Recent Posts

13 Temmuz 2010 Salı

9 Maç Canlı


Yeni sezonda tüm maçlar canlı yayınlanacak. İstanbul'da yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında, yeni sezonda haftada 9 maçın canlı olarak yayınlanmasına karar verildi. Les Ottomans Hotel'de gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Egemenoğlu ve Levent Kızıl, Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, diğer kulüplerden temsilciler ve yayıncı kuruluş Digitürk'ün Genel Müdürü Ertan Özertem hazır bulundu.

Vakfın Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından yaptığı açıklamada, kulüpler, federasyon ve yayıncı kuruluş olarak biraraya gelip, yayın talimatnamesini son haline getirdiklerini, yeni sezonda haftada 9 maçın da canlı olarak yayınlanacağı bir sistemde karar kıldıklarını söyledi.

Türk futbolunun üç ayağını oluşturan TFF, kulüpler ve yayıncı kuruluş olarak son 1 ayda 3. toplantılarını yaptıklarını bildiren Gümüşdağ, ''Gündemimiz yayın talimatıydı. Bugün itibariyle yayın talimatı neticelendi. Yeni dönemde yayınların çok daha ilgi çekeceğini ve şova dönük olacağını söyleyebiliriz. Her hafta 9 tane canlı yayınımız olacak. Bu durum, kulüpler, sponsorlar ve yayıncı açısından çok önemli. Hepsinin eksilerini ve artılarını değerlendirip, yayın talimatını TFF Başkanımızın da katıldığı bu buluşmada neticelendirdik. Artık federasyonumuz, yönetim kurulunda alacağı kararla resmileştirecek. Cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri toplam 9 tane maç canlı olarak izleyicilere ulaştırılacak. Haftanın 3 veya 4 günü kullanılarak maçlar verilecek. Artık yayın sayısı 9 maça çıkarıldı. Her üç taraf da ortak bir noktada buluştu ve olumlu şeyler çıktı'' dedi.
Diğer yandan, stat ışıklandırmalarının yetersiz olması konusuna da TFF'nin el attığını belirten Gümüşdağ, Türk futbolu açısından çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

http://fanatik.ekolay.net/9-mac-canli-yayin_3_Detail_88_184858.htm

Bu haberi okuduktan ve ligler başladıktan sonra mutlu yuvamızda müstekbel eşimle yaşanacak olan olası bir diyaloğu paylaşmak istedim sizlerle . Bakalım ''aaa aynı bizim ev'' diyen çıkacak mı ?

- Birtaneeeem , ne yapıyorsun içeride ?

- Maç izliyorum canım .

- Bu saatte ne maçı ?

- Bucaspor - Karabük .

- Hımm . Şampiyonlar Ligi finali di mi o ?

- Hee . Yok Libertodes Kupası !

- Aşkım sen gizli Bucalı mısın ? Yoksa Karabük'teki eniştenleri tribünde mi görmek istiyorsun ?

- Yaa ne alakası var ? Maç işte bu , futbol . Seyretmek lazım .

- Öğlen öğlen , pazar günü pazar günü ve Bucaspor - Karabük maçını hem de ?

- Evet ne oldu ki ?

- Hiiiç . Daha geçen ay Ömer Üründül ile vuvuzela kesti sanıyordum seni .

- Canımın içi , sokakta iki çocuk taştan kale yapıp teke tek maç yapsa onu da seyrederim ben . Hem ayrıca Fantezi Futbol için maçları seyretmem lazım . Özellikle bu türdeki Anadolu takımlarının maçlarını . Fark yaratmak için , bir sonraki hafta kadro seçimim için , insanlık için , özgürlük için ...

- Beni seyretmeyeli ne kadar zaman oldu biliyor musun ?

- Haydaaaa ...

- Kaptanın gol atsın diye beni atıyorsun başından farkında mısın ?

- Ya ne alakası var yaaa ? Aşkım bu maç 90 dakika , sen ise ömür boyusun .

- Ömür boyuymuşum . Boyun devrilsin senin emi . Fantezi Futbol da ömür boyuydu hani ?

- Eeee o da ömür boyu , sen de sevgilim . Sen benim Fantezi Futbolumsun (lan ne güzel laf ettim , anlasa bari) ...

- Hah . Bizimki romantikliği sığıra bağladı !

- Goooooool ... Hey yavrum beaaa . Gole bak beee ...

- Ne oldu canım ? O nalet kaptanın gol mü attı ?

- Yok canım , rakibimin defansı gol yedi .

- Hah bizim herif kafayı yedi ...