Recent Posts

10 Mayıs 2010 Pazartesi

Çakma Değil Oricinal !!!

Geçen haftanın en orjinal tercihini sormuştuk ankette. 14 kişi oy kullanmış, çoklu oylamaya da izin verildiği için 16 oy çıkmış ankette. Tibet'in düşmüş Denizlispor'dan Gençlerbirliği gibi kuvvetli bir rakibe karşı aldığı Daniel Braga 1 gol atıp gol de yemeyen ortasaha olarak 10 puan kazanmıştı. Braga sezon boyunca bu maça kadar 0 gol - 0 asist ile oynuyordu. Tibet'in ilginç tercihi tam da haftasında işe yaradı. Haliyle 12 oyla oyların yüzde 85'ini toplamayı başararak açık ara Haftanın En Orjinal Seçimine layık görüldü.

Tibet maç günü bana facebook'dan Çok Acil :) başlıklı bir mesaj göndermişti :
cok önemli bişey değil ama son anda oldu ve yarın Denizliye gidiyorum
sabahtan..bu durumda senden isteğim şu : bffk da beni maçın gözlemcisi olarak tayin eder misiniz? reklamım olsun :) sevgiler...
Tibet'i o gün maçın gözlemcisi olarak yazmıştım Gözlemci Listesine. O da gittiği maçın hakkını vermiş ve Denizli'den Braga ve Berberoviç'i almıştı. Berberoviç de ilginç bir tercihti ve bu iki oyuncudan toplam 17 puanı kazandırdı Tibet'e. Bana da şu postu hatırlattı :

Gittiğin Maçtan Adam Almak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Engin ; çok iyi analiz etmişsin ve yorumlamışsın durumumu :) En büyük zevk şuydu : Braga nın gol attığı kalenin arkasındaydım ve sanki onunla birlikte sinerji yaratmıştık :)

Tibet..