Recent Posts

12 Mart 2010 Cuma

Bilinmeyenler ...

2005-2006 sezonunda Ntvmsnbc sitesinde Engin Gürses ile kapıştığımız sezonda kadroları her hafta kurmadığımızı , unuttuğumuzu , cezalı veya sakatlarla ilgilenmediğimizi , bu günlerdeki gibi işin ciddiyete binmediğini ve bir hafta ilk 100 içine girdiğimde ikimizin de buna inanamadığını ?

2007 yılında ilk haftadan başlayarak bu haftaya yani tam 92 hafta boyunca hiç oyundan kopmayarak her hafta bizlerle birlikte yer alan kişilerin sadece ; Engin Gürses , Tunç Bozacılar , Gökhan Tavukçu , Mahmut Aras , Seçkin Köksal ve K.Bülent Şener olduğunu ?

2007-2008 sezonunda BFFK adıyla ve 11 kişi olarak başladığımız bu serüvende ilk hafta Sencer Zora'nın haftalık toplam puanının 0 , Kadir Bülent Şener'in ise -1 olduğunu ?

Engin Gürses tarafından Mayıncı Kuruluş etiketi mahiyetinde fantezi futbol site yönetimini ilk eleştirisinin 14 Eylül 2007 tarihinde yazıldığını ?

Transfer sezonunun kapanmasından dolayı tüm takımların sıfırlanmasıyla birlikte güncellemeyi unutmuş yarışmacılardan Mahmut Aras , Murat Baykal , Bilal Poyraz ve Sencer Zora'nın 0 puan aldığını ?

Oyunun yanlışları ve hatalı kuralları üzerine kaleme alınan ve site yönetimine yollanan bir mail sonrası BFFK'nın ; Ntvspor Yayın Yönetmeni Adnan Bostancıoğlu tarafından yazılan bir yanıtla ilk defa kaale alındığını ?

BFFK tarihindeki ilk rekorun 69 puan alarak haftanın birincisi olan Gökhan Tavukçu'ya ait olduğunu ?

Geçen senenin Türkiye 1.si Tunç Bozacılar'ın ilk sene ilk 16 hafta boyunca haftanın birincisi olamadığını ve 16.haftadaki birinciliğini Seçkin Köksal ile paylaştığını ?

Engin Gürses'in 2008 yılında sadece 29 puan alarak haftanın birincisi olduğunu ?

12 Mart 2008 tarihinde yani bundan tam 2 yıl önce bugün itibariyle ; Tunç Bozacılar'ın blog kariyerindeki ilk yazısını yayımladığını ve bugün itibariyle yöneticilik yaptığı 5 blogda toplam 1734 tane yazı (post) yazdığını ?

BFFK tarihinde atılan ilk yarışmacının Alper Çetinkaya olduğunu ve Alper Çetinkaya 'nın bunu ''Hayır atılmadım ben çekildim'' ile yanıtladığını ?

BİLİYOR MUSUNUZ ?

Kaçmış Balıklar

24.Haftayı geride bıraktığımız şu günlerde zor günlerin bizi beklediğini söylemek isterim.Nitekim şampiyonluk mücadelesi küme düşme mücadeleleri arasında oyuncu seçimlerinde zorluk yaşayacağımız haftalar geldi çattı. artık onun için lütfen beyler dikkatli olalım bu post çok önemli hale geldi artık kaçırmayalım hiç bir kaçan balığı..Sevgili Engin Gürses'in dediği gibi asist borsasındaki kısırlık kaçan balıktada oluştu..
24.Haftanın Kaçan Balıkları;

1- Bu Arslan başka Arslan form grafiği gün geçtikçe yükselen Eskişehirsporlu Koray Arslan 14 Puan
2- Devre arasında transfer oldu Trabzonspora burada kimlik değiştirdi gollerini atmaya başladı.Burak Yılmaz 8 Puan
3- Sakatlıklar başını bir türlü bırakmadı ama kaliteli bir oyuncu olduğunu göstermeye başlıyacak öle görünüyor Gabriç 8 Puan ( Erdem abin seni çok seviyor..)
4- Büyük yıldız olarak geldi ama daha büyüklüğünü göremedik.G.Sarayın penaltıcısı oldu kaçan balıkta yer buldu. Elano 8 Puan
5- Kayserisporun Tolunay Kafkas ile doğan genç yıldızı haftanın en değişik vuruşlu golünün sahibi Abdullah Durak 7 Puan ( ah serdar abi ah )
6- Kasımpaşaspor heralde evladı bu çoçuk 2 stoper cezalı bu evlada gündoğdu hemde kaptan çıktı sahaya şansınıda iyi kullandı ama yetmedi çabası. Merthan 7 Puan
7- Genç yetenekleri bulup çıkarıyor bu İ.B.B'nin teknik direktörü Abdullah Avcı devre arasındada gurbetten bunu çıkardı.Tevfik Köse 7 Puan

25. haftada herkesin seçtiği adamlar asistler goller yağdırsınn işallahh..

Rodrigo Tello Sarsıntısı


''Güney Amerika'nın turizm gözdesi Şili'de 8.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ölü sayısı 300'ü aştı. Ölü sayısının artması bekleniyor. Ülkede afet durumu ilan edildi. Tüm Pasifik Havzası'nda tsunami alarmı verildi.''
Cnn Türk 27.02.2010 , 08:51


''Maçın henüz 2. dakikasında Fink'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Rodrigo Tello, şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. 78 kişinin yaşamını yitirdiği 8.8'lik deprem sonrasında Kayserispor maçına kolunda siyah pazubandla çıkan Tello, 2. dakikada attığı golün ardından fazla sevinmedi. Kolundaki pazubandı kameralara gösteren Şilili oyuncu golünü yaşamını yitirenlere adadı. Golden sonra da net pozisyonlar yakalayan Siyah-Beyazlı takım, Kayserispor savunmasına takıldı. Karşılaşmanın 30. dakikasında rakip sahada topu kapan Tello, müthiş bir topuk pasıyla Bobo'yu topla buluşturdu, Brezilya'nın pasını ceza sahasında Ekrem tamamladı ve farkı 2' çıkardı: 0-2 ...''
Fanatik Gazetesi 27.02.2010 , 21:30

''Geçtiğimiz hafta 8.8 büyüklüğünde bir deprem sarsılan Şili'de bu defa başkent Santiago'da 7.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu depremin şiddetinin 7.2 olduğunu bildirdi. Deprem sadece merkez üssü olan Santiago'da değil ülkenin diğer şehirlerinde de hissedildi. 27 Şubat'ta meydana gelen 8.8 büyüklüğündeki depremde 700'den fazla insan hayatını kaybederken, 30 milyar dolar maddi hasar meydana geldi.''
Haber 3 Sitesi 11.03.2010 , 17:08

Denizlispor - Beşiktaş
Denzili Atatürk Stadı 15 Mart 2010 Pazartesi , 20:00

25.Hafta Tahminleri

Gaziantepspor-Trabzonspor
Gençlerbirliği-Fenerbahçe:
Kayserispor-Eskişehirspor
Antalyaspor-Sivasspor
İstanbul -Diyarbakırspor
Bursaspor-Manisaspor
Galatasaray-Ankaragücü
Denizlispor-Beşiktaş