Recent Posts

11 Nisan 2010 Pazar

Suha Sidal Geceleri Nerede Çalışıyor ???


"Moritz geceleri nerede çalışıyor..."
Kasımpaşa, Ankaragücü maçında galibiyet hedeflerken, Futbol Şube Sorumlusu Suha Sidal'dan Brezilyalı futbolcu Moritz'e tepki geldi. Sidal, Moritz'in Ankaragücü karşısında forma giyemeyeceğini belirterek, ''Moritz arka adalesinden sakatlandığı için en önemli maçımızda yine bizi yalnız bıraktı. Nasıl sakatlandığını bilmiyoruz. Akşam antrenman yapıp gidiyor, sabah sakat geliyor. Gece nerede çalışıyor, bilmiyoruz." dedi

Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı kart cezalısı Emre Toraman ile sakatlığı bulunan Andre Moritz'in Ankaragücü karşısında forma giyemeyeceğini belirterek, ''Moritz arka adalesinden sakatlandığı için en önemli maçımızda yine bizi yalnız bıraktı. Nasıl sakatlandığını bilmiyoruz. Akşam antrenman yapıp gidiyor, sabah sakat geliyor. Gece nerede çalışıyor, bilmiyoruz. Antrenman mı yapıyor acaba? Antrenman dışında sakatlanarak, bizi zor durumda bırakıyor. Bu şekilde kendisiyle çalışmak çok zor'' ifadelerini kullandı.

10 Nisan 2010 Cumartesi


Fantezi Futbolseverler Kasımpaşa-Ankaragücü maçından iyi puanlar hedeflerken, Futbol Şube Sorumlusu Suha Sidal'a tepki geldi. Fantezi Futbolseverler, Sidal'ın cuma günü açıklaması gereken takımla ilgili maç öncesi haberleri cumartesi günü güncelleme kapandıktan sonra açıklamasına tepki göstererek, "Sidal el baş parmağı tırnağından sakatlandığı için en önemli haftamızda yine bizi yalnız bıraktı. Nasıl sakatlandığını bilmiyoruz. Akşam antremandan sonra gidiyor, sabah uyanamıyor dolayısıyla kulübe de gelemiyormuş. Gece nerede çalışıyor, geç saatlere kadar nerelerde takılıyor bilmiyoruz. Eskiden sadece uyanamıyordu, şimdi üzerine bir de sakatlanarak bizi zor durumda bırakıyor. Bu şekilde kendisiyle çalışmak çok zor" ifadelerini kullandılar.

Sidal buna benzer bir biçimde 22.haftadaki Kasımpaşaspor-Gaziantepspor maçı öncesindeki olağan basın bilgilendirmesini de sabah uyanamadığından dolayı bir gün geç yapmak zorunda kalmış, Moritz'in sakatlığını da güncelleme kapandıktan sonra basına bildirmişti.

Fantezi Futbol'un Sesi Gazetesi
11 Nisan 2010 Pazar