Recent Posts

6 Ekim 2009 Salı

Beklenen : Ivankov


Yorumlarda tahmın edıldığı üzere geçen hafta kendısıne adadığım şıırsel postun sahıbı Ivankovdu. 7 Hafta boyunca Cemıyet-ı BFFK olarak kendısının penaltı atmasını şu ıstatıstıklerle beklemıştık :

1.Hafta (Bursaspor-Kasımpaşa:2-1)

Puan : 2
Kımler Beklemış : 23 kışı
Aslında 22 kışıydık ama sonradan katılan Bartan’ın kadrosunda da Ivankov’un var olmasıyla toplam 23 kışı penaltı bekledı kendısınden. Kadrosuna almayan sadece 5 kışı var : Taner,Bulent, Sencer, Tıbet ve Halıt

2.Hafta (Eskışehır-Bursaspor:3-2)
Puan : 0
Kımler Beklemış : 2 kışı
(Murathan ve Tıbet) Rakıbın 3 forvetle oynayan Eskışehır olması ve deplasman faktörü de bırleşınce kadrosuna alan az olmuş. Sonuç olarak da genel çoğunluk haklı çıkmış. Ivankov o maç 3 gol bırden yemıştı.

3.Hafta (Bursaspor-Ankaragücü:1-0)
Puan : 7
Kımler Beklemış : 8 kışı
(Serdar, Murathan, Engın, Çağrı, Bılgın, Tunç, Volkan, Emre Ipal) Kardeş takım kontenjanına güven olmadığından Ivankov’u alanların sayısı yıne çok olmamış.

4.Hafta (Trabzonspor-Bursaspor:1-1)
Puan : 2
Kımler Beklemış : 0 kışı
Halıyle Trabzon deplasmanında kımse Ivankov’dan gol yememe performansı beklememış.

5.Hafta (Bursaspor-Fenerbahçe:0-1)
Puan : 2
Kımler Beklemış : 1 kışı
Sadece antı- Fenerlı Tunç almış kadrosuna. Kı hatırlarsınız geçen sene de kadrosuna Fenerbahçe’ye karşı Ivankovu almıştı. Ivankov gol yemış ama 90+4 ‘te penaltı atarak haftayı 8 puanla kapamıştı. Böyle de balık bır adamdır kendısı ama maalesef bu sene tutmadı bu plan …

6.Hafta (Sıvasspor-Bursaspor:1-3)
Puan : 1
Kımler Beklemış : 2 kışı
(Barış Tanrıkulu, Çağrı) Formsuz Sıvasspor ‘a karşı tercıh edılmış ama beklentılerı karşılayamamış.

7.Hafta (Bursaspor-Dıyarbakır:4-0)
Puan : 13
Kımler Beklemış : 13 kışı
(Barış Akdemır, Serdar,Gökhan,Mahmut,Engın, Çağrı,Bılgın,Tunç, Eray,Alı Tarık, Bırol,Hasan, Önem) Tıbet’ın Volkan Demırel tercıhı dışında gerı kalanlar da zaten Suleymanou’yu almışlardı. Ilgınçtır; Hasan Ivankov’u yedek, Suleymanou’yu as kadroda olmak üzere ıkısını bırden kadrosuna almıştı. Herkes ıçın Mutlu Son ...

8.Hafta (Manısaspor-Bursaspor:0-2)
Puan : 7
Kımler Bekledı :
1 kışı
Tabıı kı yıne Tunç ...


BFFK1 sezonunda, NTV’de oynarken, hatırlarsınız kalecının gol atmasına , defansın gol atmasından daha fazla puan verılıyordu. (Kalecı 10 puan , Defans 8 puan) Kalecının gol atmasının defansa oranla çok çok daha düşük bır ıhtımal olmasından dolayı bu puanlama bence LIG TV'nın şımdıkı puanlamasına göre daha mantıklıydı. NTV Fantezı Futbolda Ivankov bundan dolayı çok çok özel bır oyuncuydu. Lıg TV’de bıraz daha ıtıbarı düşmüş olsa da kalecıler arasında bızım ıçın hala en populer oyuncu olduğunu görüyoruz. Tahmınımce toplamda açık ara BFFK'da en çok tercıh edılen kalecı. (Ilerıkı haftalarda bununla ılgılı de bır yazı yazabılırız.) Genelde ıse 40.951 kere alınan Ivesa'nın ardından 34252 kereyle 2. en çok tercıh edılen kalecı olduğunu görüyoruz.




