilerlerken , bir yandan da Kasımpaşa maçları , BFFK Toplantıları ve Pazar öğlen cep radyoları ile keyfimize neşe , eğlencemize güzellikler kattık . Paylaşımı katık yaptık cebimize attık . 4,5 ay öncesinden bahsediyorum ve bu süreçte oluşan istatistiklerden söz etmek istiyorum (İsta-tistik ista-tistik kop kop ...)

İki ana bölümde istatistikleri inceleyeceğiz şu 1 aylık ara devrede . İlk önce yarışmacılar , kapışmacılar yani bizler . Neler yapmışız , kaç kere birinci kaç kere sekizinci olmuşuz , en çok fair-play kim almış efendice ya da kim eksikmiş eksi puandan öte ! Hediyeler kazanmış mıyız ya da hiç mi yazı yazmamışız , yorumlara bile katılmazken nasıl birinci çıkmışız ! Buna benzer türlü türlü verilerle bir sonuç çıkarmaya çalışacağız . Çalışacağız derken z harfini saymayın , kaale almayın , oturun siz oyununuza bakın !

İkincisi futbolcular , bizlere en çok puan kazandıranlar , en hırçın ve ucuz olanlar . Yahnisi ucuz olsa da etin kendisi leziz olanlar , kaptanlar , kaleyi kapatanlar ve bilimum oyuncular . Oyuncular ekseninde daha çok ligin bir tablosunu ortaya koymaya çalışacağız . Çalışacağız derken z harfini ...

Ligin bittiği anda bizler bugün başlıyoruz . Biri biter biri başlar , bir otobüs gider diğeri gelir . Bu hep böyledir . O yüzden bu fani dünyada fazla ertelemeden birşeyleri , devre sona erdi geçmiş olsun , 1 ay sonra özlenmiş futbolla yine görüşelim ey efendiler ... Buyurun dostlar buyurun Büyük Fantezi Futbol Kapışması İstatistiklerine ...