Recent Posts

14 Nisan 2010 Çarşamba

Benim Bir Hayalim Var ...


(...) Bugün size şunu hatırlatıyorum ki, dostlarım, ümitsizlik batağında boğulmayalım. Şu an yaşamış olduğumuz ve önümüzde bulunan zorluklara rağmen, hala bir hayalim var benim. Bu hayal, Fantezi Futbol rüyasının derinliklerine kök salmış bir hayaldir.

Evet… Bir hayalim var benim…
Gün gelecek, bu ulus ayağa kalkacak ve kendi futbol değerlerini tam anlamıyla yaşayacak. Şu husus apaçık ortadadır ki, bütün yarışmacılar eşit yaratılmıştır.

Bir hayalim var benim!…

Gün gelecek, bir zamanlar bu oyunda sonuncu olanların evlatlarıyla yine bir zamanlar birinci olanların evlatları, Fantezi Futbol Türkiye sitesi partisinde birlikte kardeşlik sofrasına oturabilecekler…

Bir hayalim var benim…

Gün gelecek, Mayıncı Kuruluş bile, adaletsizliğin ve baskıların ateşiyle bunalmış olan o site bile, bir özgürlük ve adalet vahasına dönüşecek…

Bir hayalim var benim…

Gün gelecek, şu an henüz doğmamış çocuğum, haftalık aldığı puanlar ile değil, bu oyuna verdiği emeklere göre değerlendirilecekleri bir ülkede yaşayacaklar…

Bugün bir hayalim var benim…

Gün gelecek, internet ahalisi, şirret futbol yazarları ile, ağzından hep ''Mesajınız ilgili birimlere iletilmiştir'' yönünde sözler dökülen editörleri ile, o malum site sahipleri bile , kafa kafaya verip kadro yapılan , takım kurulan bir siteye üye olacaklardır…

Bugün bir hayalim var benim…

Evet, bir hayalim var…! Gün gelecek, özgürlüğümüzün önünde birer engel olan bütün herkes yükselecek, bütün dağlar eğilecek, engebeli yerler hizaya gelecek ve Allah’ın yüce şanı yeryüzüne inecek ve bütün Fantezi Futbol kahramanları bunu hep birlikte göreceğiz.

Bizim umudumuzdur bu… Bu umutla bir siteye gideceğiz. Bu inançla umutsuzluk dağlarını yontarak bir umut anıtı yapacağız. Bu inançla ülkeyi saran ahenksiz sesleri Fantezi Futbol kardeşliğinin senfonisine dönüştüreceğiz. Bu inanç sayesinde, bir gün özgür olacağınızı bilerek, hep beraber mücadele edecek, hep beraber ödüllere kavuşacak ve bu keyifli yola hayatını adamak için hep beraber ayağa kalkacağız.

İşte o gün yüce Allah’ın bütün kulları yepyeni bir ruhla söylenecekler bu şarkıyı:

Benim kaptanım, senin kaptanın.
Özgürlüğün güzel yurdu,
Sana söylüyorum bu şarkıyı.
Kalecimin gol yediği saha burası.
Futbol şehitlerinin gururu olan toprak…
Her bir dağın yamacından,
Özgürlük yankılanacak!

Ve eğer Türkiye büyük bir ülke olacaksa, bunun gerçekleşmesi şarttır. Öyle ise,

Arda Turan'ın asistlerinde özgürlük…
Yankılansın, Alex De Souza'nın kaptanlığından…
Ve… Rodrigo Tello'nun gollerinden…
Gustavo Colman'nın istatistik yapma ihtimalinde yankılansın!..
Yankılansın, İbrahim Akın’ın kıvrımlı çalımlarından…
Yalnızca Dmitar Ivankov'un penaltı atması değil,
Yekta Kurtuluş'un yükselen formundan yankılansın özgürlük…

Ve bunu başardığımızda, her kasabadan ve köyden, her eyaletten ve kentten özgürlük şarkısının yankısını duyduğumuzda, o gün daha da yakın olacak ve Allah’ın bütün kulları siyahlar ve beyazlar, Yahudiler, Hıristiyanlar, Müslümanlar ve Budistler el ele tutuşarak bizlerin eski bir ilahisini söyleyecekler.

Sonunda özgürüz!
Şükürler olsun Ya Rabbim!
Fantezi Futbol Türkiye ile ...
Sonunda hepimiz özgürüz.

Martin Luther King (*Çok güzel yazdığından ötürü*)

Not : Yukarıdaki metin ; Martin Luther King 'in 28 Ağustos 1963 tarihinde 300.000 kişinin katılımıyla, Washington DC. de yaptığı tarihi konuşmanın metninden alınmış ve bazı yerlerine Fantezi Futbol yaması yapılmıştır . Ayrıca büyük bir gururla belirtmeliyim ki ; http://www.fantezifutbolturkiye.com/ hepimize hayırlı uğurlu olsun ...)

0 yorum: