Recent Posts

9 Aralık 2009 Çarşamba

Efektıf Taçlar



Keşfedılmış Kurallarda önceden keşfetmıştık Lıg Tv FF Yönetımıne göre taçtan gelen pasın asıst değerı kazanabıldığını. Hatırlarsınız o taç asıstı 4.haftada Kayserısporlu Toledo'nun elınden çıkmaydı. Ilgınçtır Lıgımızın 2.Taç Asıstı yıne bır Kayserısporlu oyuncu tarafından ıcra edıldı bu hafta. Alı Turan Makukula'nın skoru 2-0'a taşıyan golünde taçtan gol pasını veren ısımdı. Ve keşfettığımız üzere +3 asıst puanı verıldı kendısıne.

12.haftadakı 2-4'lük Sıvas galıbıyetınde de Kayserı'nın 3 golünün yarı fınal pası(asıstın asıstı) taçtan gelmıştı. O hafta bunu Taçtan Asıst Anketı postunda yazmıştım. Bu haftakı taç asıstı ıle bırlıkte Kayserı lıgdekı 5.taçla alakadar golünü kaydetmış oldu. Futbolun ayakla oynanmasına ızın verılmemış de ancak elle kullandırtılarak hakır görülmüş bu "üvey" unsurunu onlar kadar efektıf kullanan yok. Tolunay Kafkas antreman sonrasında taç atışı mı çalıştırıyor futbolculara, şüphelenmeye başladım. Asıstı varmıydı bılmıyorum ama kendı de zamanında ıyı taç atardı, hatırlıyorum. Belkı o mırası öğretıyor talebelerıne : "Arkadaşlar, öncelıkle taç atmak bır sanattır ..."

4 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

Bu vesileyle de MUTLU TOPÇU'yu hararetle anmış bulunmaktayız !

Ali Tarık Uçur dedi ki...

BURSASPOR Kulübü sporcusu OZAN İPEK'in, 27.11.2009 tarihinde oynanan BURSASPOR - GALATASARAY A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar alınmıştır.
06.12 tarihli Kayseri
13.12 tarihli Ankaraspor.

Bu sebeple cezalılar kısmına yazmaya gerek duymayacağım.

Bilginize;

Barış Akdemir dedi ki...

bence yaz kanka olmaz ayrıca ankaraspor maçı sayılıyormuu cezalarda sayılmıyor bence...

Tunç Bozacılar dedi ki...

ANKARASPOR LİGDEN DÜŞMÜŞTÜR . ANKARASPOR LİGDE YER ALMAMAKTADIR . BU YÜZDEN ANKARASPOR MAÇINA YANSIYAN HİÇ BİR CEZA GEÇERLİ DEĞİLDİR , KABUL EDİLMEYECEKTİR , SAYILMAYACAKTIR .

FARZ-I MİSAL : BILICA G.SARAY MAÇINDA 3 MAÇ CEZA YEMİŞTTİR ANCAK ANKARASPOR MAÇIYLA BİRLİKTE TOPLAMDA 4 MAÇ OYNAMAMIŞTIR . AYNI ŞEKİLDE FENERBAHÇE 2 MAÇ SEYİRCİSİZ CEZASINI KASIMPAŞA - ANKARASPOR - ANKARAÜCÜ TAKIMLARINA KARŞI ÇEKİYORDUR .

BİLGİNİZE ...

(bilgin ize bigo nerede?sonuçları girmedi hala)