Recent Posts

16 Aralık 2009 Çarşamba

Senenin Son Toplantısı ...


Tarih : 20 Aralık 2009 , Pazar
Saat : 20.00
Maç : Trabzonspor - Fenerbahçe
Mekan : Belli Değil

Fenerbahçeli olanlar , futbola aşıklar , tercih ettiği oyuncuları kadrosunda bulunduranlar , Alex mi yoksa Colman mı diye soranlar , hep beraber muhabbet edelim diyenler , tanışalım ve buluşalım isteyenler ve hepsinden önemlisi müsait olanlar ; buyursunlar . Bu Pazar günü maç bahane , Fantezi Futbol şahane . 2009 senesinin son mücadelesi , ilk devrenin kapanış maçı ... Toplanıyoruz ...

Kaçan Balıklar 16. Hafta


Bu haftadan itibaren elimden geldiğince her hafta sağ sütuna girdiğim kaçan balıkları bir post halinde sizinle paylaşmaya çalışacağım.

Şimdi Bakalım.. Hemen bu haftaya haftanın kaçan en büyük balığı evet Tunç o oldu anladın sen onu ayrıca Serdar abi sende anladın kim demeyin.ABDÜL KADER KEİTA oldu. evet 1 gol 1 asist lik performansı ile kazandırdığı 11 puanı hiç bir BFFK üyesi takımına almayarak hanesine yazdıramadı.Bunu rotasyon kurbanı olduğumuzu düşünerek elimizden kayıp gitmiş bu büyük balık..

Kaçan balıklar bölümünden kadrosunda oyuncu bulunduran BFFK üyesi çok az bu hafta gerçekten balıklar kaçmış elimizden.

Yinede bu haftanın en başarılı BFFK balıkçısı Sevgili Kadir Bülent Şener olmuştur.Kadrosuna aldığı Daniel Guiza (10 puan) ve Jedinak(7 puan) tercihleri ile haftanın balıkçısı olmuştur.Tebrikler..Bülent.

Kaçan Balıklarımızdan Gabriç 8 puanı Erdem Ergenç ve Barış Tanrıkulu'na kazandırıyor..Diğer kaçan balıklardan kadrosunda bulunduranlar şu şekilde sıralanmaktadır.

Onur İhtiyar ( Murat Söz 8 puan ),Eray Tayyar ve Volkan Tavukçu ( Jedinak 7 puan ) ve Engin-Tunç-Emre Ocakoğlu-Gökhan-Birol-Emre İpal -Tolga(Kewell 7 puan) Haftanın kaçan balıklarından kovalarını doldurmuşlardır.

Önümüzdeki hafta hiçbir balığı kaçırmamanız dileğiyle. Rastgele :)

HAFTANIN KAÇAN BALIKLARI
Abdul Kader Keita 11 Puan
Guiza 10 Puan
Vassell 10 Puan
Sedat Bayrak 10 Puan
Aydın Karabulut 8 Puan
Sedat Ağcay 8 Puan
Sandro 8 Puan
Kalabane 8Puan
Murat Sözgelmez 8 Puan
Gabriç 8 Puan
Jedinak 7 Puan
Bobo 7 Puan
Celaleddin 7 Puan
Kewell 7 Puan

Ak Demir Kara Demir Belli Oldu ..


Kasımpaşa - Manisaspor maçını bizlerle birlikte seyredecek olan son talihlimiz belli oldu ; Barış Akdemir . Güzel sorular sormuştuk cevapları şu şekilde gelmişti ;

1. sorunun cevabı
Engin Gürses 14 kez

2. sorunun cevabı
Tunç Bozacılar 12 lira artmış

3. sorunun cevabı
Kadir Bülent Şener

Kendisini kutluyor diğer yarışmalarımız için erketede bekleyin diyoruz . Gelelim sorulara , biliyorum ilk sorudan mütevellit biraz zordu kabul ediyorum ancak en fazla 15 dakikada kolay yoldan çözüme ulaşmak yolu da kapalı değildi . İlk sorumuz ;

Soru 1 : 3 senelik süreçte en çok haftanın ikincisi olan yarışmacı arkadaşımız kimdir ?
(Puanları eşit olan yarışmacılarımız aynı dereceyi almış kabul edilmektedir . Örneğin birincinin 70 puan aldığı haftada 68 puan almış üç yarışmacı da ikinci sayılmaktadır)

Cevap 1 : Engin Gürses - 14 kez
İlk Sezon : 7 kez
İkinci Sezon : 5 kez
Üçüncü Sezon : 2 kez olmak üzere oyunumuzun en başarılı yarışmacısına kocaman bir alkış yolluyoruz ...