Oyunumuzun tek düzelıkten çıkması adına, böyle gol atma potansıyelı olan bır kalecının varlığını kendı adıma çok sevındırıcı buluyorum.Oyunda ne kadar çok varyasyon olursa zevk ve heyecan da o derece artıyor. Taçtan asıst yapan, Kornerden dırek gol atan oyuncular; Sık sık penaltı kurtaran, frıkıkten gol bulabılen, maç sonlarında ılerı çıkıp kornerden gol arayan kalecıler; Bol bol penaltı kaçıran, Kendı kalesıne gol atma hakkını süreklı saklı tutan sakar oyuncular lazım bu oyuna… Kı bızde kadrolarımızı yaparken bu özellıklerı dıkkate alalım. Böylece oyunun üzerıne daha çok kafa yoralım.


Ilk 8 haftada Ivankov’un Alınma Sayıları
1. Tunç 5
2. Çağrı 4
3. Murathan 3
4. Serdar 3
5. Engın 3
6. Bılgın 3
7. Volkan 2
8. Emre Ipal 2
9. Barış Tanrıkulu 2
10. Barış Akdemır 2
11. Serdar 2
12. Gökhan 2
13. Mahmut 2
14. Eray 2
15. Alı Tarık 2
16. Bırol 2
17. Hasan 2
18. Önem 2
19. Erdem 1
20. Seha 1
21. Onur 1
22. Eray 1
23. Emre Ocakoğlu 1
24. Tıbet 1
25. Taner 0
26. Bülent 0
27. Sencer 0
28. Halıt 0

Lısteye baktığımızda Tunç’un 5 hafta ıle kalesını en çok Ivankov’a teslım eden kapışmacı olduğunu görüyoruz. Taner, Bülent, Sencer ve Halıt ıse 8 hafta boyunca bır kere bıle Ivankov'a yer vermemışler kadrolarında. Kımbılır belkı de Turgay Bahadır Bursa’ya gelınce , penaltıları da onun atacağını düşündüklerındendır (!)




“Beklenen” postunun yorumlarında Koçero t2’nın Ivankov ile Paşa evleniyor, Demedi demeyin ... , Dmitra Gürses ! , Enginov Gürsesov gıbı yorumlarına rastlamıştık.

Istatıstıklere bakınca ıse Gerçek Aşıkın Tunç olduğunu görüyoruz. Tunç’un özel hayatında ne kadar kıskanç olduğu zaten şüphe götürmeyen bır gerçektı. BFFK’ da da bu fıtratını devam ettırıyor kendısı. 5. ve 8. haftalarda Ivankov’u sadece kendı almış, kımseyle paylaşmamış. Kımse ınanmazken bıle sevdıceğıne ınanmış … Ve bu ınancın karşılığında da 5 haftada Ivankov’dan tam 31 puan kazanmış. Haftalık 6,2 puan. Sarı kartlı gol yemeyen kalecıden bıle hallıce … Bır kalecıden alınacak maksımum verım …

Son olarak ılerıkı haftalara fıkır vermesı açısından Ivankov’un Türkıye’ye gelelı berı gol ıstatıstıklerını yayınlıyorum :

Ivankov Gollerı
2008/2009 : 3 (1 Kupa)
2007/2008 : 4 (1 Kupa)
2006/2007 : 3
2005/2006 : 0

Dünyada En Çok Gol Atan Kalecıler Sıralaması
1. 84 gol - Rogerio Ceni (Sao Paulo)
2. 62 gol - Jose Luis Felix Chilavert (futbolu bıraktı)
3. 41 gol - Rene Higuita (futbolu bıraktı)
4. 40 gol - Jorge Campos (futbolu bıraktı)
5. 39 gol - Ivankov (Bursaspor)




Ivankov, karıyerı boyunca, şımdıye kadar 44 penaltı kullanmış. Sadece 1 tanesini kaleci kurtarmış. 4 penaltıyı da auta atmış.

Ivankov’un sezon başına ortalama en az 3 gol attığını görüyoruz. Istatıstık bılımıne ınanıyorsak, bu sezon 2-3 tane daha penaltıdan gol bulacak. Ivankov ‘un penaltı kaçırdığına da şahıt olmadık şımdıye kadar Türkıye Lıgınde. O zaman bu konuda, Tunç’u sevdıceğıyle yalnız bırakamayacağız demektır… Bır de aynı maç ıçınde hem penaltı kurtarıp hem de penaltıdan gol attığını düşünün. Fantezı Futbol efsanesı olur herhalde. Gol yemıyor, penaltı atıyor ve bır de penaltı kurtarıyor : 18 Puan . Hele bır de 7. haftanın Turkıye Bırıncısının yaptığı gıbı kaptan yapmışsanız. 36 puan Kalecıden ... Yuhhhhhhhhh …
Ne dıyeyım; Beklemeye devam o zaman ...

