Recent Posts

1 Mart 2010 Pazartesi

Çok Değerli Bir İstatistik ...


Size müthiş faydalı bir istatistik sunacağım şimdi. İleriki haftalarda bu istatistiği kullanarak turnayı gözünden vuracaksınız. Sıkı Durun Şimdi !!!

Bu sezon 2 maçta, Beşiktaş kadrosundaki 3 İbrahim (İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez) birden aynı anda sahaya ilk 11 olarak çıktılar. Bunlar ilk yarıdaki Eskişehirspor maçı ve bu haftaki Kayserispor maçı. Bu 2 maçın haricinde hiç aynı anda üçü birden sahada olmadılar. (Ki aynı maça 4 İbrahim'in birden de çıkmışlığı ve gayri-resmi Guinness Rekoru da mevcuttur bu konuda Beşiktaş'ın : Fenerbahçe-Beşiktaş: 2-1 Süper Kupa 2006/2007)

Ekrem Dağ
ise bu sezon sadece 2 maçta gol buldu. Pek gole yönelik bir oyuncu olmaması hasebiyle gayet normal bir sayı onu için. Ama ilginç olanı Ekrem Dağ'ın gol attığı maçlar Eskişehirspor ve bu haftaki Kayserispor maçları. Yani 3 İbrahim'in birden oynadığı maçlar. Aralarında gizli bir bağ var sanki. 3 İbrahim'in üçü birden sahaya çıkıyorsa Ekrem Dağ gol atıyor !!!

Demekki ileriki haftalarda ne yapıyoruz : Muhtemel 11'lerde 3 İbrahim'i birden görüyorsak direk kadromuza lamba gibi Ekrem Dağ'ı koyuyoruz, 8 ya da 10 puanı cebimize koyup şu fakire de bir dua gönderiyoruz ...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok iyi bir bilgi ama sorun şurada : Mustafa hocanın 3 ibo yu birden sahaya sürme olasılığının önceden kestirilebilmesi :))

Tibet..