Recent Posts

10 Mart 2010 Çarşamba

Ezel'i Rekabette Son Durum ...


Engin Gürses 5266 puan
Tunç Bozacılar 5217 puan
Gökhan Tavukçu 5106 puan
Emre Ocaoğlu 4982 puan
Mahmut Aras 4943 puan
K.Bülent Şener 4883 puan

Seçkin Köksal 4847 puan
Barış Akdemir 3841 puan
Eray Tayyar 3725 puan
Birol Sezgin 3657 puan
Tolga Güven 2855 puan
Emre İpal 2470 puan
Oğuzhan Aksu
2242 puan
Onur İhtiyar 2025 puan
Serdar Odabaş 1580 puan
Erdem Ergenç 1565 puan
Taner Sezgin 1536 puan
Hasan Bünül 1449 puan
Seha Yeşildere 1448 puan
Volkan Tavukçu 1447 puan

Önem Neidik 1373 puan
Ali Tarık Uçur 1372 puan

ÇağrıVatansever 1372 puan
Tibet Çetinkaya 1368 puan

Bilgin Gürses 1320 puan

Ezel dizisinden mütevellit sürdürdüğümüz Ezeli Rekabet köşesinde heyecanlı işler olmaya başladı . Puantiyeli kazağını alan dizilmiş bekliyor öndekini . Bir bakıyorsun bir diğerini geçmiş , bir bakıyorsun öbürü ötekini altına almış , bir bakmışsın Dayının kızı ortaya çıkmış . Ulan ne oluyor demeye kalmadan olan olmuş , iyi mi ? Şimdi BFFK yarışmasına bağlanıp Abidin Aydoğdu'dan dakika ve skoru alalım , Abidin ?

Engin Gürses'in 3 senedir sürdürdüğü liderlik aynen ve hala devam ediyor . Kendisi Cengiz Han gibi maşallah indiremedik gitti ! Arkasından gelen halefi Tunç Bozacılar ''geçen sene geçemedim artık bu sene bu iş bitecek'' dermişcesine ensesinde üflemeli çalgılarla boza pişiriyor ki nefesi hissetsin aymaz diye . Ama hissiz lan bu Hissi Kablel Vuku ! Aradaki puan farkı sadece 49 , gol yemeden kaptan Alex'in 3 gol & 1 asistlik performansına bakar olay , lay lay lay ! Bu senenin 4 kez ile en çok lider olan yarışmacısı ve fantezik kadrolar üstadı Gökhan Tavukçu bu ikilinin hemen arkasında Özkan olmaya çalışıyor . 111 puanlık farkla onu Mashar ile Fuat yanlarına yaklaştıracak mı göreceğiz ! İlk üçün hemen arkasından gelen ve neden orada olduğunu hiç bir zaman anlayamayacağım Kamanan Zenciymiş Ocakoğlu , Fadıl Takipte rolüyle 4. sırada . Onun sağrısında bu senenin Gazi Kupası sahibi Mahmut Aras Tatminkar adlı atıyla 39 boy geriden takibini sürdürüyor ve varış çizgisine kadar ezeli rekabette dördüncülük & beşincilik yarışına foto finişle karar vereceğiz gibi görünüyor . Ya da Mortal Kombat'taki gibi Mahmut Emre'yi ''Finish Him'' ile bitirebilir ! Seçkin Köksal'ın paldır küldür düşüşü önce bu senenin her kulvarda en iyisi olan Mahmut Hoca'ya sonra da Alman çikolatası kıvamındaki K.Bülent Şener'e yaradı . Bu hafta itibariyle Bülent Şeçkin'i altına aldı ! Haydi hayırlısı :)

Üç senelik yarışmacı dizilişinden sonraki bölüm üçbinli puanlarla devam ediyor . Olası Türkiye 1.liğindeki mücadelesinde KAYDET tuşuyla tuş olan Barış Pehlivan bu grubun başını çekiyor . Sene başındaki Eray Tayyar hegomanyası bitti , yeni kral Akdemir'lerin Barış'ı oldu . Hem yurtta hem de cihanda ! İkibinli puanlarla geçilen 2. sıralama bölümünden sonrası bu sene aramıza katılan arkadaşlarımıza ait . Hala şaşkın bakışlar altında Lig Tv Türkiye sıralamasında 7. sırada olduğunu sandığımız ve bir daha bir daha baktığımız (Eray Tayyar ağzı bu) Serdar Odabaş bu platformun padişahı . ''Başarıya Gözlüksüz Bakın'' adlı eseri tüm kitapevlerinde , ısrarla isteyiniz ! İlk yarı liderimiz Erdem Ergenç'in kısa süreli bocalamasından yararlanmak isteyenler de hemen arkasından sıralanıyorlar domino taşları gibi , ha gayret !

24. hafta itibariyle durumlar bu . Koçero'nun Paşa'yı ve Tatminkar'ın Bu Oyun İnsanı Mutsuz Ediyor'u geçmesi olasılıklar dahilinde . Sene sonunda göreceğiz bakalım kim nerede nasıl kiminle ...