Recent Posts

24 Eylül 2009 Perşembe

Onlar Erdi Murat'ına ...


- Bu kadro geçen sene 5. haftada birinci olan Gökhan Tavukçu'nun kadrosu .
- Eeee ?
- Hiç mi bir gariplik sezmiyorsun kadroda ?
- 95 almış işte . Nesi var ?
- Kadroya baksana oğlum ...
- Çok sarı kırmızılı var ! O mu ?
- Lan ... Oku o zaman be , oku ... Belki anlarsın ...

Tarih : 4 Ekim 2008 , Cumartesi
Yazar : Engin Gürses
Konu : Mahşerin Dört Atlısının Laneti

Takip edenler hatırlayacaktır. Geçen sene süper kupa maçında Beşiktaş ilk 11 de 4 tane aynı isimli oyuncuyla maça başladı : İbrahim Toraman , İbrahim Üzülmez , İbrahim Kaş , İbrahim Akın . Guiness 'e onaylatmak kimsenin aklına gelmemiş olsa da bu alanda Gayri Resmi Rekor sanırım bize geçti. ( Brezilya 'nın dos Santos de Nascimento de Guarrez ve türevleri 20 isimli futbolcularını saymazsak . )

Fakat bu 4 isim rekoru bu futbolculara pek de hayırlı bir sezon yaşatmadı o sene . Önce ilk yarı sonunda İbrahim Akın İBB 'ye gönderildi , sonra sezon sonunda İbrahim Kaş buruk bir şekilde takımdan ayrılarak Getafe'nin yolunu tuttu. Sonra da terlik kriziyle diğer 2 İbrahimler süresiz kadro dışı kaldı ve gönderilmelerine ramak kalmışken ( aslında resmi açıklamaya göre ramak da kalmamıştı ) takımda kaldılar. Dolayısıyla aynı isimli 4 futbolcuyu birden aynı sezonda gönderme rekorunu elimize geçirmemize de ramak kalmış oldu.

Bunu niye mi yazıyorum ? Bu haftanın BFFK birincisi Gökhan 'ın kadrosuna bakıyorum ve kadrosunda 4 tane aynı isimli oyuncu görüyorum : Murat Kalkan , Murat Tosun , Murat Ceylan , Murat Şahin . Bu hafta 4 Muratlı kadrosuyla 97 puan alarak birinci oldu Gökhan ama Beşiktaş da 4 İbrahimiyle sezona çok iyi başlamıştı. The Four Horseman Of The Apocalypse ( Mahşerin Dört Atlısı ) 'in laneti er geç seni de bulacaktır. Bu hafta seni takımın GS ihya etti ama Bundan sonra ayağını denk al ey Sadrazam Gökhan Paşa !!!


- Anladın mı ?
- He anladım ...
- Aferin ...

6 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

Lan Muratları bile sayamamışsın . 5 ulan 5 :)))

Barış Akdemir dedi ki...

5 murat var 5 ilkokul 1
tam tunç :)))

Engin Gürses dedi ki...

Ulan Yuvarlama , photoshopla bır murat mı ekledın oraya ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

heee ... murat makinada çalışıyorum ya ondandır kaplama ...

Engin Gürses dedi ki...

ya, yok 10 tane Murat

Engin Gürses dedi ki...

Gökhan ın haftalık 1.LIK resmı Sadrazam Kıyafetıyleydı. Hatta resmın ısmı Sadrazam Top GöKHANDI. kAFASINDA KAVUK ŞEKLINDE HAVASI INMIŞ BIR FUTBOL TOPU VARDI.ONDAN SADRAZAM GÖKHAN PAŞA YAZMIŞTIM ...