Recent Posts

23 Nisan 2010 Cuma

Tersten Double


Bu seneye damga vuran bir kapışmacı var aramızda. Gerçekten rekor tanımıyor, her hafta bir şekilde kendini aşıyor, (geriden) başarılarına bir yenisini ekliyor... 1712 puanla oyunumuzun sonuncusu olan Bilgin Gürses'ten bahsediyorum tabii ki.

Bilgin bu haftanın sıralamasında da, son zamanlarda sıklıkla yaptığı gibi sonunculuğu kimselere bırakmadı. Sonrasında hazır elim değmişken Tahmin Oyununda da bu unvanı hakedeyim dedi. Sezonun 3.üncü tersten double'ına imza attı. İlki 11.haftada Tibet tarafından yapılmıştı. Tibet o haftada hem Fantezi Futbolun, hem Tahmin Oyununun ikisinde birden sonuncu olmuştu. Bilgin tabii ki de kendisini yalnız bırakmadı ve 18.haftada aynı bu şekilde bir double yaparak bu rekoru egale etti. Ve geçtiğimiz haftada da kendi rekorunu kırdı ve "Ben bu alanda da rakipsiz olacağım" diyerek yaptığı 2. tersten double ile bu alanda BFFK'da rekoru ele geçirdi.

Bilgin'in tersten rekortmenleri yalnız bırakmama konusundaki azmi zaten meşhurdur. Birol'un 0/8 yapmasından sonra "Ben Birol Abi'yi yalnız bırakamam" demiş ve 28.haftada kendisi de 0/8 yapmıştı. Sezon bitene kadar bu alanda da rakipsiz olacağını kanıtlamasını ve bir 0/8 daha yaparak rekoru ele geçirmesini bekliyorum ...

Bilgin'in bu sezonki başarılarına bir göz atalım isterseniz :

  • Fantezi Futbol Genel Sıralama Sonuncusu
  • Fantezi Futbol En Çok Haftanın Sonuncusu : 8 kez
  • Tahmin Oyununda En Çok Haftanın Sonuncusu : 5 kez
  • En Çok Tersten Double Yapan (2 alanda birden haftanın sonuncusu) : 2 kez
  • Tahmin Oyununda 0/8 Bilme : 1 kez

0 yorum: