Recent Posts

16 Kasım 2009 Pazartesi

Antonio de Nigris Guajardo


Üzücü haber Yunanistan'dan geldi . FF Kahramanlarından birini maalesef kaybettik . Antonio de Nigris Guajardo henüz 31 yaşındayken kalbine yenildi . Wikipedia sitesinden edindiğim kısa hayat hikayesinden sonra bizimle ilgili olan bölümü sizlere sunacağım . Resim ; Ntv Fantezi Futbol oynadığımız yıldaki BFFK sitesinin istatistik bölümüne aittir . En Çok Puan Kazandıranlar ve Gol Krallığı bölümündendir . Söylenecek pek bir şey yok . Hepimizin başı sağolsun ...

Küçük yaştan itibaren sporla ilgilenen de Nigris , futbol kariyerine Rayados de Monterrey kulübünde başlamıştır . 20 Mart 2006 tarihinde Brezilya futbol takımlarından Santos'a transfer olmuştur . Burdaki ilk golünü Brezilya Kupası'nda Brasiliense takımına karşı atmıştır . Meksika Milli Futbol Takımı formasını 12 maçta giymiş ve 4 gol kaydetmiştir .

Antonio De Nigris sırasıyla Polideportivo Ejido , Villarreal , Once Caldas , Puebla , Pumas ve Santos takımlarında forma giymiş ve ardından 31 Ağustos 2006 tarihinde Gaziantepspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır . Turkcell Süper Lig,2007-2008 sezonunun ilk yarısında 2.5 yıllık sözleşme ile Ankaraspor'a transfer olmuştur . 2008-2009 Sezonu 2. Devresinde AE Larisa'a transfer olmuştur . 15 Kasımda kalp krizi sonucu hayata gözlerini yummuştur .


8 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

hadi ya . bu ara üst üste geldi bu haberler .

eray dedi ki...

genç ölüm üzüyor...ALLAH RAHMET EYLESİN

Seçkin Köksal dedi ki...

Çok üzüldüm hakkaten. Yerini bulamamış, kıymeti anlaşılamamış oyunculardan biriydi.

Emre OCAKOĞLU dedi ki...

inanmıyorum ya! Sizlere de nigris ile ilgili bir anımı anlatayım.

De Nigris'in Ankaraspor'dan Ankaragücü'ne transferi gündemde olduğu hafta kendisini kadroma almıştım. O da ilk tranfer gününde ilk 11 de yer bulup golünü atmıştı.
Hatta kadromda ankaraspor renkleriyle görünen De Nigris Ankaragücü adına gol atan benim haftanın sürprizini yapmamma sebep olmuştu. Ruhu şad olsun

CHİCKENER dedi ki...

Abi harbi çok üzüldüm yaa. Allah rahmet eylesin...Ecel geldimi ne bir an önce ne bir an sonra(A’râf Sûresinin 34 . Ayet)

Engin Gürses dedi ki...

trofolo nun blogunda çok güzel bir resmini gördüm. Bebeği ile siyah-beyaz

Engin Gürses dedi ki...

http://trofolo.blogspot.com/

braunschweig dedi ki...

dun( pazar) bizim burdada bir italyan arkadas kalp krizinden öldü.