Recent Posts

27 Şubat 2010 Cumartesi

Özür Mektubu

Saygideger BFFK üyeleri dün yapmis oldugum kadroyu 18.04 de fantazi futbola sunmama ragmen 4 dakikalik gecikmeden dolayi kadrom kabul edilmedi. Sizden ricam kadromun kabul edilmemesinden sonra hemen posta yazdigim kadromun kabul edilmesidir. Çünkü;

1- Kadromu yapmak icin tv den mac saatine bakmistim. Saat 20.00 yazdigi icin Trabzon maci kadromu yazmaya vaktim var diye diger postlarida inceledim. Hatta Türkiye saati 18.46 da kadrozedelerle ilgili posta yazida yolladim. Yani internete gec degil daha öncede girmistim ispati orada var okuyabilirsiniz.

2- Gecen hafta malumunuz ve cogunuzun gördügü uzere ben Istanbuldaydim. Oradaki mac saatleri ve Türkiye saati ile buradaki saat farkini unutunca bu yuzden de kadromu gec yazdim.

3- Kadrom kabul olunmadigini gördukten hemen sonra posta kadromu yazdim yani hatayi gorur gormez. Trabzon macindan sonra yazsam yine haklisiniz cok gec haber verdim derim. Ama cok kisa zaman sonra hemen kadromu ilettim hatta Engin i de telefonla aradim böyle söyle oldu diye

4- Sonucta lig tv fantazi futbolda fazla sansim yok yani oraya giden eski kadromun benim icin önemi yok ama BFFK ligimiz icin kadromun önemi cok fazla

5- Daha önce de böyleydi ilk defa saat farki yok derseniz size sunu diyebilirim ben genelde persembe aksami kadromu kurarim. Peki bu sefer niye kurmadim cünkü bu hafta gece vardiyasinda calistigimdan dolayi persembe gecesi kadromu kuramadim.

Benim nedenlerim bu kararinizi bekliyorum ona göre de eger kadromu kabul ederseniz Bursa maci ile beraber heyecan yapmaya basliyacagim.
Karar sizin ...

7 yorum:

Ali Tarık Uçur dedi ki...

Ben kadrosunun geçerli olmasının daha uygun olucagini düşünüyorum .konuya daha hakim olanların kararına saygiliyim.

eray dedi ki...

caizdir

eray dedi ki...

özürlükte bir şey yok ayrıca kardeşim özür mektubu ne demek yahu...

Ali Tarık Uçur dedi ki...

Katılıyorum özür filan ne demek bu bir oyun buyutmeye gerek yok sadece oyun..

Adsız dedi ki...

bencede özür dilencek bişi yok. durumunu anlayan anlıyor üstad. anlamayan arkadaşlarada eee deyip geç :):):)

braunschweig dedi ki...

Sagolun arkadaslar . Saygida kusur etmiyelim diye kimseninde hakki yenmesin diye boyle bir sunumda bulundum. Ayricada kadroma cok guveniyordum ve hersey yolunda suan ;)))))

Mahmut ARAS dedi ki...

kahır mektubu gibi olmuş kardeşim