Recent Posts

25 Mart 2010 Perşembe

Bunları Da Bilin Yani ...

İlk seneki şifre kirliliğinden nasıl kurtuluruz diye düşünürken ikinci sene ayrı bir lig kurma şansımız olan Lig Tv Fantezi Futbol sitesi ile tanıştığımızı , bu siteden oynamaya başladığımızı ve ligin BFFK kodunun ne hikmetse fbre2860FB olduğunu ?

17 kişi ile start verilen 2008-2009 sezonunun sonunda varışa sadece 13 arkadaşımızın ulaşabildiğini ?

Şu anki liderimiz Barış Akdemir'in oyuna 2. haftadan itibaren katıldığını ve sezon sonunda eklenmek üzere oynamadığı birinci haftanın ortalaması olan +47 puan verildiğini ?

İlk defa yedek oyuncu kavramı karşımıza çıktığından ve ne yapacağımzı bilmediğimizden bir-iki hafta boyunca neredeyse tüm yarışmacıların yedek futbolculardan sıfır puan aldığını , daha sonra yedek futbolcuların değerini anladığımızı ?

Daha 2. haftada Seçkin Köksal'ın BFFK yarışmacılarına yeni bir FF Kahramanı kazandırdığını ve bu oyuncunun isminin Darrly Roberts olduğunu ?

Ataköy'deki bir buluşmamızda Emre Ocakoğlu'nun elinde o haftaki kadrosuna dair el yazısıyla yazdığı ''Esami Listesi'' ile geldiğini ve bu oyunda yeni bir çığır açmış olduğunu ?

4. haftada BFFK'nın kısa tarihindeki haftalık en fazla puan alma rekorunun Tunç Bozacılar tarafından 101 puan ile kırıldığını ancak bu rekorun sadece 2 hafta zirvede yer aldığını , 102 puan ile Engin Gürses'in yeni rekorunun hala kırılamadığını ?

Bu haftaki Volkan Tavukçu'ya atfedilen Lig Tv +plus postlarının aynısının Birol Sezgin'in başına geldiğini , eşgali belirlenemeyen şahıslar tarafından bu sene ile bezerlik gösterircesine ''Oğlum hadi yine iyisin , bu hafta Lig Tv senin , neden aldın ki para verip nasıl olsa bu hafta kuruluma gelecekler Lig Tv'den'' gazlamasının yine , yeni ve yeniden hüsranla sonuçlandığını ve Birol Sezgin'in bahsedilen haftada 5. olduğunu ?

BİLİYOR MUSUNUZ ?

0 yorum: