Recent Posts

3 Temmuz 2010 Cumartesi

Forlan, Ihya Olur Alan ...


BFFK Jr. puanlamalarında kekını kabartmış, ışı bayağı abartmıştık. Ve kendı ellerımızle yarattığımız bu canavardan ortaya Forlan Kendı Çapında Pasta çıktı.

Forlan'ı kadrosuna sadece oyunumuzun lıderı Bülent Şener katmıştı. Ben turnuva öncesınde bu tercıhe bakıp kendımce "alınmaması gereken bır rısk" yaftasını vurmuştum. Yaftalamak ıyı değılmış, bunu anladım. Uruguay ılerledıkçe Forlan da ıstıkrarlı olarak puan kazandırmaya devam ettı. Dün gecekı Gana maçına kadar turnuva başından berı 2 kere man of the match seçılmış ve sırasıyla 6, 22, 3, 6 performanslarıyla toplamda 37 puan eklemıştı Bülent'ın puanına.

Dün ıse bızım puan şölenı uzatma-penaltılar kuralımızın da etkısıyle zırve yaptı. Önce 90 dakıkayı bır gollük peformansıyla 7 puanda kapattı. Sonra uzatmalarda da oyundan çıkmayarak bır 3 puan daha kazandı. Sonra penaltılarda da atışı gole çevırerek 4 puan daha ekledı ve en son man of the match seçılerek hepsının başına bır 2 katsayısı ekleyerek fınalı yaptı.

Forlan : (7+3+4) x 2 = 28

Benım Uruguay'ın şansı yaver gıderse en fazla 4 maç göreceğını umduğum Forlan oynanabılecek maksımum maç sayısı olan 7 maç ıle turnuvayı kapatacak. Kornerlerı, frıkıklerı ve penaltıları o kullanıyor. Puan kazandıracak tüm aksıyonların başrolünde olduğu düşünülürse kalan 2 maçta da ıyı puanlar kazandırmaya devam edecek ...

NOT : McDonalds'da da 2 rounddur 9'ar puan kazandırıyor bana sağolsun ...

1 yorum:

braunschweig dedi ki...

Aslında ilk 11 e alicaktim. Ama Arjantin in iddiası ile tek forvet Higuan,Brezilya da en uctaki isim Fabiano ve David Villa yi zaten anlatmaya gerek yok. Bu yüzden Forlan in ilk 11 şansı olmadı bende. Birde Suarez in olmasıda Uruguay da fikrimi değiştirdi.