Recent Posts

31 Aralık 2009 Perşembe

The League


Fantezi Futbol olayı Amerika'da bizim kat kat ötemizde bir popülariteye sahip. Hatta öyle ki oyuncular bile kötü performans gösterdikleri maçlardan sonraki basın açıklamalarında "Beni FF Oyunlarında kadrolarına alanlardan özür dilerim" tarzı konuşmalar yapabiliyor.

Bu tutku şimdi bir Tv dizisi olarak da kendini göstermeye başlamış. Yeni gösterime giren The League isimli dizi, bir arkadaş grubunun Fantezi Futbol ekseni etrafında yaşadıkları komik olayları ekrana aktarıyor. Uydusu olanlar için hemen belirteyim her Perşembe Amerika saati ile 10.30'da yayınlanıyor. Şu an internet sitelerinde yayınlanmış 6 bölümün tamamını on-line olarak izlemek de mümkün.

İğrenç kurallı bir futbol türü olan Amerikan Futbolu'na pek aşina olmadığımız için çok ilgi çekici gelmeyebilir belki ama işin içinde Fantezi Futbol olduğu için ben izleyeceğim bu bölümleri. Merak ediyorum bizim yaşadıklarımıza paralel şeyler mi yaşıyorlar her hafta ? Bu arada imdb 'de de dizinin 8.4 gibi hayli yüksek bir puan aldığını da belirteyim ...

2 yorum:

bilgin dedi ki...

çok ilginçmiş

eray dedi ki...

takip edilesi hadise...