Recent Posts

18 Mart 2010 Perşembe

Muazzez Engin Gürses Nostalji Serisi # 1



''Takip edenler hatırlayacaktır. Geçen sene süper kupa maçında Beşiktaş ilk 11 de 4 tane aynı isimli oyuncuyla maça başladı : İbrahim Toraman , İbrahim Üzülmez , İbrahim Kaş , İbrahim Akın . Guiness 'e onaylatmak kimsenin aklına gelmemiş olsa da bu alanda Gayri Resmi Rekor sanırım bize geçti. ( Brezilya 'nın dos Santos de Nascimento de Guarrez ve türevleri 20 isimli futbolcularını saymazsak . )

Fakat bu 4 isim rekoru bu futbolculara pek de hayırlı bir sezon yaşatmadı o sene . Önce ilk yarı sonunda İbrahim Akın İBB 'ye gönderildi , sonra sezon sonunda İbrahim Kaş buruk bir şekilde takımdan ayrılarak Getafe'nin yolunu tuttu. Sonra da terlik kriziyle diğer 2 İbrahimler süresiz kadro dışı kaldı ve gönderilmelerine ramak kalmışken ( aslında resmi açıklamaya göre ramak da kalmamıştı ) takımda kaldılar. Dolayısıyla aynı isimli 4 futbolcuyu birden aynı sezonda gönderme rekorunu elimize geçirmemize de ramak kalmış oldu.

Bunu niye mi yazıyorum ? Bu haftanın BFFK birincisi Gökhan 'ın kadrosuna bakıyorum ve kadrosunda 4 tane aynı isimli oyuncu görüyorum : Murat Kalkan , Murat Tosun , Murat Ceylan , Murat Şahin . Bu hafta 4 Muratlı kadrosuyla 97 puan alarak birinci oldu Gökhan ama Beşiktaş da 4 İbrahimiyle sezona çok iyi başlamıştı. The Four Horseman Of The Apocalypse (
Mahşerin Dört Atlısı ) 'in laneti er geç seni de bulacaktır. Bu hafta seni takımın GS ihya etti ama Bundan sonra ayağını denk al ey Sadrazam Gökhan Paşa !!!''

BFFK2 Yazının Linki


Yazı güzel , yazı hoş . İncelemiş , araştırmış , bulmuş ve buluşturmuş Engin Gürses . Emeğine sağlık demeliyiz ancak tümüyle yanlış yazılmış bir post bu . Neden mi ? Çünkü 4 değil 5 Murat var kadroda . 4.Murat ölmüş padişahlık oğluna geçmiş ! Gözünden kaçmış desek olmaz çünkü gözü göz değil bunun , aklı havalardaydı desek o da olmaz zira akıl akıl gel peşime takıl bunun . Yazısının oturttuğu temel neden kökten yanlış ; belki kökten dinci olduğu için olabilir belki de köküne kibrit suyu yakılmıştır , bilemem . Hem ilk yanlışı da değil aymazın . Erdem Fenerli diye dedikodu çıkardığı da hafızalamızda hala . Yapma bunu Rüştü yapma bunu Servet yapma bunu Engin diyesimiz geliyor ama susuyoruz . Bu ne lan , bu ne Muratsız ! Peki ne yapacağız şimdi , bu denli yanlışın bedeli elbette ağır olmalı değil mi ? Evet ağır olmalı . Engin Gürses'e 1 ay boyunca no-post cezası veriyoruz . Gitsin biraz akıllansın kafayı dinlesin bu tür yanlışlar yapmasın . Yapma değil Avrupa !

7 yorum:

eray dedi ki...

Engin'e no post cezası verilemez... isyan ederim... yürüyüş düzenlerim...kendimi yakarım...

not: Keitanınki asist değildi

Barış Akdemir dedi ki...

engine ceza diller düğümlenir..isyan çıkarırız..

Tunç Bozacılar dedi ki...

Unutmayın Ceza Nefret'ten de eskidir :)

Engin Gürses dedi ki...

Engin istemiş 4 Murat , Allah vermiş 5 Murat .

Ne güzel daha iyi , işime gelir.

Daha da ilginç bir yazı konusu olurmuş aslında ama azla yetinmişim. 4 tane Muratı görünce yeterli gelmiş bana.

5 tane Murat ya, Yuhhhh ya !!!

Engin Gürses dedi ki...

Eray abi bir kampanya başlatırsa kesin muvaffak olur . ben bunu gördüm bunu söylerim :)

CHİCKENER dedi ki...

Mur-at koyim de tur-at o ne biçim sur-at...

eray dedi ki...

ben mayıncı kuruluşun ta kendisiyim... gizli mayıncıyım ben...karışmayın