Recent Posts

20 Ocak 2010 Çarşamba

Alanı Olmayan Alanzinho


"Ben Alanzinho'yu alırken, kaptan yaparken Alanzinho hiç bir şey yapamayan bir adam, neden alıp duruyorsun ki sen onu ??? diyordu bana. Ohhh, kapak olsun şimdi Birol abi'ye !!!"

Yakından tanıyanların bildiği gibi BFFK'da Alanzinho hastası bir kapışmacı var. Geçen sene "Abi süper adam, bak bu hafta kesin patlama yapacak, bu maçta en az 2 gol-1 asisti var. Yattara'dan 2 gömlek üstün adam " diye diye bana zorla aldırdığı 4 haftada toplamda 1 puan kazanmıştım kendisinden. Sütten ağzım yandığı için bu sene 1 kere bile almadım Norveçliyi. Bilgin ise geçen seneki inadını sürdürdü. Bu sene sakat olduğu haftalar hariç nerdeyse her hafta, hatta kimi haftalarda kaptan yaparak kadrosuna dahil etti. Bu sezonun ilk haftasında Sivasspor deplasmanında bir asist üreten Alanzinho, sonraki 16 hafta boyunca tek bir asist ya da gol kaydetmeyı başaramayarak ilk yarıyı kapattı !!!

Aynı Alanzinho gitti geçen hafta 2-0 biten Ankaragücü kupa maçında 1 gol 1 asist yaptı ve beklenen patlamayı kimsenin onu kadrosuna alamadığı bir maçta gerçekleştirdi. Gayri resmi kazandırdığı 13 puan Bilgin'i de haliyle kahretti. Bu oyun böyle garip bir oyun işte. Adamı alırsın alırsın hiç bir şey yapamaz sonra gider alakasız bir haftada golleri asistleri sıralar...