Recent Posts

26 Mart 2010 Cuma

TFF Sitesi Ceza Arama


Artık cezalıları öğrenmek için gazetelerin salı günü (pazartesi maç olduğunda çarşamba günü) çıkardıkları haftanın değerlendirmelerindeki cezalı listelerini takip etmek out.

İn olan ise direk TFF'nin sitesindeki Futbol Bilgi Bankası linkinden Ceza Arama sekmesi. Burada sezonu 2009/2010, ligi de Turkcell Super Ligi olarak düzenledikten sonra ceza türünü kırmızı/sarı/men seçeneklerinden biri olarak seçebiliyorsunuz. Bir sonraki adım ise haftanın başlangıç ve bitiş tarihlerini seçmek. (Ki bence en büyük problem burada yaşanıyor.) Sonra size haftanın tüm cezalıları bir liste halinde sıralanıyor.

Benim hiç pratik bulmadığım bir yöntem bu. Hatta pratikliğini bırakın şimdiye kadarki 10 denemem de sadece 1 kere sonuç alabildim. Ama Gökhan'ın 2.yarıdan itibaren sürekli cezaları buradan takip ettiğini biliyorum. Keza son haftalarda bizim de sağ tarafa copy-paste yaptığımız Rasyonel Futbol blogunun sahibi Seçkin de bloguna cezalıları bu linkten faydalanarak yazıyor.

Ben de ise site sürekli hata veriyor. Geçen hafta Seçkin'i de konuyla alakalı aradığımda "site bazen kafayı yiyor abi" demişti bana. 5 dakika önce tekrar denedim bu yöntemi. Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi bu hafta cezalı oyuncu yok görünüyor. Bir problem var ama çözemedim; ya bende bir sorun var ya da sitelerinde yazdığı üzere TFF'nin internet bağlantısı TTNET tarafından sağlanamamaktadır.

0 yorum: