Recent Posts

24 Şubat 2010 Çarşamba

"Oh Oh, İyi Olmuş!" Hikayesi


Şimdi size okuldan hayattan bir hikaye anlatıcam. Bizim sınıfta Ekremcan diye bir arkadaş her sene sınıfta kalırdı. Arkadaşları yanında kopya çekerken hiç bakmazdı dürüstlüğünden hiç taviz vermezdi sınıfta kalırdı ama yine de kopya çekip sınıfı geçmek istemezdi. Birgün öğretmenleri sınıfa soruları dağıttı öbür sınavda çıkıcak diye ancak aralarına da bir tane hain gönderdi aslında bu soruları sormuycak soru kağıtını gördüm diyen biri geldi. Ve kimse o hocanın cıkıcak dedıgı sorulara çalısmadı ve sadece bizim dürüst Ekremcan (Bilgin) sınavdan ıyı aldı ve sınıfı geçti.

Ekrem can İlk yarı kadrosunda oynamayan Cihan Yılmazı çıkarmadı Erman kılıçı çıkarmadı çünkü o dürüsttü sonuncu olabilirdi ama dürüsttü.

Biz bu oyunda sonuncuysak hakkımızla sonuncuyuz, dürüstlüğümüzle sonuncuyuz, kurallara uymamızla sonuncuyuz.

Bu olay ortaya çıktığından beri gülüyorum hala HAHAHAHAHAHA....

Site yönetiminden de bir istekte bulunmak istiyorum Lig tvnin verdiği ceza dışında sitemizin de ceza olarak 50 puanlarınıın silinmesini istiyorum...

9 yorum:

taner dedi ki...

ne 50 paunı ya en az 100 puanları sılınsın

Mahmut ARAS dedi ki...

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak!
Dimyat Mısır'da, Süveyş Kanalı ağzında ve Portsait yakınlarında bir iskeledir. Eskiden Mısır'ın meşhur pirinçleri, ince hasırdan örülmüş torbalar içinde buradan Türkiye gelirdi.

Dimyat'a pirinç almak için giden bir Türk tüccarının bindiği gemi Akdenizde Arap Korsanları tarafından soyulmuş ve adamcağızın kemerindeki bütün altınlarını almışlar.

Binbir müşkilat içinde Türkiye'ye dönen pirinç tüccarı o yıl iflas etmek durumuna düşmüş. İstanbul'dan kalkmış, memleketi olan Karaman'a gitmiş. O sene tarlasından kalkan buğdayları da bulgur tüccarlarına sattığından, kendi ev halkı kışın bulgursuz kalmışlar. "Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" sözünün aslı buradan kalmıştır.

bilgin dedi ki...

ben de diyorumki bu Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak sözü nerden geliyordu.bu sitede bu lafın nerden geldiğini öğreten bu arkadaşlarımıza çok teşekür ederim.

Adsız dedi ki...

50 LARININ NE DEMEK ?

Barış Akdemir dedi ki...

herhafta güncellemede bu olaylar oluyor bu hafta böle olması garip sadece.. bence bizleri değil mayıncı kuruluş kendini cezalandırmalı yaptığı olay yüzünden...

eray dedi ki...

yersiz

Tunç Bozacılar dedi ki...

Ne yani senin de başına gelsin de gör mü dememizi bekliyorsun senin gibi şanssız çocuk ?

Ekremcan ne lan :))) Puahahahahhahahhahahhaha ... Hep sınıfta kalıyormuşşş vay tembel :))

callpatriot dedi ki...

bilgin seni ayakta alkışlıyorum.

Adsız dedi ki...

Net bir yorum yapamıyorum ceza şekli konusunda ama yine de bir şekilde cezadan yanayım...Doğru olan bu olmalı !!!

Tibet..