Recent Posts

20 Aralık 2009 Pazar

Kendi Kalesine Gol İstatistikleri

Dün Kasımpaşa maçı sırasında Makukula'nın golünden sonra (-2) kendi kalesine gol atma puanı verilecek mi diye bir şüpheye düşmüştük. Benim aklımda 15.haftada Kasımpaşalı Barış Başdaş'ın kendi kalesine attığı golün değerlendirilmeye alınmayıp, puanının düşülmediği kalmıştı.

Atmışım :) Ben herhalde Barış'ı defans olarak değerlendirmişim. Karşısında yazan 1 puanı görünce de 2 gol yiyen Kasımpaşa defansı olarak gol yeme puanının düşüldüğü, ekstradan -2 KK puanı düşülmediği zannına kapılmışım. Fakat Barış'ın ortasaha olduğunu yeni farkettim, görüyoruz ki çatır çatır da düşmüşler -2 KK puanını.

Senenin şimdiye kadarki tüm kendi kalesine gollerini çıkardım. Lig Tv kendinden hiç beklenmeyecek şekilde, tüm KK gollerini eksiksiz bir şekilde ve doğru olarak puanlamış. Tüm KK gollerinden -2 puanı kesmiş. Duy da inanma !!! Dolayısıyla dün konuştuklarımızın aksine, Makukula severler için KK puanının yazılmaması gibi bir umut ışığı gözükmüyor ufukta. Ben şimdiden 0 puan hayırlı olsun diyeyim.

17.Haftaya Kadar Olan Kendi Kalesine Goller
Burak Akyıldız (Galatasaray-Denizlispor : 4-1)
Lig Tv Uygulaması : -2
Pavlik (Kasımpaşa-İBB : 1-3)
Lig Tv Uygulaması : -2
Makukula (Galatasaray-Kayserispor : 4-1)
Lig Tv Uygulaması : -2
Cihan Yılmaz (Sivasspor-Diyarbakır : 0-2)
Lig Tv Uygulaması : -2
Kahe (Gençlerbirliği-Eskişehir : 2-2)
Lig Tv Uygulaması : -2
Jedinak (Trabzonspor-Antalyaspor : 3-1)
Lig Tv Uygulaması : -2
Barış Başdaş (Kasımpaşa-Sivasspor : 2-2)
Lig Tv Uygulaması : -2

Bu postu futbol tarihinin gelmiş geçmiş en spekteküler kendi kalesine golüyle taçlandırmak istedim. Defalarca izleyin izleyin gülün, Pazar günü neşesi olsun ...

2 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

Video görünmüyor bende ama Recep Çetin'in anlatılmaz yaşanır röveşatası olması gerekiyor ...

bilgin dedi ki...

dns ayarın olmayanlarda gozukmez video