Recent Posts

25 Kasım 2009 Çarşamba

Zevk

Her hafta ben birinci olacaksam ne zevki kalır oyunun abi ? ...
Birol Sezgin


(Önemli olan istikrar , hep birincilik bekliyoruz bundan sonra senden Birol dediğim zaman Birol Sezgin'in bana verdiği artistik cevap)

Lig Tv ; Yanlışın Tek Adresi


Yukarıdaki kadro Eray Abinin eşi Ebru Ablaya aittir . Kendisi Balıkesir'de olduğundan hafta içi Eray Abimiz tarafından güncellenmiştir . Alınan 81 puan Eray Abinin kendi kendisini geçtiği anlamına gelse de asıl takıldığımız kısım orası değil .Gerçi orası ayrı bir yazı konusudur ya neyse ! Sizlerin de farkedeceği üzere kadrodaki futbolcuların mevkisinde sorun var . Furkan Özcal kendini forvette bulmuş ve Eray Abimizin söylediğine göre takım kaptanı olan Alex De Souza bu maçlık pazu bandını Ömer Erdoğan'a emanet etmiştir . Lig Tv kaptanı nasıl kafasına göre değiştirir inanın aklım almıyor . Bunun nasıl olduğuna dair Ebru Ablamız başta olmak üzere kimsenin haberi yok . Ne seninle ne de sensiz söylemlerimizdeki sitemin hedefi Lig Tv 'nin ise artık biliyorsunuz ki kendinden haberi yok ! Güncelleme zamanı , futbolcu mevkileri ve yenileme çalışmalarındaki aksaklık canımız tak ettirmeye devam ediyor . Bu kaçıncı hata ve daha ne kadar sürdürecek Lig Tv bu kafayla ? Ya son haftalara doğru rekabetin çok önemli olduğu bir durumda meydana gelseydi ne yapacaktık acaba ? Kınamaktan bıktık , mail atmaktan yorulduk ama Lig Tv doymadı yanlışlarını tekrarlamaya . Eh boşuna Mayıncı Kuruluş demiyoruz Fantezi Futbol babında !

Asist Sahibi


Çok büyük ödüller vaad etmiştim Gençlerbirliği-İBB Maçındaki İBB'nin tek golünün asistinin kime yazıldığını bulana. Bulan çıkmadı. Zira imkansızdı. Çünkü asistin sahibi olduğunu öğrendiğimiz Hasan isimli futbolcu, Lig TV Fantezi Futbol Sayfası 30 oyunculuk İBB Listesi içerisinde bulunmuyordu.

88. dakikada Hasan'ın ceza alanı içine gönderdiği topa, gelişine çok sert vuran Tum'un şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-1
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=8529

Acaba ilk maçı olduğu için falan gibi bir durum mu söz konusuydu da listede bu oyuncunun adı yoktu ??? Yine TFF'nin sitesine bakalım oyuncunun istatistikleri için :

13.Hafta : Gençlerbirliği - İBB : 3-1
46.dakikada oyuna girmiş.

12.Hafta : İBB - Antalyaspor : 1-0

80.dakikada oyuna girmiş.

11.Hafta : Denizlispor - İBB : 0-1
39.dakikada oyuna girmiş.

Ziraat Türkiye Kupası : İBB - Gençlerbirliği : 5-3 (penaltılar)
78.dakikada oyuna girmiş.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=675389

Oyuncunun 3.Turkcell Süper Lig maçı bu ve listeye hala dahil edilmemiş. Skora bir etkisinin olmasını bekliyorlardı herhalde. Bu hafta o da oldu, artık haftaya alırlar listeye. Sonuç itibariyle bu hafta İBB'nin tek golünün asisti Fantezi Futbol Yönetimi tarafından kimseye verilemiyor. Biz bunlara alışığız zaten de. Yeter ki siz güncellemeyi kapatmayı elinize yüzünüze bulaştırmayın !!!

Büyük Ödüllere gelince doğru cevap vererek ödülleri almaya hak kazanan çıkmadığı için ödüllerin hepsi bana kalıyor. Teşekkürler her şey için. Ali Müfit Gürtuna ve Arif Erdem yaratıcı cevaplarını veren Tunç ve Barış Akdemir yarışmacılarımız ise mansiyon ödülü olarak Sion'dan bir pansiyon kazanıyor. Evet, büyük ödülün mansiyonu da büyük oluyor. Şirin mi şirin, yeşillikler içinde, her şeyin doğal olduğu bir aile pansiyonu. Güle güle oturun ...

60 Dakika Sorunsalı


Bu hafta Galatasaray maçında Ayhan'ın oyundan çıkışına özellikle dikkat ettim. Linderoth oyuna girmeye hazırlandığında 59.dakikaya yakındı. 60.dakika sorunsalı bu sene tam olarak kesinliğe kavuşmadı. Geçen seneki uygulamalarda 59.xx olarak gözüken bir maç saatinin oyundan çıkışlarda 60 dakika oynama puanını hak ettiğini çokça görmüştük. Bu sene ise farklı uygulamalar var. Hatta bu konuyu 60'a Yuvarlama isimli bir postta yazmıştım ilk haftalarda.

Bu hafta Ayhan oyundan çıktığında tam 59.35'ti maç saati. Ben 60 dakika olarak değerlendirilip 5 puan alacağını düşünmüştüm fakat istatistiklerde 59 dakika olarak yazılmış ve Ayhan 3 puan almıştı. Bu konuda Keşfedilmiş Kural yok hala bence. Kesin kanaate varabilmek için bir kaç uygulama daha görmek lazım bu sene 59.xx ile ilgili...