Recent Posts

3 Şubat 2010 Çarşamba

Bilgin'in Şanssızlığı Yakasını Bırakmıyor ...


Bu akşam oynanan İBB-Trabzonspor kupa maçı, Fantezi Futbol Haftanın maç takviminde olsa Bilgin'in başına neler gelebilirdi acaba ??? Biraz hayalgücü ...

"Abi 13 adamımın hiç biri kart görmedi. Sadece İBB-Trabzon maçından bir adamım kaldı. O da kart görmezse sezon başladığından beri ilk defa Fair-Play puanı alacağım. Ama kim olduğunu söylemem. Sen şimdi uğurlu gözlerinle bana nazar değdirirsin ... "

Umudu Cale korudu
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzonspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada toplam 17 sarı kart çıkarken Umut 86. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. NTVSPOR


Sarı kartlar : Dk. 38 İskender, Dk. 56 Tum, Dk. 59 Cesario, Dk. 62 Gökhan, Dk. 67 Serhat, Dk. 73 Mahmut, Dk. 83 Abdulkadir, Dk. 86 Barbosa, Dk. 87 Efe, Dk. 90 artı 5 Ekrem (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 56 Engin, Dk. 56 Egemen, Dk. 57 Ömer, Dk. 63 Umut, Dk. 67 Alanzinho, Dk. 78 Cale, 90 artı 5 Gutierrez (Trabzonspor)


Bir senaryo daha. Şimdi Bahis oynamayı bıraktı ama oynadığı zamanlar olsa ;

"Abi bu maça en az 1 kırmızı kart olur bastım. Maçta bir kırmızı kart çıkarsa 50 milyona 1 milyar alacağım. Bir sürü sarı kart var maçta, elbet biri kırmızıya döner kesin ... "

17 sarı kartın çıktığı maçta tek bir oyuncu bile 2.sarıyı görüp kırmızı kart görmedi :)

1 yorum:

bilgin dedi ki...

ya çok şansızım off ya