Recent Posts

13 Kasım 2009 Cuma

Halısaha Fantezi Futbolu


Bu haftasonu maç yok diye Fantezi Futbol da mı olmayacak yani ???

Küçükçekmecespor - Altıpastan Gol Kaçmaz : 7 - 5
Uzun zamandır bir maça tam kadro çıkamayan Altıpastan Gol Kaçmaz askerden dönen Engin'in kadroya katılmasıyla ideala yakın bir kadroyla sahaya çıktı. Geçen haftaya oranla rakip, daha sert bir Altıpas buldu karşısında. Nitekim ilk yarı 2-2 beraberlikle geçildi. 2. yarıda fırsatları cömertçe harcayan Engin ve Oktay mağlubiyetin de baş mimarı oldular. Gününde bir sol bek Seço ve Kaleci Emre İpal'in ise bu takımda her zaman yerinin olduğu bu mağlubiyetle gözler önüne serildi. Askerden döndükten sonra 2. maçına çıkan Engin'in hala antreman eksiğinin olduğu gözlerden kaçmadı.

Altıpastan Gol Kaçmaz : Mustafa* Mahmut ** Bilgin*** Mustafa* Oktay** Engin** Sabri*

Şimdi gelelim puanlara :


Engin Gürses
Formsuz da olsa FFciler için iyi bir puan kaynağı olacaktır. Kondüsyon eksiğini giderdikten sonra devamlılığı artacaktır. Asist puanlarının ileriki haftalarda artması muhtemel. Sert futboluyla kart görme potansiyelinin her daim baki olduğu unutulmasın. Fair-Play puanı amaçlayanlar kendisini unutsun ...

40 dakikadan fazla oynama : 3
Gol yememe puanı : 0
Gol : 15
Asist : 3
Sarı Kart : -1
Toplam Puan : 20


Mahmut Aras
Ofansif yönünün fazla olmasından dolayı Fantezi Futbolcuların en sevdiği defans profilidir. Özellikle maçlarda skor olarak geriye düşüldüğü anlarda gol ve asist puanları kazandırma olasılığı fazladır. Kart görme ihtimali de düşüktür.

40 dakikadan fazla oynama : 3
Yediği gol : -7
Gol : 12
Asist : 3
Toplam Puan : 11

Bilgin Gürses
10 seneden sonra kariyerinin ilk asistini yaptı. Genelde ileriye çıkmaz hatta abisi ileriye çık demedikten sonra ofansa katkısı hiç yoktur. Savaşçı ve mücadeleci yapısıyla takımı için hırs kaynağı olsa da FFciler için tercih edilmeyecek oyuncu tipidir. Maçta hakem olsa 5.dakikada 2. sarıdan kırmızı görmüştü. Genelde rekor eksi puanlara hep göz kırpar.

40 dakikadan fazla oynama : 3
Yediği gol : -7
Asist : 3
Sarı Kart : -2
Kırmızı Kart : -3
Toplam Puan : -6