Aloooooo # 1


Fantezi Futbolun muhabbeti güzel . İlla buluşup üstüne satlerce konuşmana da gerek yok , teknoloji ne güne duruyor . Telefon diye birşey var ! Almışsın kaptanından 1834 puan , gel keyfim gel . Ara arkadaşını at havanı . Helal olsun abi geçen kelimeleri pekiştir egonla . Ya da o hafta patlamışsın , çevir numarayı inşa et ağlama duvarı gözyaşınla . Abi ne olacak bu halimiz , geçen sene böyle miydi babında cümleler sarfet . Senin adam iki gol atmıştan koçero oynamamış kaptanına tüm diyaloglar hafızamızda yer etsin ve söz uçar yazı kalır minvalinden hareketle bu tür güzel diyalogları ölümsüz kılmayı düşündüm ve artık BFFK sitemizde tele röportaj etiketi altında yazılar yazmaya karar verdim . Zaten sabah akşam konuşuyoruz . Bari boşa gitmesin ! Başrollerde fantezi futbol muhabbeti geçen her türlü telefon görüşmesi yer alacaktır . Ancak benle ya da Engin Gürses ile sınırlı kalmasın istiyorum . Tüm konuşanlar yazsın lütfen . Bizim bilmediğimiz ne muhabbetler geçiyor öğrenelim inceden . İlk telefon görüşmemiz ; geçen hafta genel sıralamada ikinciliğe çıkma başarısı gösteren Emre Ocakoğlu ile . Telekulak kıvamında dinleyin ama sakın Adana gibi araya girmeyin ...

Tarih : 29/09/2009
Konu : Emre Ocakoğlu’nun Önlenemez Yükselişi
Görüşme :
Emre Ocakoğlu – Tunç Bozacılar


Tunç Bozacılar : Ocakoğlu ? Nasılsın abicim …
Emre Ocakoğlu : İyidir Ateşböceği (Beni arayanlar ne demek istediğini anlayacaklardır) .
Tunç Bozacılar : Ocakoğlu senin için BFFK ikincisi diyorlar abicim , doğru mudur ? Hahaha …
Emre Ocakoğlu : Ahahahaha … Herhalde doğru abi , anlayamadım henüz .
Tunç Bozacılar : Çalışıyor musun oğlum yoksa boş vakitlerinde , ne yapıyorsun , kendine gel !
Emre Ocakoğlu : Yok be abi , şans diyelim bu işe . İnşallah sene sonuna kadar patlamam .
Tunç Bozacılar : Nedir hedefin peki ?
Emre Ocakoğlu : Dijitürk …
Tunç Bozacılar : Ahahahahhaha … Türkiye 1.si olur musun sene sonunda ?
Emre Ocakoğlu : Bakalım kısmet …
Tunç Bozacılar : Simpson’û nereden bildin ? Ben senin kaptanını gördüğümde ‘’Ocakoğlu sonunda bu işi kavramış’’ dedim …
Emre Ocakoğlu : Fenerbahçe maçında iyi oynamıştı , bu hafta kesin atar diye düşündüm . Ayrıca Denizlispor kötü takım diye aklımda kalmış . Attı vallahi çok şaşırdım . Hatta gol yemeden çıktı ona daha da çok şaşırdım . Ama sarı kart görmüş keko .
Tunç Bozacılar : Paşa aramış seni , ondan öğrenmişsin gol attığını , neden takip etmedin peki ?
Emre Ocakoğlu : Ne takip edeceğim abi , ben Fenerbahçe dışında maç seyretmem …
Tunç Bozacılar : Bu haftaya dair aklında bir kaptan tercihin var mı ?
Emre Ocakoğlu : Bu hafta Alex’i düşünüyorum ya da Arda’yı . Kötü takımlarla oynuyorlar . Bu hafta zor ama abi bir yönden (Birol Sezgin nerdesin?) . Gol yemeyecek defans yok gibi . Ben bulamadım .
Tunç Bozacılar : Bak ya , bayağı bayağı takip ediyorsun yani …
Emre Ocakoğlu : Evet abi . Bak söylüyorum fikstürü sana . Kim gol yemez ?
Tunç Bozacılar : Ahahahahaha …

