Recent Posts

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Sonuncunun Not Defterinden

Son bir kaç gündür blogu açınca içime bir sancı saplanır oldu. Evet sonuncu olmanın burukluğunu daha 2.haftadan tattım.

Oysaki daha geçen hafta fantezi futbolla ilk defa tanışmanın getirdiği heyecanla,nasıl da bütün hafta futbolla yatıp futbolla kalkmıştım.Takımların kamplarını takip ettim, %100 Futbolu seyrettim, Sergen Yalçınla Mustafa Doğanı bile dinledim, belkide ilk defa Kasımpaşa ve Ankaragücü'nün internet sitelerini ziyaret ettim. Ama sonuç hüsran...

Tabi birde ilk hafta boyunca fantazi futbol duayenleri karşısında yaptığım iddalı açıklamalar da stres seviyemi baya bir yukarlara çekmişti. Ancak maçlar oynanmaya başladığında ki ardarda gelen hayal kırıklıkları,benim gibi bu sektörde yeni olan barışın aldığı yüksek puanlarla,yerini umuda bıraktı.

Bu arada teselli bulduğum bir baska nokta da her ne kadar henüz tanışamasakta,son sırada bana eşlik eden Tibet'in türkiyedeki amatör kümelere kadar uzanan engin bir futbol bilgisine sahip olduğunu bilmekti.

Sonuç olarak umudumuz ilerleyen haftalarda,sindire sindire,yavaş yavaş ama sağlam geliyoruz.Güzel günler göreceğiz. Bir gün bizim de şarkılarımız çalınacak...

6 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

çağrı ;
alex'i al :)

eray dedi ki...

delgado kaptanım

bartan dedi ki...

cagri bakma sen sana satasanlara gun olur devran doner demisler , istedigin sarki olsun sole yan masadan gondereyim sana =)

Engin Gürses dedi ki...

aslında Tıbet dıye bırı yok . Çıft kışılıklı olan bendenızın loser yanı o ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

Bir loser yanı lütfen !

bilgin dedi ki...

iyiki sonuncu degılım