Recent Posts

28 Mart 2010 Pazar

The Revolution Has Begun !!!


"Şu an önümüzde bir tabu daha var. Tuttuğun takımın o hafta oynadığı
rakipten futbolcu alabilmek. "
(Profesyonelleşme)
Daha bu tabunun üzerindeki mürekkep kurumamıştı ...

Seçkin Köksal
As Takım : Serdar Kulbilge - Ivan De Souza - İlhan Eker - Ceyhun Gülselam - Ozan İpek - Olcan Adın - Alex De Souza - Sandro Da Silva Mendonca - Mustafa Pektemek (c) - Joao Alves De Assis Silva - Necati Ateş
Yedek Takım : Deivson Rogerio Da Silva - Sercan Yıldırım - Souleymane Youla

9 yorum:

braunschweig dedi ki...

Ölsem de almam. Seçkin seni kınıyorum

Engin Gürses dedi ki...

seço bari bir işe yarasaydı be :)

Engin Gürses dedi ki...

Jo 3 puan ...

Engin Gürses dedi ki...

bi hat-trick falan yapsaydı :)

5-1 falan yenilseydiniz...

Engin Gürses dedi ki...

ben seçoyla empati yaptım şu an.

kafasında oynattı maçı : 4-3 falan Fener yendi. madem 3 gol yiyeceksek bunlarda o 3 golü en fazla atma ihtimali olan adam kim dedi ?

Cevap : Jo idi ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

Aslında burada önemli olan ve altı çizilmesi gereken şey şu olmalı ,

Galatasaray - Fenerbahçe maçı sırasında 60. dakikadan sonra Jo oyundan çıktığı zamanlarda Seço'nun aklından ne geçiyordu ?

''Ulan bir bok yapamadı Jo gitti puanlar'' diye mi düşünüyordu yoksa ''Ulan Jo aferin , bana fantezide puan kazandıramadın ama gol de atamadın , ohhh en büyük Fener'' diye mi düşünüyordu .

Seço'yu hayretle karşılıyorum . Nereden bakılırsa bakılsın bu fikir havada asılı kalıyor bana göre . Taraftarlık duygusunun pasifize edilmesi ve yaşasın baskın ruh Fantezi Futbol ! Nedir yani iş yapsa Jo sevinilebilir miydi mesela ? Hadi be oğlum demiş midir Dos Santos'a asist yaptığı zaman ya da tühhh be kelimesi çıkmış mıdır ağzından ? Ne oluyoruz nedir yani :))

Eğer Kasımpaşa - Fenerbahçe maçında Seço'nun kadrosunda Alex'in yanında Moritz'i görseydim anlardım , olabilir der geçerdim ancak Galatasaray - Fenerbahçe maçı biraz farklı gibi . Şampiyonluk şansı , ezeli rekabet , derbi falan filan derken aradan Fantezi Futbol profesyonelleşmesi kavramı kafasını uzatıyorki bu ilerisi için dikkat çanlarını da beraberinde getiriyor .

Düşünüyorum da ne yani ben de Kadıköy'de Alex'i yedeğe mi alacağım ? Son Bursa maçında kadromdaki eldivenleri Ivankov'a mı teslim edeceğim ? Zor tercihler bizi bekliyor . Şu an Seço'nun düşüncesine karşı olsam da bir gün beni de Seço'nun saflarında görebilirsiniz . Ben o sinyali kendimde göreceğimi düşünüyorum çünkü . Ancak benim bünyedeki toplumum buna şu an için hazır değil ...

eray dedi ki...

o tercih hiç bir zaman can bulmaz bu bünyede



yemişim fantezisini futbolunu


açık net


Amatör ruh...


FOREVER

Seçkin Köksal dedi ki...

Madem bu kadar yorum geldi, konuyla ilgili bir yazı yazmak farz oldu. Yakında...

Barış Akdemir dedi ki...

yaşasın amatör ruh hayatta içim elvermez alamazdım ben..