Recent Posts

1 Aralık 2009 Salı

Kaçan Balıklar

Bu hafta sağ sutünda gördüğünüz gibi, almayı düşündüğümüz ama son anda çıkardığımız (!), bütçeden dolayı alamadığımız ya da direk atladığımız ve daha sonra da iyi puan getiren oyuncuları Kaçan Balık bölümünde yazdım. Her hafta Kadrolar postuna girilen oyuncu tercihlerini göz önünde bulundurarak maçlar oynanırken eş zamanlı olarak güncellemeyi düşünüyorum bu yeni bölümü. Ne de olsa Kaçan Balık her zaman büyük olacak ...

14.Haftanın en büyük kaçan balığı 14 puanlı Jedinaktı kesinlikle. Tita'nın gelmesiyle Jedinak'ın pabucu dama atılmıştı. Ve genelde çoğu kapışmacı Tita'yı tercih etmiş bu hafta. Sadece Hasan Bünül, Emre İpal ve Seha 14 puanı hanesine katmaya hak kazanmış.

Puanlamaya göre gidersek sırada 13 puanlı Baki Mercimek var. Ankaragücü defansını tercih eden pek çok kapışmacı söz konusu. Ediz, El Yasa, Broggi tercih edilip de 7 puan getiren isimler. Ama geçen hafta da 90 dakika oynamış Baki'yi kimse almamış bizden. Belli ki ilk 11 oynayacağına kimse inanmamış. O da gitmiş, golünü atmış.

Kaçan bir sonraki balık Trabzon'dan Serkan Balcı, 11 puan. Genelde Trabzon ortasahasından Colman tercih edilmiş haliyle. Aramızdan Serkan'ı alan da yok.

Volkan Şen ise pek çok kapışmacı için kaçan balık olsa da kimileri için de tam isabet oldu. Hasan Bünül ve Volkan Tavukçu direk as takımlarına almışlardı 10 puanlı oyuncuyu. Eray, Önem, Bartan ve Emre Ocakoğlu ise yedek takımlarına alarak 5 puan kazandılar.

Bir başka kaçan balık 10 puanlı Gökhan Emreciksin. Ali Tarık as kadroda, Engin ise yedekte kendisine yer vermiş. Kayseri deplasmanda olduğu için pek tercih edilmemiş bu oyuncu son haftalarda formda olmasına rağmen.

Son kaçan balığımız ise İbrahim Kaş. Beşiktaş defansından İsmail Köybaşı, Ferrari, Sivok ve İbrahim Üzülmez tercihleri çokça yapılmış ama asist yaparak 9 puan alan İbrahim Kaş'ı kimse almamış kadrosuna.

Gördüğünüz gibi bu hafta Rüya Takımdaki en yüksek puanlı tüm futbolcular kaçan balık olmuş. Yüksek puanlı hiç bir topçuyu tutturamamış genel itibariyle BFFK Kapışmacıları. Sadece Hasan Bünül tüm kaçan balıkları yakalayan bir usta balıkçı olmuş bu haftada ...

2 yorum:

eray dedi ki...

Ağlamasını sevmem ancak Serkan Balcı ve Jedinak salı günü kadromdaydı...Aydın Karabulutta kaptanımdı. Sonlarda olduğum için her türlü kamikazelik hakkım var zannımca...

Olmadı yapamadım...

Tunç Bozacılar dedi ki...

dos santosu trabzon deplasmanında kaptan yap !