İkinci sorumuz daha basit idi ;
Soru 2 : İlk sene oyunumuzu dördüncü sırada tamamlayan arkadaşımızın bu sene lider kapattığı haftada kadrosunu oluşturma sürecinde ne kadar parası artmıştır ?

Cevap 2 : İlk seneyi dördüncü sırada kapatan bendeniz ; Tunç Bozacılar bu sene 10. haftada 1 defa liderlik sevincini yaşamış olup , kadrosunu toplam 88 lira ile kurmuştur . Böylece 12 lira arttırmış olmuştur .

Üçüncüsü en basit olan ;
Soru 3 : Geçen senenin Türkiye 76.sı kim olmuştur ?

Cevap 3 : Elbette Kadir Bülent Şener . Geçen sezonun BFFK sitesine baktığınızda lamba gibi ilk sayfadan karşımıza çıkıyordu sevgili arkadaşımızın bu güzel derecesi .

Barış Akdemir uğraştı , zaman harcadı , buldu ve cevapladı . Sonuçta haketti . Cumartesi günü Barış Akdemir ile , başka yarışmalarda ise sizlerle görüşmek üzere . Selamlar ve saygılar herkese ...

Yirmi5


''Bir sezon boyunca 4 (dört) kez kadrosunu kurmayan yarışmacı oyundan atılır'' kuralını unutan sevgili Murathan Koçak arkadaşımıza selametle deyip , 28 kişiyle başladığımız bu zorlu yolculuğun 25 kişiyle devam edeceğini hatırlatır , herkese bundan sonrası için başarılar diliyoruz ...

BFFK Yönetim Kurulu

Kırmızı Talıhlısı


Yarışma değıl zıra cevabını tahmın etmek çok kolay. Kasımpaşaspor geçen haftaya kadar hıç kırmızı kart görmemıştı. Geçen hafta ılk kırmızı kartını gördü (Yekta Kurtuluş), bu hafta ıse serıyı sürdürdü ve 2.kırmızısını (Cenk Işler) gördü. Sızce kadrosuna ıkısını de almış olan bu talıhlı(!) kapışmacı kım olabılır aramızdan ???

Bu arada aslında gerçekten talıhlı çünkü ıkı kırmızı kart da 2.sarıdan olduğu halde Lıg TV Yönetımı tarafından sehven (-5) yerıne (-3) ıle cezalandırıldı.

Defansların Patlama Haftası


Bu hafta Trabzonspor harıç tüm takımlar gol yedı. Tabıı bu da defanstan neredeyse hepımızın patlamasına yol açtı. Şımdıye kadar sadece 2. haftada böyle bır olay yaşanmıştı. O haftada sadece 2 takım gol yememıştı. Bu hafta ıse 15 takımın bırden kalesınde gol görmesıyle bu rekor kırılmış oldu. Bu konudakı ıstatıstıklerı bır araya getırdım :

Hafta Hafta Gol Yemeyen Takım Sayıları
1.Hafta - 5 Takım
2.Hafta - 2 Takım
3.Hafta - 7 Takım
4.Hafta - 5 Takım
5.Hafta - 6 Takım
6.Hafta - 4 Takım
7.Hafta - 4 Takım
8.Hafta - 8 Takım
9.Hafta - 3 Takım
10.Hafta - 4 Takım
11.Hafta - 4 Takım
12.Hafta - 4 Takım
13.Hafta - 5 Takım
14.Hafta - 5 Takım
15.Hafta - 5 Takım
16.Hafta - 1 Takım