Süper Lig 8. Hafta Görünümü

Puan Durumu


Haftanın Sonuçları

2 Ekim Cuma
Trabzon - Gaziantep 0-0

3 Ekim Cumartesi
Diyarbakır - İ.B.B 1-3
Manisa- Bursa 0-2
Beşiktaş - Denizlispor 1-0

4 Ekim Pazar
Eskişehir - Kayseri 0-1
Sivas - Antalya 2-0
A.Gücü - Galatasaray 3-0
Fenerbahçe - G.Birliği 3-0


Gol ve Asist Krallığı & Altın Eldiven

1. Nonda 6 gol
2. Makakula 4 gol
3. Baros - Kahe 4 gol
4. J.Cesar DeSouza 4 gol
5. Isaac - Tazemeta 3 gol
6. Egemen - Youla 3 gol
7. Guiza - Kewell - Umut 3 gol
8. Colman - Mehmet Y. 3 gol
9. Kazım - Mustafa P. 3 gol
10. Semih - Kamanan 3 gol

1. Arda Turan 7 asist
2. Colman 4 asist
3. Ali Tandoğan 4 asist
4. Keita 4 asist

1. Hakan 2 gol
2. Volkan 3 gol

Cezalı Futbolcular Listesi

Sarı Kart
Bülent Ertuğrul
Sedat Bayrak
Bilal Aziz
Ali Zitouni


Kırmızı Kart
Yok

Sakat Futbolcular Listesi

Ankaragücü
Dos Santos (Sezonu kapattı)

Antalyaspor
Fatih (1 hafta)
Yalçın (1 hafta)

Beşiktaş
Matias Delgado (dondu)
Batuhan Karadeniz (2 hafta)
İbrahim Toraman (belirsiz)

Bursaspor
Eren Albayrak (2 hafta)
Sercan Yıldırım (belirsiz)


Denizli
İzzet (sezonu kapattı)
Murat Karakoç (1 hafta)
Berberoviç (1 hafta)
Süleyman (1 hafta)
Angelov (belirsiz)
Engin (belirsiz)

Diyarbakır
Tazemata (2 hafta)
İbrahim Ege (1 hafta)
Mustafa - Burak (1 hafta)
Şener (belirsiz)

Eskişehir

F.Bahçe
Deniz Barış (2 hafta)

Gaziantep
Erkan Sekman (belirsiz)

G.Birliği
Sinan (6 hafta)

G.Saray
Linderoth (2 hafta)
Gökhan Zan (1 hafta)
Serkan (1 hafta)
Emre Güngör (1 hafta)
Emre Aşık (1 hafta)
Sabri (belirsiz)

İBB
Hasagiç (2 hafta)
Barbosa (10 gün)
Nsumbu (10 gün)
Taner (10 gün)
Can (1 hafta)

Kasımpaşa
Ruiz Diego (4 hafta)
Merthan (2 hafta)

Kayseri
Eren Güngör (İlk yarıyı kapattı)
Abdullah (2 hafta)
Saidou (2 hafta)

Manisaspor
Tufan (2 hafta)

Sivasspor
Abdurrahman (1 hafta)
Mehmet Yıldız (1 hafta)
Onur (1 hafta)

Trabzon
Zafer (1 hafta)


KART RAPORU

Sarı Kartlar
Ankaragücü : Ediz
Antalyaspor : Ali Zitouni, Balili, Hakan Özmert, Korhan Öztürk
Beşiktaş : Ekrem, Michael Fink, Nobre
Bursaspor : Turgay Bahadır, Veli
Denizlispor : Ahmet Cebe, Emin Aladağ, Fahri Tatan
Diyarbakırspor : Ayman
Eskişehirspor : Burak Yılmaz, Bülent Ertuğrul, El Saka, Ragıp
Fenerbahçe : Alex, Cristian Baroni, Gökhan Gönül, Lugano
Galatasaray : Mustafa Sarp
Gaziantepspor : Hakan Bayraktar, Souza
Gençlerbirliği : İlhan Eker, Tozo
İstanbul B.Ş.B. : Gökhan Süzen, Serhat
Kayserispor : Bilal Aziz, Cangele, Furkan Özçal, Makukula, Ömer Şişmanoğlu
Sivasspor : İbrahim Şahin, Murat Sözgelmez, Musa Aydın, Petkovic, Sedat
Trabzonspor : Colman, Gabriç, Selçuk İnan, Serkan

