Recent Posts

12 Mart 2010 Cuma

Bilinmeyenler ...

2005-2006 sezonunda Ntvmsnbc sitesinde Engin Gürses ile kapıştığımız sezonda kadroları her hafta kurmadığımızı , unuttuğumuzu , cezalı veya sakatlarla ilgilenmediğimizi , bu günlerdeki gibi işin ciddiyete binmediğini ve bir hafta ilk 100 içine girdiğimde ikimizin de buna inanamadığını ?

2007 yılında ilk haftadan başlayarak bu haftaya yani tam 92 hafta boyunca hiç oyundan kopmayarak her hafta bizlerle birlikte yer alan kişilerin sadece ; Engin Gürses , Tunç Bozacılar , Gökhan Tavukçu , Mahmut Aras , Seçkin Köksal ve K.Bülent Şener olduğunu ?

2007-2008 sezonunda BFFK adıyla ve 11 kişi olarak başladığımız bu serüvende ilk hafta Sencer Zora'nın haftalık toplam puanının 0 , Kadir Bülent Şener'in ise -1 olduğunu ?

Engin Gürses tarafından Mayıncı Kuruluş etiketi mahiyetinde fantezi futbol site yönetimini ilk eleştirisinin 14 Eylül 2007 tarihinde yazıldığını ?

Transfer sezonunun kapanmasından dolayı tüm takımların sıfırlanmasıyla birlikte güncellemeyi unutmuş yarışmacılardan Mahmut Aras , Murat Baykal , Bilal Poyraz ve Sencer Zora'nın 0 puan aldığını ?

Oyunun yanlışları ve hatalı kuralları üzerine kaleme alınan ve site yönetimine yollanan bir mail sonrası BFFK'nın ; Ntvspor Yayın Yönetmeni Adnan Bostancıoğlu tarafından yazılan bir yanıtla ilk defa kaale alındığını ?

BFFK tarihindeki ilk rekorun 69 puan alarak haftanın birincisi olan Gökhan Tavukçu'ya ait olduğunu ?

Geçen senenin Türkiye 1.si Tunç Bozacılar'ın ilk sene ilk 16 hafta boyunca haftanın birincisi olamadığını ve 16.haftadaki birinciliğini Seçkin Köksal ile paylaştığını ?

Engin Gürses'in 2008 yılında sadece 29 puan alarak haftanın birincisi olduğunu ?

12 Mart 2008 tarihinde yani bundan tam 2 yıl önce bugün itibariyle ; Tunç Bozacılar'ın blog kariyerindeki ilk yazısını yayımladığını ve bugün itibariyle yöneticilik yaptığı 5 blogda toplam 1734 tane yazı (post) yazdığını ?

BFFK tarihinde atılan ilk yarışmacının Alper Çetinkaya olduğunu ve Alper Çetinkaya 'nın bunu ''Hayır atılmadım ben çekildim'' ile yanıtladığını ?

BİLİYOR MUSUNUZ ?

0 yorum: