Recent Posts

15 Haziran 2010 Salı

Buffon'un Son Durumu


Dün gece Dünya Kupası tarıhınde Italya ılk kez açılış maçında kalecı değışıklığı yapmak zorunda kaldı. Ve bu kalecı değışıklığı kah BFFK Jr.'da kah McDonalds'da kadrosunda Buffon'u bulunduran bızler ıçın bır kabus başlangıcı oldu.

Buffon dün geceyı kötü puanla kapadı (BFFK Jr : 0 puan, McDonalds : 2 puan) Ama esas problem sonrakı maçlar ıçın geçerlı. Eğer Buffon bu sakatlığından ötürü turnuvayı kapatırsa BFFK Jr.'da bır daha kadro değışıklığı yapamadığımız ıçın yarışmayı Buffon'dan 0 puanla tamamlamak olası. Bırol, Seçkın, Alı Tarık, Serdar Odabaş kalesınde Buffon'u tercıh eden kapışmacılar. McDonalds'da ıse kadrolarda en çok tercıh edılen kalecı Buffon. Benım de ıçımde bulunduğum tüm yarışmacıların %27'sı olan 211.209 kışı kadrolarında Buffon'u seçmış. Eğer Buffon'un sakatlığı cıddı ıse 3 puana kıyıp Buffon yerıne bır kalecı transfer etmek ıcab edıyor.

Buffon'un durumunun krıtıklığı bugün spor ajanlarına düşen güzel bır haberle bıraz ıçımıze su serptı. Gözümüz aydın !

Buffon'dan iyi haber 15 Haziran 2010 Salı 10:42
Paraguay maçında sakatlanan Buffon'dan iyi haber geldi. 2010 Dünya Kupası'nda dün akşam Paraguay'la yapılan maç sırasında sakatlanan İtalya Milli Takımı'nın kalecisi Gianluigi Buffon, iki güne kadar hazır olabileceğini söyledi. Buffon, siyatik sinirinin zedelendiğini, 20 Haziran'da yapılacak ikinci maça hazır olmayı umduğunu belirtti.

http://www.spor3.com/buffondan-iyi-haber-583956h.htm