Recent Posts

11 Haziran 2010 Cuma

Unutma , Unutturma ...

Bffk Jr. Dünya Kupacığı Puanlama Hesaplamaları ;

Tüm puanlar Lig Tv Fantezi Futbol sitesindeki gibi hesaplanacaktır . 90 Dakika + 30 dakika (Uzatmalar) ayrı ayrı hesaplanacak olup sadece penaltılarda kalecinin gol yeme puanı kaale alınmayacaktır . Örneğin ;

İtalyan savunmacı Cannavaro Paraguay maçında normal süresi 0-0 biten karşılaşma için 7 puan , uzatma da aynı şekilde biterse 7 puan , penaltı kullanır ve golle sonuçlandırırsa 6 puan olmak üzere 20 puan ile maçı tamamlayacaktır . Aynı şekilde Buffon ise 120 dakika sonucu 14 puan , eğer 5 penaltı atışında herhangi bir kurtarış yapmaz ise yine 14 , fakat bir penaltı kurtarırsa Lig Tv Fantezi Futbol penaltı kurtarma puanı 5 olmak üzere 19 puan ile maçı tamamlayacaktır . Penaltılar bölümünde penaltı kaçıran oyuncu -2 ile , atan oyuncu ise mevkisine göre puanlandırılır . Kaleciden malum durumu üzerine ceza puanı kesilmemesi karar bağlanmıştır .

Hatırlatma ;

Bugün Saat 16.00 itibariyle daha evel yazdığımız Bffk Jr. Dünya Kupası Kadrolar postunda yer alan yarışmacılara ait kadrolar esas alınacaktır . Bu saatten sonra 1 ay boyunca kadrolar değiştirilmeyecektir .

6 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

Robinho forvettir , ona göre kadrolarımızı oluşturalım . Bilinsin yani :)

Seçkin Köksal dedi ki...

Abi bu penaltıları nereden karıştırdınız yahu...

Tunç Bozacılar dedi ki...

penaltılar zevk katacak düşüncesindeyiz seço . man of the match için penaltıların da önemi varsa buna sırt çeviremezdik .

bu arada süre bitti , 1 ay boyunca aynı kadrolar kalacaktır . başarılar ...

Engin Gürses dedi ki...

geçen sefer yazdığımız uzatmalardakı 30 dakıkanın 1/3 oranında puan kazanması önerısını hayata geçırmedık anlayacağınız.

Engin Gürses dedi ki...

30 dakıkada adamımız gol yemezse 90 dakıkadakı kadar puan kazanacağız yanı. uzatmalara gıtmesı maçın bızım avantajımıza yanı.

hele bır de penaltılara gıderse yaşadık :)

Engin Gürses dedi ki...

kalecının durmu malum tabıı ...
malummuş ...

ne var lan kalecıde !!!!