Recent Posts

12 Mayıs 2010 Çarşamba

Gayriresmi Haftalık Sonuçlar

Tunç'un görevini çalarak haftalık sonuçları çaktırmadan yazıyorum :)

Haftalık Puan Durumu



Genel Sıralama


Bu arada Engin, Bilgin'in hesabı üzerinden kaydet tuşuna basarak Bilgin'in kadrosunun sıfırlanmasına sebep oldu. Buradan şunu çıkarıyoruz. Keşfedilmiş kural olarak maç başladıktan sonra basılan kaydet durumunda kadro geçen haftaki kadro olarak değerlendiriliyor. Bu olayla ikinci kez karşılaştığımızdan kesinlik kazanmış oldu.

33 yorum:

braunschweig dedi ki...

Baris i şimdiden tebrik ediyorum. 2.3.4. Lük mücadelesi ile 5.6.7.8. Lik mucadeleside çok cetin ayrıca.

Engin Gürses dedi ki...

ilk resmin sağ tarafı uçmayanı yok mu ???

Tunç Bozacılar dedi ki...

Sıralamaya girmene gerek kalmadan , isine gelen sekilde davranmayip kendi kadrolarını kendin yaparak tüm sezOn bu ilgi ve alakani beklerdik ama ...

Senle kalmadığını biliyorum bu isin ... Aynı bilgisayarda kadrolarını yapıp şifre paylasimlariyla oyunun zevkinin icine edenleri de bildikten sonra senin kaptanın KUL HAKKI olsa me fayda ?

Son uyarimdir bu ff sever arkadaslara ... Bir daha kadrosunu beraber yapan şifrelerini paylaşan sende o var bana da al diyen bu hafta kim cezalı bilgi ver diyen kimi duyarsam bu oyunda bir daha asla olmayacagını garanti ediyorum ve BFFK Ailesini kirletmesini kesinlikle kabul etmiyorum . Hadi şimdi sikiysaa yapın bakalım

braunschweig dedi ki...

Tunç a katılıyorum

Tunç Bozacılar dedi ki...

Lafim ben dahil herkese , oyunun FAIR duygusunu yitirmeden , kimseye danışmadan , şifre paylaşımı olmadan , herkesin hakkaniyetli bir sekilde yarışması en büyük dileğim . Ödül kazanmak degilse amac bari en keyifli muhabbetimiz bitirmeyin , kadrolarınızı kendiniz kendi bilginizle yapin . Lütfen ...

Seneye bu tür seylere çok ihtimam göstereceğimizi belirtmek istiyoruz ...

Mahmut ARAS dedi ki...

Ben Cuma Sabahları Akrabamla konuşamayacaksam, "bu maç ne olur ben böyle düşündüm, bu adam alınır mı olum" diyemeyeceksem bu oyunda olmamayı seve seve kabul ederim. Bu oyunu hediye için değil muhabbet için oynuyoruz zaten. Bunun fair ruhuna zarar verdiğini düşünmüyorum.
Ama şunu da kabul ediyorum. Bu durum çok çalışanla az çalışan arasında olması gereken farkın azalmasına yol açıyor. Ancak bu da çok çalışanın insiyatifinde olan birşey. O zaman bilgisini paylaşmasın derim ben.

Engin Gürses dedi ki...

Koçero gaza gelme,ne olm bu ilkokul öğretmeni gibi kimi duyarsam canınını yakarım falan ...

Öncelikle uslüba dikkat !!!

Sonralıkla fikrimi birazdan yazacağım konuyla alakalı ...

braunschweig dedi ki...

Mahmut da haklı

Tunç Bozacılar dedi ki...

Mahmut senden bahsetmedigimi gayet iyi biliyorsun ... Ben de gokhanla barisla Eray abiyle konuştuğum çok olmuştur . Mesaj yerine ulassin , sen alınma hemen ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

Herkes kadrosunu kendi yapmalı bu kadar net . Gaza da geliyorum gider de yapıyorum , arkadas arası paslasmalar elbette olacak oyunun güzelliği bu , bahsettigim başka şey ...

Mahmut ARAS dedi ki...

Biliyorum beni kastetmediğini. Zaten Birolla ortak yapıyor olsak puanlarımız arasında bu kadar fark olmazdı. Ama beraber kadrolarını yapanlar için de bu bir muhabbet vesilesi olabilir. Bu rekabet açısından iyi olmuyor, bunu daha az yapalım veya hiç yapmayalım demek var. Bi de bu kadar sert bir uslüp kullanmak var. Geçen seferki olayı zaten zor atlattık. Neredeyse dağılıyorduk. Şimdi yine böyle şeyler yaşamayalım diye bunları yazdım. Onu da Engin yorumunu siteye yaz dediği için yazdım.

