Recent Posts

20 Ağustos 2009 Perşembe

İbrahım Tor - Aman Yapma Bunu !!!


2 sene önce yaşadığım fantazi futbol duygusal karmaşasını sizinle paylaşmak isterim. İlk oynadığımız yıl. Beşiktaştan İbrahim Toraman kadromda. Beşiktaşın gol yememesi lazım. Yanımda da eşim ve 2 arkadaşım var ; onlar da hayretle neden Beşiktaşın gol yememesini istediğimi anlamaya çaışıyorlar. Beşiktaş 2-0 önde. Ve dakikalar 81 gösteriyordu:

81. Dak.: De Nigris Ankaraspor adına ilk golü attı ve ben sanki Galatasaray gol yemiş gibi üzüldüm. Etrafımdakiler buna şaşırdı. Bu golden sonra ,madem defanstan puanlar gitti inşallah devamı gelir diye bu sefer Ankarasporu desteklemeye başladım.

85.Dak.: De Nigris bir daha sahne aldı ve Skoru 2-2 getirdi ve ben buna daha da sevindim. Ancak yanımdakilerin şaşkınlığı daha da arttı. Biraz önce Beşiktaş gol yediğinde üzülen ben 4 dak. sonra gol yiyince sevinmiştim.

Ve Dak. 91.: Bu sefer son dakikada İbrahim Toraman kornerden gelen karambol topuna vurup Beşiktaş gol atınca ben bu sefer havalardaydım. Bunun üzerine bana artık normal gözlerle bakmamaya başladılar..

Ama nerden bileceklerdi ki Fantazi Futbolun insanın hayatına bu kadar etki yapabileceğini ?

Mazhar Baba'nın dediği gibi "5 dakikada değişir bütün işler"...


5 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

yenı bır Orhan Pamuk doğuyor ...

callpatriot dedi ki...

İşte tamda bu yüzdendirki şimdiye kadar fenerbahçeden herhangi bir oyuncuyu kadroma katmadım.Her ne kadar t2 olm bırak bu ayakları çok puan kaybedersin desene,powerofkonia olarak ilerleyen haftalarda da fenerden transferimiz olmayacak.

Tunç Bozacılar dedi ki...

Gökhayynntt ...
Yine gol oldu ...
Tavukçu'yu bundan sonra tutamazsınız ...

TUTUNAMAYANLAR :)

Barış Akdemir dedi ki...

valla gökhanı çok ii anlıyorum..bir fenerli olarak ben..santos gole giderken düşürün diye bağırdım stadda millete var diye :))) herkesin tip tip bakışları arasında :::

Tunç Bozacılar dedi ki...

Bu oyun uğruna feneri desteklemek bile güzel ...4 senedir alexi 100 kere almisimdir , gocunmam , üzülmem . sadece gecen sene birinciliğe giden yolda ve besiktasimin Sampiyonluk yolunda son haftalarda rakibimiz Sivasspor'dan kimseyi almamıştım . Elim gitmemişti dogruya doğru ...