Recent Posts

29 Aralık 2009 Salı

Haklısın Ablacığım ...


Oh be, kendim gibi düşünen birini buldum sonunda. Banu Yelkovan bugün Radikal'de çıkan yazısında Galatasaray'ın ilk yarısını değerlendirirken Elano hakkında yazmış. O da Asistin Asisti diyor ...

Sabri: Seyredenleri şaşırtan bir sezon geçiriyor. Sadece oyundaki gelişimi değil, maç sonu açıklamalarıyla da Hollandalı, bir klonu bizim ‘Sarbi’nin yerine geçmişe benziyor.
Ne’lano?: Gelişi rakip taraftar forumlarında infiale yol açan oyuncu Kayseri maçındaki füzeyi saymazsak, uzunca bir süre Gürcan Bilgiç’i haklı çıkaracak bir performans sergiledi. Son haftalarda çıkışa geçen oyuncunun “Asistten bir önceki pasın da istatistiği tutulsun” diye başvuruda bulunması an meselesi.
Hayal kırıklığı: Yeni Zidane mı, yeni Figo mu olduğuna karar veremediğimiz Aydın, ilk haftalardaki performansını genele yansıtamadı. Galatasaray taraftarı onu ‘şut atması gerekirken pas veren, pas vermesi gerekirken şut atan adam’ olarak kategorize etti ve sildi.
Keita: Galatasaray’a, Lille’deki Keita mı, Lyon’daki Keita mı geldi sorusunun cevabını hemen verdi. Sezona sağ kulvardan oldukça hızlı bir giriş yaptı. Galatasaray’da birçok maçta farkı yaratan oyuncu oldu.

4 yorum:

Mahmut ARAS dedi ki...

Enginim bizim oynadığımız maçlarda da bu istatistikleri tutalım. Asistin asistini de dikkate alalım.
Orda da kapışırız, zevkli olur.

Halı saha maçlarımızla ilgili yazılar yorumlar yaparız bizim 6 pas sitemizde. Artık abone olduk bu işleri de bir düzene koymak lazım. Sadece fantazi de kalmayalım.

Engin Gürses dedi ki...

evet abi, altıpas ın blogunu inşallah aktif hale getirelim bundan sonra ...

callpatriot dedi ki...

engin üst sıralara bu tip kumpaslarla tırmanamazsın.

callpatriot dedi ki...

ama mesela fener-gs derbisinde yok mu takımından 4 oyuncuyu kadrosuna alacak delikanlı diye beni gaza getirip,yarışta geriye düşmeme sebeb olan tunç bozacılar gibi kumpas kuracaksan o ayrı...saygı duyarım...