Mahmut ARAS dedi ki...

Toplandığımızda bunları konuşalım. Yazmaktansa konuşmak daha iyi olur diye düşünüyorum arkadaşlar.

Engin Gürses dedi ki...

problemler için en güzel çözüm yeri bence bu yorumlar platformu , Mahmut'a da bunu söyledim. Arkadaşlar bu oyun hepimizin oyunu, birimizin diğerine bir üstünlüğü yok. Bu yüzden hepimiz çekinmeden fikirlerimizi yorumlarda dile getirelim. Ben konular hakkında farklı kişilerden farklı yorumlar duyuyorum ama siteye yazılmadığı için güzel fikirler, yerinde eleştiriler bulut olup uçuyor.

Söz uçar yazı kalır ...

Engin Gürses dedi ki...

Konuşmak bireysel olarak değil de belki kapışmacıların hepsinin katılacağı bir toplantı şeklinde olursa dediğin gibi faydaı olur.

Oarada alınan kararlar havada kalmaz, direk siteye yazılır ...

Bunu en kısa sürede yapalım yeni sezon için ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

Benim üslubum bu gaza geldim mı tutamıyorum , sonra kırıyorum insanları ama yine yapıyorum . Ancak tesiri kuvvetli oluyorki insanlar içlerini dökmüş oluyorlar ortak bir paydada buluşuyoruz .

Ben kendi fikrimi açıkça söyleyeyim ;

Birileri kadrosunu beraber yapınca , digerinden akıl alınca , şifreler bilindikce , sen benim kadromı yap kanka muhabbetlerini duyunca gercekten sınır oluyorum . Bakın gercekten deli oluyorum diyorum . Bunu defalarca söyledim ama birilerini harekete geçirmek için bu konunun açılması paylaşılması ve konuşulması gerekiyordu öyle de olacak inşallah . Bunun bir yola girmesi lazım ...

Ha Mahmut ve birolun gecen seneden beri yaptıgı şeyi eleştirmem ben de kaç kere yapmisimdir , bilgi alisverisi muhabbete yol acar , güzeldir ama bu hafta kadromu sen yap abi kavramı , ileride kazanılacak hediyelerinde adaletini sorgulatir . Kimi aliyim bu hafta abi muhabbeti kul hakkı calmaktir , ilk 8 hediye alacaksa onların hakkını gaspermektir , farkında olmadan birilerinin çıkarını gozetmektir ... Her türlü karşıyım ve buna bir çözüm bulunması gerektiğine inanmaktayim ... Yoksa ağır küfür edicem bak yine sinirlendim !!!

Tunç Bozacılar dedi ki...

Bu dediklerimi sıralamada hiç bir amacı iddiası kalmamış biri olarak diyorumki kafada soru işareti kapmasın ...

Masum ff muhabbetlerI'ni ayrı tuttuğumu bir kez daha soyliyim de , konuyu dağıtmayın ...

Mahmut ARAS dedi ki...

Harbi Beşiktaşlısın abicim sen.
Durup durup isyanın geliyo :)

eray dedi ki...

Bu oyun takip oyunu. çok zevkli bir okadarda acımasız...
Madem acımasız bizde acımasız davranalım.Yukarıda okuduklarım beni dumura uğrattı.

Madem bir yerlerde bir karışıklık var ve bunları yapan var başkalarını töhmet altında bırakmamak adına isim isim yazalım.

Fantezi oynayan arakdaşlarla muhabbet etmek,bu hafta çok zor,kayseri gol yemez,fener duran toptan gol bulur falanda filanda muhabbetleri ayrı kalmak kaydıyla ''al şifremi sen sıkı takip ediyorsun kadromu yapsana''demek emeksizliktir...
Kadroyu yapanda ayıp eder yapılanda...
Yapmayın beyler güzel güzel oyunumuzu oynayalım dalgamıza bakalım.
oyun be bu
değilmi yoksa


Yazan : BFFK 15. Eray

Tunç Bozacılar dedi ki...

Mahmut inan durup dururken değil . Taner , Bilgin , Seha Abi hariç 16 kişiyle birfiil konusuyorum ben haftaici . isyanım duyduklarıma , konuşulanlara , gorduklarime . Burama geldi artık (buram:burnum) .

