Recent Posts

3 Kasım 2009 Salı

BFFK Mahkeme Kararı


Hepinizin bildiği üzere BFFK'da mimli kapışmacılarımız var. Bu oyunu sevdiklerini bilsek de zaman ayıramamalarından ötürü kadro kurma noktasında problem yaşıyorlar. Şimdiye kadar hep bir şekilde başka bir kapışmacıya kadrosunu yaptırma, telefonla adam söyleme vb. gibi yöntemlerle idare etmeye,göz yummaya çalıştık. Ama görüyoruz ki artık bu tavizler yavaş yavaş oyunun hakkaniyet ve adalet duygusunu zedelemeye başlamakta. Dolayısıyla samimi arkadaşlık ilişkilerimize rağmen bu oyunun kurallarının çerçevesine küçük rötüşler yapmamız gerekmekte.

Böyle bir açıklamalı girişten sonra geldik konuyla alakalı aldığımız kararlar ve mecburi uygulamalara : Maalesef, haftanın en yüksek puan alan kapışmacısı olan Tolga Güven'in kadrosunu kendisinin yapmadığı anlaşıldı. Şimdiye kadar hep telefonla kadrosunu Emre Ocakoğlu'na yaptırmaktaydı, dolayısıyla kadro seçimi kendi iradesiyle olmaktaydı. Fakat bu hafta Emre'nin salı günü yaptığı kadronun üzerine Tolga'nın telefonla herhangi bir değişiklik-onay vb. gibi bir aksiyonda bulunmadığını öğrendik. Dolayısıyla bu haftaki kadrosundan habersiz olan Tolga'yı haftanın birincisi ilan etmemiz oyunun kurallarına ters düşüyor.

Haftanın Birincisi
dk akşehirspor ali tarık ucur 62

İlk senede de bu tarz olaylardan ağzımız yanmıştı. Bir daha bu tip olaylara mahal verilmemesi ve oyunun ilerleyişine zarar gelmemesi adına sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere yeni bir kural getiriyoruz :

Bu haftadan itibaren geçerli olmak üzere sezon sonuna kadar toplamda 4 hafta kadrosunu güncellemeyen kapışmacı otomatikman BFFK liginden ihraç edilecektir.

25 yorum:

Ali Tarık Uçur dedi ki...

rahmetli cenk koray'ı anasım geldi allah rahmet eylesin.Mahkeme kararıyla şampiyonluk aldım:)

Tunç Bozacılar dedi ki...

BU bEŞİKTAŞLILARIN HEPSİ BÖYLE ...

Adsız dedi ki...

İtiraz ediyorum.Eğer itirazım kabül görmezse fantazi futbol üyeliğime son veririm.Siz ilahi adalet nedir bilmiyormusunuz.Ben her birerlerimiz kadrosunu kurarken çeşitli arkadaşlarından faydalanıyordur.Emre arkadaşımız da bana ulaşamadıysa bile benim ona verdiğim tam yetkiden kaynaklanıyor.Aramızda nice arkadşlar kadrosunu kendi kurmuyor ben biliyorum.ille her hafta ajanlık yapıp bunumu araştıralım.rica ediyorum hakkımı kurul kararıyla geri verin.ve sezen aksu dan son bakış şarkısını site de yayınlayın...(ben kadromu kurmasamda oyunculardan haberdarım )saygılar.acil cevap bekliyorum

adsız değil TOLGA GÜVEN dedi ki...

SİTE KURUCULARINA sesleniyorum.hakkımı geri verin.yoksa sizi avrupa insan hakları mahkemesine şkayet eder siteyi kapattırırım.ayıp diye bişey var kardeşim.sesimiz çıkmıyo diye nerdeyse beni oyundan da atacaklar.kardeşim tuttuğunuz takımlar(GALATASARAY)HARİÇ ŞİKEYLE ŞAMPİYON OLUYO.KUPALARI ELİNDEN ALINIYOR MU.hakkımı istiyorum.yoksa öteki dünya da yakam eliniz de olur...

TOLGA GÜVEN dedi ki...

pardon yakanız elimde olur demek istedim:))

Engin Gürses dedi ki...

Maaşallah, Tolga Abi, ilk defa siteye girdi :)

Engin Gürses dedi ki...

abi sen, emre kadronu yaptıktan sonra hiç baktın mı hafta içinde ???

Engin Gürses dedi ki...

yani o senin kadronu yaptıktan sonra hiç baktın mı kadrona ???

Engin Gürses dedi ki...

bu vesile ile üye de olmuş oldun :))))

TOLGA GÜVEN dedi ki...

