Recent Posts

6 Nisan 2010 Salı

Yönetim Kurulu Açılımı ...


.......................................BFFK Yönetim Kurulu Seçimleri

Arkadaşlar biliyorsunuz bu sene Lig Tv Fantezi Futbol sitesinden mütevellit BFFK yarışmacıları olarak pişmiş tavukla kanka olduk . Başımıza gelmeyen kalmadı , olmadık sorunlar hortladı ve ben dahil çok kişinin hevesi , zevki ve oyuna dair hisleri bir tarafa kaçtı . Bundan sonra muhtemelen yarışmacı sayımız artacak ve bu , siteye ilgiyi arttıracak olsa da yönetim konusunda bizleri endişeye sürüklemiyor değil . Önümüzdeki yıllarda (Allah söyletti) bu ve buna benzer olaylar ile daha kolay başetmemiz adına bir oluşum içerisine girmeye karar verdik . Bir yönetim kurulu oluşturalım , karar sürecinde bu kişilere danışalım ve kesin kurallarımızı sezon başlamadan belirleyelim istedik . Bu amaçla hepimizin fantezi futbol tutkusu ve oyuna etkisi söz konusu olsa da site ile daha çok ilgilenene , yazı ve yorum yazana , istatistiki bilgiler verene ya da tüm bunları önümüzdeki senelerde yapacağına inandığımız kişilere karar verme sürecinde bir imtiyaz verilmesini düşündük . İmtiyaz kelimesi belki tam anlamıyla düşündüğümüz şeyin karşılığı olmamakla birlikte siz onu sadece ''görev'' olarak adledin . Planlamayı şimdiden yapalım ki artan sayımız , yoğunlaşan işlerimiz ve yeni sorunlarımızla başetmek kolaylaşsın . Aranızda kurumsal şirketlerde çalışan arkadaşlarımız vardır , açın ufkumuzu , gösterin yolumuzu .

Bilmiyorum ne düşünürsünüz ; Oluşabilecek her hangi bir sorunda bir-iki kişinin kararına bakılmasın , birileri taşın altına elini mi soksun acaba ? Yönetim Kurulu oluşacaksa kimler burada yer almalı sizce ? Anket sistemi iyidir , yazan - çizen ve yöneten kişiler de güzeldir , aynen böyle devam etsin mi istersiniz ? Başka ilginç fikirleri olanlar , her kafadan bir ses çıkması olmaz ya da her kafadan bir ses çıkması hoştur diyenler , sitemizi daha güzelleştirecek hamleleri bulunanlar , Lig Tv Fantezi Futbol sitesine tam bağımsızlık ile bağlanmamızı isteyen mandacılar , her hangi bir oluşum veya durumdan rahatsız olanlar , bu oyun bitsin hadi dağılın diyenler , ulan önümüzdeki sene şampiyon benim diyenler ...

Fikirlerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim ...

1 yorum:

Hasan dedi ki...

İlk yorumu ben yapayım :))
Öncelikle bu oluşumun en genç üyelerinden ve en yeni üyelerinden birisi olarak çok güzel bir seneyi birlikte tamamlama yolunda devam edegelen kararlı yürüyüşümüzden dolayı çok mutlu olduğumu herkesin bilmesini isterim.

Biricik kuzenim abim fantezi futbol üstadı Gökhan Tavukçu sayesinde siz güzel insanları tanıma fırsatı buldum.İnşallah bu diyalogları dahada ileri götüreceğiz.

Yönetim kurulu oluşması hususunda ise tüm bu yazdıklarıma paralel olarak tüm üyelerin temsil edileceği 5-7 kişilik bir ekip oluşturmak çok yararlı olabilecek diye düşünüyorum.Bence bu konuda tecrübeli kapışmacıların ve bloga emek veren kapışmacıların yönetimde yer alması önemli diye düşünüyorum.Ve lig başlamadan genel hatları içeren bir manifesto yayınlayabilirsek buda çok isabetli olur sezon esnasında ikilemlere düşmeyiz diye düşünüyorum.Ayrıca ligimize katılacak arkadaşların yönetim tarafından onaylanması ve başladığımız ekibin en fazla bir kaç fireyle sezonu tamamlaması gerektiğine inanıyorum.(bu sezon yüzde 30 luk yaklaşık kayıp verdik :)) )
Nacizane fikirlerimi belirtmeye çalıştım,şimdilik bu kadar yeter sanırım :)) fırsat oldukça yine düşüncelerimi zevkle paylaşırım. Bu sene çok güzel bir organizasyon oldu seneye inşallah daha da güzel olucak.
Saygılar sevgiler :)))