Ya keyif bizim keyfimiz muhabbeti süper oyunumuzun icine edilmesin bari diyorum , sonra ben kötü oluyorum . Ben karşıyım abicim her türlü kadrosunu kendi yapmayan adama beraber yapılan Kadrolara ve lider şampiyon ödül alıp hiç gocunmayana ! İsyansa isyan emek hırsızlığı emek hırsızlığı ne derseniz deyin gercekten sıkıldım bu muhabbetten .

Seneye bu tür seylerin önüne geçmemize de gerek yok artık olan oldu . FFturkiye sitesinden cezalılarda yazılacak sakatlarda oynama istatistikleri de alınacak adamlar da alinmasi gereken futbolcular da . Bu denli önemli olur mü bilmem BFFK isyan edecek noktaya bir daha gelir miyiz - zannetmem . Sadece konusuyoruz iste ne dersek havada kalıyor . amaaaan hava sıcak zaten benimki de mesele sanki a.q ... Bosverin iste oluyor bazen böle ...

Barış Akdemir dedi ki...

Tunç kardeşim bazı yerlerde çok haklı gerçekten..tamam biraz agresif şekilde anlattı ama kimse kimsenin kadrosun gerçekten yapmasın..muhabbet tabiki edilecek bence edilmelide yoksa oyunun zevki nerde kalır.Ama kadro kurma faaliyetlerinde biraz emek harcayanla harcamayan arasında biraz fark olması lazım.Onun için kanka da olsak kardeşimizde olsa abimizde olsa kadro kurma faaliyetlerinde kimse kimseye yardım etmemesi gerektiğinde hem fikirim...sadece fikir alışverişinde bulunabiriz ama kadromuz hakkında renk vermemeye dikkat etmeliyiz bence... TUNÇ SENİ SEVİYORUZ ULAN...DEMİRÖREN GİBİ PATLADIN Bİ ANDA..

Engin Gürses dedi ki...

Barış kimse kimsenin kadrosunu gerçekten yapmasın demişsin de

Tunç sizin tayfanın birbirinizin kadrosunu yaptığından bahsediyordu ... Şifre bilmelerden dolayı ...

Siz yapmıyorum diyorsanız onu bilmem tabii ...

Eğer siz de yapmıyorsanız (ki ben senin yorumundan sizin yapmadığınızı çıkarıyorum) Başka da birbirinin kadrosunu yapan yok ki zaten !!!

O zaman bu kadar yazıya ne gerek vardı ben anlamadım !!! Zaten olmayan bir şey için ...

Barış Akdemir dedi ki...

kadro yapma falan yok sadece internette olamama durumunda olan kişiye telefonla yardım etme oldu sadece.. sadece 1 defa tarığın kadrosun erdem yaptı. şifreleri biliyorum sadece ben biliyorum. erdem ve tarığın ve hiç bir zaman onların kadrolarını ben yapmadım.sadece kanka nettemisin şu adamı çıkarıp bunu alıcam muhabbetinde yardım ettim.okadar bu böyle bilinsin yeter sadece..

Barış Akdemir dedi ki...

Bu yazıya neden gerek olduğunu çok güzel açıklamış. ama bütün suçu bizim tayfaya atar gibi gördüm sizi.bizim büyüğümüz eray abimiz de bunu çok iyi biliyor.kimse kimsenin kadrosunu yapmadı.ama bu bizim tayfayı zan altında bırakmak oluyor.çok ayıp ama neyse..

Barış Akdemir dedi ki...

tunç çok güzel açıklamış yazıya neden gerek olduğunu eksik olmuşta benim yazım...

Tunç Bozacılar dedi ki...

barış-engin boşuna konuşmayın ... herkes masum nasıl olsa , birbirinizi kırdığınızla kalırsınız sonuçta !

adam diyor işte işime gelmiyor yapmak sen enayisin , diğeri kanka al bana kafana göre birşeyler diyor , başkası 25 hafta aynı kadroyu yapıyor , bir diğeri başkasının kadrosundaki cezalıları çıkartıyor vs vs vs ... boşuna konuşmayın bu hafta bitsin iyi bir dinginliğe ihtiyacımız var . özellikle benim ...

Barış Akdemir dedi ki...

tamam tunccum seni dinliyoruz.. susuyoruz. ozaman

barış-engin boşuna konuşmayın ... herkes masum nasıl olsa , birbirinizi kırdığınızla kalırsınız sonuçta ! Çok doğru söz etmişsin yine kırmayalım birbirimizi haklısın.

1.bitireceğim bir sezonda bu kadar olay olması beni çok üzdü yalnız mutlu olamıyorum o yüzden bu durumumla bile..

eray dedi ki...