AYIP EDİYON ENGİN ABİ.HAKKIMI VERİN.ŞARKIMI DİNLEMEK İSTİYORUM.FUN-LARIM SİTE DE ŞARKI BEKLİYO.HADİ AMA...

TOLGA GÜVEN dedi ki...

YA KARDEŞİM AKIL VAR MANTIK VAR.İKİNCİ OLSAM KİMSENİN SESİ SOLUĞU ÇIKMAZDI.YA DA BİRİNCİYLE AYNI PUANI ALSAM YİNE KİMSE BİŞEY DEMEZDİ.İLLE HER HAFTA YORUM MU YAZALIM.SİZ KAŞINDINIZ ARTIK CİMMA TOLGA GÜVENİN HEM PARMAKLARININ HEM DE AKLININ UCUNDA.NE YAPALIM BUGUNE KADAR AĞALIK VARDI KANIMIZDA.DEMEK SİZ TATLI DİLDEN ANLAMIYORSUNUZ.ALAYINIZA REST.MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.

Engin Gürses dedi ki...

şarkı mesele değil, al abi şarkıyı doya doya dinlesinler :)

Engin Gürses dedi ki...

evet bu işler böyle abi. birinci olduğunda işler karşıyor işte . yoksa ondan önce güzel güzel yürüyordu işler ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

BU DA emre ocakoğlu OLMASIN ! TOLGA GÜVEN DİYE BİRİ HİÇ YOK MU YOKSA :)

Engin Gürses dedi ki...

Zaten hepsi bu Emre'nin suçu. Adama diyorum ki telefonla teyit almadan kadro yapma.Gidiyor yapıyor. Bu 2. kadro yapma sevdalısı ...

Engin Gürses dedi ki...

şimdi o da yazar buraya. Kıyamet kopar. Baksana bugün siteye hiç girmeyenler , ilk kez siteye giriyor ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

20 KİŞİLİK KEMİK BİR KADRO YAPMAK LAZIM , YORUM , YAZI , POST YAZAN VE SİTE İLE İLGİLENNELERDEN ... KADROSUNU HER HAFTA POSTA GİRENLERDEN ... KALİTELİ KADRO OLUŞTURANLARDAN ...

Barış Akdemir dedi ki...

KATILIYORUM TUNÇ SANA SONUNA KADAR... ::))

Ali Tarık Uçur dedi ki...

tunç arkadaşımla tatsız bir günde tanışmak vesile oldu...trabzon beşiktaş maçını beraber izleyelim mi ?

Tunç Bozacılar dedi ki...

Trabzon belki olmaz ama bir maç buluşuruz topluca seyrederiz Beşiktaş'ı usulca ...

Yüce BFFK Mahkemesindne rica ediyorum ; banner daki Mustafa Denizli resmi çıkarılsın ...

Barış Akdemir dedi ki...

Tamam o çıkarılsın Demirören konulsun :))

Engin Gürses dedi ki...

Dün ve bugün görüştüm Tolga Güven ile. Kendisine dürüstlükle söylediği için de teşekkür ediyorum: Salı günü Emre kadro yaptıktan sonra Lig tv sitesini açıp bakmadım diye direk söyledi. Zira salıdan sonra bir kere bile bakmış olsaydı bu onay verdiği ve birinciliği de hakettiği anlamına gelecekti.

Ben ikna ettim kendisini bundan sonra her hafta kendi yapacak kadrosunu.Biraz zor oldu ikna etmek ağalık olduğundan onun serde :)

Kendisinden geçen senelerdeki sürpriz isimli kadroları bekliyoruz yine ...

Engin Gürses dedi ki...

Tolga 'nın söylediği ve de haklı olduğu bir şey var. Kimse kimsenin kadrosuna müdahale etmesin o zaman diyor.

Buna ben de katılıyorum. Kadro için fikir alışverişinde bulunmak gayet tabii çok doğal ama başkasının kadrosunu yapmak, şifresiyle girmek vb. gibi işler ileride her zaman problem çıkarmaya meyil gösteriyor. Kimsenin birbirinin şifresini bilmemesi en şağlıklı yöntemdir !

Engin Gürses dedi ki...

Ali Tarık, izninle Tolga Güven'in Son Bakış şarkısını da koymak istiyorum siteye. Çok istedi bu parçayı ve Ne de olsa devrik kral o :)

Ali Tarık Uçur dedi ki...

Tabii ki ne demek efendim..Müzik olsun hepsine saygı sonsuz ...Tolga arkadaşımızı tebrik ederim ben..