9. Hafta Programı

17 Ekim Cumartesi 16.00 Denizli - Bursa
17 Ekim Cumartesi 20.00 Beşiktaş - Kasımpaşa
18 Ekim Pazar 15.00 Kayseri - Ankaragücü
18 Ekim Pazar 15.00 Gençlerbirliği - Sivas
18 Ekim Pazar 15.00 İBB Bld. - Vestel Manisa
18 Ekim Pazar 16.00 Gaziantep - Fenerbahçe
18 Ekim Pazar 18.00 Antalya - Diyarbakır
18 Ekim Pazar 20.00 Galatasaray - Trabzon

3 Maçtan Yattım Abi ... Yuh !


Hadi bir maçtan yatarsın anlarım . Tek kale oynamışlardır , direklerden dönmüştür , son dakikada yemişlerdir veleddalin amin ! Ama bu ne , bu neeee ... 8/8 çok çıkar diyene gıcığınız mı var oğlum ? 5/8 ne ? Nasıl bir tahmincisiniz siz ? Juan Kaan'ın kemikleri sızlıyordur şimdi . Hey sen Eray Abi yılların iddiacısı , ne oldu ? Hani her hafta 7/8 yapıyordun , duruldun ! Hey Seço ganyanı bırak oğlum sen , daha siftahın yok ! Her hafta 3/8 - 4/8 . Bu hafta tulum çıkardın rekorunu kırdın ; 5/8 ! Kendine gel ... Hey sen Bilgin ağlama duvarı etiketini aklıma getiren kardeş ; hayrola ? Hani ben tuttururum , yok maçlar çok erken , yok kötü teknik direktör , yok oynatmadı onu diyorsun ya durmadan ... Hadi atarsın olmaz , tutmaz . Ulan sen maç bittikten sonra atıyorsun bir de utanmadan ! Bu kadar mı yabancılaştın bu olaya ? Sana şimdi buradan bir hareket yapacaktım ama neyse ...

- bilgin dedi ki...
Trabzon - G.Antep 02
Diyarbakır - İBB O
Manisa - Bursa 2
Beşiktaş - Denizlispor 1
Eskişehir - Kayseri üst
Sivas - Antalya 1
Ankaragücü - Galatasaray üst
Fenerbahçe - G.Birliği 02

03 Ekim 2009 Cumartesi 04:11

- Barış AKDEMİR dedi ki...
Bilgin trabzon maçı bittikten sora tahmin yazma kardeşim :)))))))

- t2 dedi ki...
bence trabzon - gaziantep ALT :)))

- Barış AKDEMİR dedi ki...
BANKO 0 BENCE TUNÇ :)))

- Volkan Tavukcu dedi ki...
:)

- bilgin dedi ki...
ya napıyım gec kalmıstım ama yapcak bısey yok ıddaa da oynadım 02ç artık ust mertebeler ayarlasın bıseyler

Cık cık cık ... Seni gidi abisi kılıklı . Abisi de böyle bunun . Maç biter , unutmuşum lan der , bir de utanmadan 1 yazıp ; ''Zaten 1 diyecektim ben abi'' der ! Söyleyecek birşey bulamıyorum sevgili iddiaseverler ... Alın size haftanın yüzkaraları . Bak bak bir de 3/8 falan var ... Offfffff ! Ben kendimi aileme , sevdiklerime ve takımıma verdim (edit:adadım)...

Eray Tayyar 5/8
Trabzon - G.Antep 2
Diyarbakır - İBB 2
Manisa - Bursa 1-0Ç
Beşiktaş - Denizlispor 1
Eskişehir - Kayseri 1
Sivas - Antalya ALT
Ankaragücü - Galatasaray ÜST
Fenerbahçe - G.Birliği 1


Çağrı Vatansever 5/8
Trabzon - G.Antep 1
Diyarbakır - İBB 1
Manisa - Bursa 02Ç
Beşiktaş - Denizlispor 1
Eskişehir - Kayseri 2
Sivas - Antalya 1
Ankaragücü - Galatasaray 2
Fenerbahçe - G.Birliği 1

Seçkin Köksal 5/8
Trabzon - G.Antep 0
Diyarbakır - İBB alt
Manisa - Bursa 02Ç
Beşiktaş - Denizlispor 1
Eskişehir - Kayseri 1
Sivas - Antalya 1
Ankaragücü - Galatasaray 2
Fenerbahçe - G.Birliği üst