üzme kendini sen
sen birinci ol
gururlanacak çok kişi var
meraklanma
seneye çok daha sıkı ve çekişmeli olacak
bugünden belli oldu...
en gururlusuda benim
kefil olduğum adamlar ilk 5 te
ben ilk 15 te ...:)

Engin Gürses dedi ki...

Barış ben senin başkasının kadrosunu yapıp yapmadığın konusunda en ufak bir bilgim yok. Seninle hayatımda en fazla 5 kere telefonla konuşmuşumdur nereden bilebilirim ki bunu. Beni çok da alakadar eden bir mevzu değil, bana ne yav ... Ben sizin kadrolarınızı değiştirdiğinizi Tunç'un bize muhtelif zamanlarda söylediklerinden öğrendim. Yoksa ben nereden bileceğim, sizinle muhabbetim mi var benim ???

Tunç madem bir şey yazıyorsun kimi kastediyorsan delikanlı gibi yaz.

Değiştirenler var, şifreleri bilenler var falan derken kimi kastediyorsan onu yaz . Muğlak ifadeler kullanıp durma. Beni içinde olmadığım bir tartışmaya çekiyorsun .

Madem bir serzenişte bulunmuşsun kime yöneltiyorsan onun ismini yaz oraya !!!

KİME SUÇLAMADA BULUNUYORSAN ONUN İSMİNİ YAZ !!!

Barış Akdemir dedi ki...

tabikide kimse kimseyi bilemez engin herkes kendini bilsin yeter . dahada tartışmam bu konu hakkında..

Engin Gürses dedi ki...

YA BARIŞ, BEN SENİNLE TARTIŞMIYORUM Kİ BEN SENİN NE YAPTIĞINI NEREDEN BİLEBİLİRİM SENİNLE MUHABBETİM Mİ VAR ??? BEN TUNÇ'UN BANA SÖYLEDİKLERİNDEN DOLAYI ŞİFRE DEĞİŞTİREN GRUBUN SİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM. KENDİM NEREDEN BİLECEĞİM BUNU SİZİNLE MUHABBETİM YOKKEN ???

BEN TUNÇ'A SÖYLÜYORUM MADEM BİR İDDİA ATTIN ORTAYA KİMİ KASTEDİYORSAN YAZ BURAYA ???

Aynı bilgisayarda kadrolarını yapıp şifre paylasimlariyla oyunun zevkinin icine edenleri de bildikten sonra senin kaptanın kul hakkı olsa me fayda ?

AYNI BİLGİSAYARDA KADROLARINI YAPIP ŞİFRE PAYLAŞIMLARIYLA OYUNUN ZEVKİNİN İÇİNE EDENLER DİYEREK KİMİ KASTETTİĞİNİ YAZ

Son uyarimdir bu ff sever arkadaslara ... Bir daha kadrosunu beraber yapan şifrelerini paylaşan sende o var bana da al diyen bu hafta kim cezalı bilgi ver diyen kimi duyarsam bu oyunda bir daha asla olmayacagını garanti ediyorum ve BFFK Ailesini kirletmesini kesinlikle kabul etmiyorum . Hadi şimdi sikiysaa yapın bakalım

KADROSUNU BERABER YAPAN ŞİFRELERİNİ PAYLAŞAN SENDE O VAR BANA DA AL DİYENLER KİM ???

BU HAFTA KİM CEZALI BİLGİ VER DİYEN KİM ???

MADEM ORTAYA CİDDİ BİR SUÇLAMA ATIYORSUN KİMSEYİ TÖHMET ALTINDA BIRAKMADAN KİMİ KASTEDİYORSAN DELİKANLI GİBİ YAZ BURAYA !!!

Engin Gürses dedi ki...

TUNÇ,

KİM CEZALI BİLGİ VER DİYEN DERKEN EMRE OCAKOĞLU'NU

KADROSUNU BERABER YAPAN ŞİFRE PAYLAŞAN DERKEN DE BARIŞLARIN TAYFAYI KASTETTİĞİNİ BİLİYORUM ...

TUNÇ BUNU NİYE AÇIK AÇIK YAZMIYORSUN ONU ANLAMIYORUM!!!

Engin Gürses dedi ki...

SEN KİME NE SUÇLAMA YÖNELTTİĞİNİ YAZMIYORSUN SONRA BAŞKA BAŞKA YANLIŞ ANLAŞILMALAR OLUYOR GÖRDÜĞÜN GİBİ !!!

eray dedi ki...

Tunç bugün ufak bir sağlık problemi nedeniyle küçük bir operasyon geçirmiştir...
İş bu nedenle bu yazılanlara cevap verememektedir. Evinde hali hazırda pc olmadığından ilk fırsatta cevap verecektir...

Bilginize