Ali Tarık Uçur 5/8
Trabzon - G.Antep 1
Diyarbakır - İBB O
Manisa - Bursa 1

Beşiktaş - Denizlispor 1
Eskişehir - Kayseri ALT
Sivas - Antalya ALT
Ankaragücü - Galatasaray 10Ç
Fenerbahçe - G.Birliği 1

Tunç Bozacılar 4/8
Tibet Çetinkaya 4/8
Barış Tanrıkulu 4/8
Barış Akdemir 4/8
Erdem Ergenç 4/8
Birol Sezgin 4/8
Volkan Tavukçu 4/8
Engin Gürses 3/8
Hasan Bünül 3/8
Gökhan Tavukçu 3/8

8. Hafta İstatistikleri

8.Haftanın Birincisi
Taner Sezgin

8.Haftanın Sonuncusu
Ali Tarık Uçur

En Yüksek Haftalık Puanlar
1 Taner Sezgin 84
2 Tibet ÇETINKAYA 82
3 Erdem Ergenç 79
4 Emre İpal 75
5 MAHMUT ARAS 75
6 Önem Neidik 72
7 SERDAR ODABAŞ 70

En Düşük Haftalık Puanlar
1 Ali Tarık Ucur 39
2 Gokhan Tavukcu 40
3 POWEROFKONİA FC Call Patriot 49
4 Hissi Kablel Vuku Engin Gürses 52

8.Hafta Kaptandan En Çok Puan Kazanan
Alex De Souza 28 puan REKOR
Erdem Ergenç
Serdar Odabaş
Barış Akdemir
Emre Ocakoğlu
Mahmut Aras
Taner Sezgin
Eray Tayyar
K.Bülent Şener
Tibet Çetinkaya
Hasan Bünül
Emre İpal

8.Hafta Kaleciden En Çok Puan Kazananlar
Ivankov 7 puan
Tunç Bozacılar

Tony Sylva 7 puan
Erdem Ergenç
Volkan Tavukçu
Çağrı Vatansever

Volkan Demirel 7 puan
Tibet Çetinkaya

8.Hafta Defanstan En Çok Puan Kazananlar
1.Taner Sezgin : 24 puan
2. Seha Yeşildere : 21 puan
3. Erdem Ergenç : 20 puan
4. Ali Tarık Uçur : 20 puan
5. Birol Sezgin : 20 puan

8.Hafta Orta Sahadan En Çok Puan Kazananlar
1. Taner Sezgin : 49 puan
2. Tibet Çetinkaya : 49 puan
3. Önem Neidik : 44 puan
4. Emre İpal : 43 puan
5. Erdem Ergenç : 40 puan
6. Eray Tayyar : 39 puan

8.Hafta Forvetten En Çok Puan Kazananlar
1. Gökhan Tavukçu : 14 puan
2. Mahmut Aras : 12 puan
3. Tunç Bozacılar : 11 puan
4. Emre İpal : 11 puan

8.Hafta Yedekten En Çok Puan Kazananlar
1. Seçkin Köksal : 11 puan
2. K.Bülent Şener : 9 puan
3. Mahmut Aras : 8 puan
4. Bilgin Gürses : 8 puan

8.Hafta Fair-Play Puanı Kazananlar
YOK

8.Hafta BFFK3
10.sıra 62,64 puan ort.

8.Hafta Kadrosunu Kurmayanlar
YOK

8.Hafta En Çok Yazı Yazanlar (29 Eylül – 05 Ekim)
1. Engin Gürses 7
2. Tunç Bozacılar 6
3. Emre Ocakoğlu 1
4. Barış Akdemir 1

8.Hafta En Çok Yorum Yapanlar
Sene Sonunda Yorumlar Toplanıp Resmi Sonuç Açıklanacaktır

8.Haftanın En İyi Sallamacısı
Eray Tayyar 5/8
Çağrı Vatansever 5/8
Seçkin Köksal 5/8
Ali Tarık Uçur 5/8
Tunç Bozacılar 4/8
Tibet Çetinkaya 4/8
Barış Akdemir 4/8
Erdem Ergenç 4/8
Birol Sezgin 4/8
Volkan Tavukçu 4/8
Engin Gürses 3/8
Hasan Bünül 3/8
Gökhan Tavukçu 3/8